Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz kwzatz #25219 üzenetére

    "A kérdés csak az, mikor keres többet: Ha a vakcina 2 oltással lerendezi a koronavírust egy életre, vagy ha évente fejleszthet újat és adhat el a variánsok miatt?"
    Akkor fogjuk meg mashogy: ha lenne egy gyarto, aki kiad egy oltast, ami megoldja a problemat orokre ket dozissal, az miert ne adna ki? Szinte azonnal monopolhelyzetbe kerulne. Egyebkent igy is latszik, hogy a jobb vakcinak keresettebbek. Kiveve ahol a politika kozbeszol. Miert ne lenne meginkabb keresett egy meg jobb vakcina?
    De ez csak a gazdasagi oldalrol valo furcsallasom.
    Aztan ott van a tudomanyos, miszerint meg az eddigi valtozatok is egyebkent boven felulteljeseitettek a varakozasokat azok ellen a korokozok ellen, amik ellen fejlesztettek oket. Az meg mar nem az o saruk, hogy kozben ujfajta korokozo terjed, amivel szemben rosszabb a hatekonysag. Elore nem lehet tudni, hogy milyen variansok fognak kialakulni. Nem letezo dolgok ellen nehez valamit kifejleszteni. (Oke, valamennyire lehet azert predikalni, hogy milyen iranyokba fejlodhet egy korokozo, s megprobalni arra keszulni, de ehhez hatalmas mak is kell)

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák