- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molvany
senior tag
válasz Lacikatona #7304 üzenetére
Amennyiben a TV - d nem tudja a kártyát ( Modult ) kezelni, marad a beltéri.Ez lehet saját és lehet szolgáltatói. De a részleteket már a MO - i fórumtársak fogják részletezni. Abban sajnos nincsen tapasztalatom
WhatsApp :+491737182060
-
frovery
senior tag
válasz Lacikatona #7304 üzenetére
A tv-d nem tudja fogni a műholdas adásokat, nincs benne olyan tuner/vevőegység.
Ami kelleni fog ennek tudatában.
1. ICE kártya(Direkt kártya magyarul) Tehát csak kártyát hozol el a forgalmazótólm ás nem kell.
2. Venned kell egy műholdvevő beltérit, ami a kártyát tudja fogadni/kezelni. Pl: Amiko Mini HD SE, Amiko Micro HD SE
3. Parabola tányér, lehet használt Digis/T-Homes de legalább 70-90centiset vegyél.
4. Kell műholdvevő fej, annyi kimenetes, ahány vevő lesz beüzemelve.
5. Koax kábel.
6. F csatlakozó, 1db a fejnél, 1db benn a beltérinél.Ha megelégszel egy szolgáltatói beltéri egységgel is, akkor az ICE kártya mellé igényelhetsz vevő egységet is. Így a havi díjad kicsit magasabb lesz a bérlés végett. Akinek nincsenek nagy igényei, azoknak megelel a szolgáltatók által adott készülék is.
-
Clever0
senior tag
válasz Lacikatona #7308 üzenetére
A CI+ modult tudná kezelni a tévéd, műholdvevő egység nincsen benne.
-
molvany
senior tag
válasz frovery #7306 üzenetére
Na éppen erröl lenne szó
Pont azt írtam neki, ha az ezek szerint nem megoldható a TV - ben a Kártya / Modul , marad a beltéris megoldása.
Tehát TE OLVASS és ÈRTELMEZZ az helyett hogy másokat próbász oktatni
Ugyanis láthatóan ezzel még van gondod.WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz Lacikatona #7311 üzenetére
Bocs, de mint írtam, sajnos Beltéri részletekben nem vagyok jártas. Nem MO - on élek és nem tudom, milyeneket használnak ( lehet használni ) UPC Direct Kártyához. Ezt majd olyanok részletezik, akik jobban jártassak ebben.
-
Clever0
senior tag
válasz Lacikatona #7311 üzenetére
Nem. Műholdvevő Conax kártyaolvasóval, ami okosított szoftverrel alkalmas az UPC-s ICE kártyák kezelésére.
-
Lacikatona
csendes újonc
És mi a véleményetek az androidos eszközökről?
-
Gyurka6
őstag
válasz Lacikatona #7314 üzenetére
Hali!
Itt olvashatsz róla.
Szerintem még fejlődnie kell a szoftnak.[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
MtHq
tag
válasz molvany #7312 üzenetére
Nekem is MicroHD SE van, EMU vagy MCAS szoftverrel gond nélkül kezeli a UPC ICE kártyád (0D97/0653), "csak kártyás előfizetés", egyedüli gond a műsorújság viccelkedése szokott lenni.. Meg a csatornákat magadnak kell kiválogatni, de ha egyszer megcsinálod onnantól jó. Szerintem ennyi pénzért vállalható.
-
frovery
senior tag
válasz molvany #7310 üzenetére
"Amennyiben a TV - d nem tudja a kártyát ( Modult ) kezelni, marad a beltéri."
Nem ez a fő gond, értsd meg te!!!
A modullal TE barkácsolhatsz amennyit akarsz ha a tv nem tudja a műholdat venni! Ilyenkor nem azzal kell őt traktálni, hanem egyszerűen leírni, hogy ezzel a tv-vel nem fog menni, csak vevővel. Persze, odaírtad a mondatod második felébe, csak nincs értelme.Ezt egy rövidke mondattal is leírhattad volna.Egyébként csak 17 éve szerelek vállalkozóként műholdast és egyéb dolgokat, tehát láttam már 1-2 dolgot.
-
molvany
senior tag
válasz frovery #7318 üzenetére
"Amennyiben a TV - d nem tudja a kártyát ( Modult ) kezelni, marad a beltéri."
Igen ezt írtam. Amivel ( ha tudsz értelmezni egy mondatot ) lezártam a Modul témát. Mondjuk a fórumtárs, akinek írtam, érdekes módon meg is értette mit jelentett ez a mondat ( mégha nem is szerel 17 éve )
Na ebbe a mondatba kötöttél TE bele. A többi már a mai ebédem levese
-
roofus
csendes tag
Sziasztok. Tegnap lett beüzemelve Ausztriában nálam egy upc-s műholdas berendezés.
nézegettem ci modulokat de nem tudom melyik a nekem megfelelő., mivel kiakarom iktatni a settobboxot mert nekem nem kell 2 távezérlő és még csak felvenni sem tudom a műsorokat . a tv tudja a modulokat kezelni csak én nem tudom mit vegyek a meglévő kártyámhoz tudnátok segiteni benne??? üdv puszi roli :
szóval melyik modul kell nekem , irdeto crypto vagy conax ci vagy ci+ ????
a box beállitáásainal conaxot ca-t ír ,a chip száma 006al kezdődik .[ Szerkesztve ]
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Mielőtt vennél valamit, úgy tudom nagyban folyik a kártyacsere 0D97-esre (ICE) (amennyiben ez nem az, gázlángos), ahhoz való modult kellene beszerezned. (Gondolom a kártya nem párosított.) Olyant is olvastam, hogy hdmi kábelen a tv tudja a megfelelő box-ot vezérelni, mondjuk ez már valószínű mindegy.[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
Laca0
addikt
válasz molvany #7319 üzenetére
Frovery-nek van igaza, mert te azt írtad, hogy a "kártyát (modult) nem kezeli a tévéje", ami nem igaz!
A kártyát a CI modullal pedig kezeli a tévéje, csak a tévéje nem képes műholdas adásokat fogni, mivel nincs benne műholdas tuner!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Nightman1
tag
Már ne is haragudjatok de szerencsétlen pára a legrosszabb helyen tette fel a kérdését.
Most kiderült a tv-jében nincs s2-es tuner és oltjátok itt hogy vegyen külön beltérit és okosítsa,miközben a upc a kártya mellé legalább egy beltérit ingyen ad?
Agyam eldobom.. -
Laca0
addikt
válasz Nightman1 #7325 üzenetére
Te se haragudj, de már dobhatod is az agyad
Le lett neki írva, hogy bérelhet is a szolgáltatótól boxot, de az NEM ingyenes! 500Ft a bérlet havonta.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
molvany
senior tag
A fórumtárs ezzel a mondattal kezdte a kérdését itt a fórumban :
" Szeretnék UPC Direct műholas előfizetést kötni "
Ez szerint, a TV - je ( saját maga linkelte be a tipusát ) Kártya / Modul variációban nem alkalmas arra, amire szeretné ( elképzelte ), csak külsö + beltérivel. Tudtommal ezt is írtam.
Nem tudom, minek szóltál bele ? Max. csak azért, hogy gyüjtögesd a hozzászóládaidatWhatsApp :+491737182060
-
Nightman1
tag
Gyerekek akkor én tudom rosszul,épp tegnap olvastam a UPC lábjegyzetében hogy az első box ingyenes,a többi 600ft..
Ez nem minden csomagra igaz?
Ha nem akk én kérek elnézést.
De ha kolega nem vágja ennyire a technikai dolgokat akkor mért nem linkeltek neki egy olyan beltérit amibe beteszi a karit és megy a műsor?
Mért kell "okosítással" fárasztani valakit aki nincs otthon ebben a világban? -
roofus
csendes tag
válasz Gyurka6 #7322 üzenetére
szia 1 hetes bekötés. 022-vel kezdődik a kártya száma 3 beltéri lett rendelve 3 felé.
én szeretném kikerülni a beltérit mert nem tudok adást rögzíteni és felesleges a 2 távkapcs..
a szerződésből úgy veszem ki h 1 beltérihez 1 kártya való szóval lehet h párosított ... gondolom ez gáz ? :/
nem lehet cserélgetni a kártyákat de nem is lett kipróbálva.. de lényegre vissza térve olvastam , hogy az ALPHACRYPT Light kezel conaxot , cryptot és irdetót ha vennék egy ilyet a kártyámhoz mennyi az esély hogy működjön és ha ilyen kártyát veszek ez alapból kezeli mind3at vagy mindig upgradelni kell amelyiket épp használnám ?? -
Nightman1
tag
válasz Gyurka6 #7329 üzenetére
Akkor én pedig ajánlom emberünknek az én boxom is.
Ab Cryptobox 652 (ha nem kell dvb-t akkor a 650-es is jó..)
Kezeli a UPC karit ami frissül is benne rendesen.
A millionyi extráját hadd ne soroljam fel,de kb 25000től kapható.
Szerintem Németben is.
Most látom hogy te is azt linkelted,jó vétel az biztos!
Viszont a sathu az egyik legdrágább shop van attol olcsobban is.[ Szerkesztve ]
-
roofus
csendes tag
amúgy ezeket tudtam meg még róla hátha segítség nektek nekem
http://www.kephost.com/image/SRR8
http://www.kephost.com/image/SRRV
http://www.kephost.com/image/SRRZ -
frovery
senior tag
válasz Nightman1 #7328 üzenetére
2 különböző előfizetés lehetséges a upc direktnél.
1. UPC előfizetés beltérivel, amihez az első box ingyenes. Ilyenkor párosított kártyás előfizetést kapsz Humax HD boxal. Lehetséges külön kérni a forgalmazót, hogy neked adjon kis szürke Philipset, mert abból kivehető a kártya másik készülékbe. Viszont így a havidíjad is magasabb lesz, kb 6-700Ft-al. Medium csomag 1 boxal 2690Ft/hó
2. UPC Direkt kártya előfizetéshez is lehet már boxot kérni, régen nem adtak hozzá semmit, de így viszont már bérleti díjat kell fizetni azért az 1 boxért is, havi 600Ft-otHa kizárólag csak kártyát igényelsz, akkor a Medium csomag 1990Ft/hó. Nekem ősszel volt 3 éve, díjnetewn fizetve 1915Ft+ HD csomag 500Ft/hó. Ennyiért megéri nekem saját készülékkel.
Itt láthatod a különbségeket.
-
frovery
senior tag
Ezekben párosított Irdeto kártyák vannak, hiába veszel bármilyen modult, nem fog menni. Miért nem előre érdsklődtél ha már ilyen igényeid vannak???
1. 14 napon belül elálhatsz a szolgáltatástól és kérsz csak kártyás előfizetést, viszton a fő kártyához, csak +1 kártyát igényelhetsz.
2. Visszaviszed a 3 beltérit és kérsz helyettük 3 db szürke kis Philipset, abból kivehetőek a kártyák. Bérleti díjad ugyanannyi lesz havidíjjal együtt csak a boxokat berakod a szekrény aljára.Modult pedig ilyet vegyél, mert a csere után ICE kártyát adnak a Pfilipshez.
-
roofus
csendes tag
köszi srácok lányok belenyugodtam h ez van 1évig utána meg ujra kötetem a családtag másik nevére rendesen és az akció is újbóli lesz
-
PpenoO
őstag
Pár csatornakiosztás december 31.-vel változott (Animal Planet HD, Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD) illetve van új prémium csatorna is (Filmbox Extra HD).
Akinek Sony "smart" tévéje van és direkt kártyával (ICE) illetve megfelelő modullal használja a UPC direct szolgáltatását az innen letöltheti a friss sdb fájlt ami az összes fogható (UPC Direct + ingyenes adások amik a Thor 5/6 műholdon elérhetőek) tv csatornát, rádiót tartalmazza.
A nem magyar nyelvű/nem használt (HD, SD, Prémium etc.) csatornákat illetve a csatornák sorrendjét Sony Editorral tudjátok könnyebben kiszűrni/rendezni.
-
-
Laca0
addikt
Mert tegnaptól megy, magad mondtad. Úgy látom, mostanában kötözködős hangulatodban vagy... mert a válaszodnak semmi értelme nem volt. Gyűjtöd a hsz-okat?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
Laca0
addikt
Senkinek sincs velem baja, csak te kötözködsz itt állandóan!
Én megkérdeztem más valakitől, aki már behangolta az új Filmbox csatornát, hogy melyik frekin van.
Te meg válaszolsz erre, de nem adsz választ a kérdésre, hanem csak trollkodsz!
Úgyhogy kérlek, hogy ha mástól kérdezek valamit, te ne válaszolj. Megígérem, tőled nem fogok semmit sem kérdezni.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest