- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Sziasztok!
Megszerkesztett csatornalistát tudna valaki küldeni? Upc műholdashoz[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Helló! Ez egy LG tv re lenne beépített boxat használnom Cam modullal, lehoz vagy 400 csatornát műholdon, van közte 3 Discovery. Aztán ha kimentem pentre honnan fogom tudni melyik az az 1 amit nyit.
Aztán ki kéne szűrni ami nem kell, Chansort-tal ha valaki szerkesztette már meg.
Akkor nekem csak penten rá kéne másolni. És mehet a tv re[ Szerkesztve ]
-
MtHq
tag
válasz K Norbi #7804 üzenetére
Olyanom sajna nincsen, csak pdf-be "kézi beállításhoz", meg Amiko boxokra való. Én azt szoktam hogy kiírom TP sorrendbe a csatornákat, 1 TP lekeres, megnézem a listát melyik csatorna kell, a többit ami nem kell kijelölöm, törlöm.. Következő TP... eltart egy darabig, de ez tuti. TV-n nem tudom van-e ilyen
-
tylerddd
veterán
A következő kérdés UPC Directet érinti, bár nem műholdas tévével kapcsolatos.
Mi ez a VDSL alapú internet, amit itt kínálnak az oldalon?! Ez milyen hálózaton megy, hol elérhető, használja-e valaki innen és ha igen, akkor milyen?!
Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
upc8823
tag
tkom kell megkérdezni
[link] -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Lesz nekünk is M5 HD ugye?"Fej vagy gyomor"
-
frovery
senior tag
válasz tylerddd #7806 üzenetére
"A következő kérdés UPC Directet érinti, bár nem műholdas tévével kapcsolatos."
Ha nem műholdas, akkor ez hogyan érintené a műholdas upc direktet???"Mi ez a VDSL alapú internet, amit itt kínálnak az oldalon?! "
Ha olyan településen laksz, ahol van bármilyen adsl-t vagy vdsl-t szolgáltató, akkor azon keresztül kaphatsz netet a upc-n keresztül megrendelve. Így a műholdassal egyben fizeted az internetet is."Ez milyen hálózaton megy, hol elérhető, használja-e valaki innen és ha igen, akkor milyen?!
Köszi!"
Telekom, Invitel. Más ilyen szolgáltató nincsen az országban. -
lalakov
senior tag
Elméletileg mától indul az M5- M5HD. Meg tudná mondani valaki, hogy hol kell keresni?
A simát megtaláltam: 12,073 GHz - V - SR:28000.
HD?[ Szerkesztve ]
-
T_Oroboroz
csendes tag
Sziasztok!
A UPC által szolgáltatott Kaon dobozzal vannak gondjaim. Először is a műsorújság borzalmasan lassan frissül. Miután betölti az adatokat még 10 perc kell ahhoz, hogy az óra a helyes időt mutassa, és annak alapján listázzon. Az USB felvétel sem működik megfelelően. Több csatornánál nem vesz fel magyar hangot. Két box van a lakásban, mind a kettővel ez a helyzet.
Van ezekre megoldás, vagy kérjek másik típust?
-
Gyurka6
őstag
-
tylerddd
veterán
válasz T_Oroboroz #7818 üzenetére
Nálunk is van egy, szerencsére olyan szobában van, h csak oda-vissza zongoráznak rajta, semmi extra funkciót nem használnak. Ilyen használat mellett bizonyos időközönként kifagy és újraindul magától.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Van arról infó, hogy a Spíler TV lesz-e a UPC műholdas kínálatában, vagy csak kábelen?[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz DeathAdder #7821 üzenetére
Semmi info.
Csak a Tarrnál és a UPC kábelen van.Szerintem, amikor megegyeznek, azonnal berakják. Arról meg ilyenkor mély csend van. Megy az egyezkedés a háttérben, bár ha rajtam múlna be sem tennék. Egy igen felesleges csatorna. Péntek délutántól este 10-ig lesznek mecssek, majd szombat délutánig semmi. Hétfőtől péntekig megint semmi. Ezért még fizetni???
MyTelenornál elő lehet fizetni, aki annyira nézné. Ha jól tudom 1290Ft/hó
-
DeathAdder
veterán
válasz frovery #7822 üzenetére
Egyetértek hogy felesleges csatorna, csak sajnos a legnézettebb fudballbajnokság jogai az övék, ezért többszázezer vagy talán millió felhasználó is szeretné ha bekerülne a szolgáltatójához, csak ezért és semmi másért.
Nekem speciel azért van egyáltalán előfizetésem, sőt TV-m is hogy ezt a bajnokságot nézhessem hétvégenként.
Most bekerült a UPC kábelre (ráadásul SD-ben ), remélem várható hogy UPC Directen is sugározni fogják...
-
törölt tag
válasz DeathAdder #7823 üzenetére
Nekem is a kedvencem az angol bajnokság.
Remélem upc-nél bekerül. A digi sport örülök ,hogy nem kapta meg. Így van esély ,hogy aki más szolgáltatónál van azis tudja nézni.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Kicseréltettem a régi Philips beltérimet egy Kaon beltérire, viszont a hozzáadott HDMI kábelt nem lehet a készülékhez csatlakoztatni. A hdmi aljzatból kiáll egy aranyozott keret, ami pont olyan méretű mint kábelen lévő csati, ezt el kell távolítani vagy mit lehet vele kezdeni?
Köszi
-
hege01
tag
válasz frovery #7830 üzenetére
Megoldódott. Ahonnan elhoztam UPC-pont, felprogramozták, aktiválták stb. és ahogy kihúzták a saját HDMI kábelüket leszakadt róla a burkolata és bent maradt a készülék HDMI aljzatában. Fogóval kihúztam, így már minden ok csak hirtelen leblokkoltam nem tudtam mi ez.
Azért köszi a segítséget mindenkinek.
-
nicu71
addikt
sziasztok,nyaggatnak bizonyos ismerősök hogy mikor lesz Izaura tv a UPC-n.Valaki tud valamit erről esetleg?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
lupus_l
aktív tag
Remélhetőleg nem a közeljövőben, nem örülnék, ha azzal büntetnének, hogy megemelkedik a havidíjat, mert betesznek 2-3 csatornát, ami ingyenes a földfelszíni digitálisban.
A Spíler tv is minőségi műsorral rendelkezik, pl.: http://musor.tv/napi/tvmusor/SPILER_TV/2016.08.17
Ezért tényleg megérte megvenni a Premier League sugárzási jogát... -
csab2
veterán
Sok szemét csatorna. Személy szerint én sokkal jobban örülnék, ha negyed ennyi csatorna lenne, cserébe mind HD.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
lupus_l
aktív tag
Valahogy én is így gondolom. Nem is értem ezeket.
Komolyabban szólva a közvetítési jogok közti herce-hurca is egy vicc kategória. Minden x évben egy noname csatorna megnyeri a közvetítési jogokat valamilyen bajnokságra. A mostani a legalja... egy csatorna amin csak egy műsor van és most elvárják, hogy tárt karokkal bevegye minden szolgáltató és fizesse a csatorna után járó párszáz forintos felárat minden előfizető.
-
envagyok
veterán
Nem gyári beltérin tudja valaki mire kell állítani az epg karakterkészletét?
ISO,UTF, és egyéb típusok vannak több számmal, melyike állítsam?
Hibásan jelennek meg az ékezetes szövegek. -
nababika
aktív tag
Sziasztok.
Egy ideje nincs hang az M1hd-n, tudom örüljek neki. De mégis idegesít. Mi a bánat van vele? A tp-t lekerestem , megvan a csatorna, jó a jel, csak hang nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest