Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabeee

    tag

    "Újabb Pfizer-akciót hirdet az Orbán-kormány, mától lehet időpontot foglalni" Király.
    Februárban estem át a Covid-on, egyelőre nem is akartam regisztrálni oltásra, ej ráérünk... Meg amúgy is Pfizer-re gyúrtam. Múlt pénteken Pfizer Black Friday alkalmából regisztráltam végre, de miután behalt a rendszer, nem volt kedvem közelharcot vívni érte.
    És kinyilvánították, hogy egyelőre az összes Pfizer-t félreteszik mindenkinek _is_, a prosztó érje be sino-val meg AZ-val. Na ne... Kedden bedobták, hogy lehet Szputnyikra regisztrálni azoknak, akik erről SMS-t kapnak. Naná, hogy kaptam SMS-t. Pár perc gondolkodás után regisztráltam, pénteken be is tolták vállba.
    Erre megint Pfizer akció! Behalok...
    Amúgy nem bántam meg, jövőre úgy is lesz mindenkinek Pfizer. Addigra bennem lesz az egész vakcina-paletta: sino (elölt vírus) helyett vad vuhani v. brit mutáns (ki tudja?), vektornak ott a Szputnyik, végül mRNS-nek jöhet a Pfizer :).
    Ha már Szputnyik: oltási reakciók eddig egy kis vállfájdalom, ma reggelre bal kulcscsont mögötti nyirokcsomó duzzanat. Semmi durvulás... :D
    Majd 2. Szputnyik után pár héttel szeretnék menni ellenanyag tesztre, ugyanoda, ahol voltam Covid után 2 hónappal. Kíváncsi vagyok, mit tud a jó kis orosz rakéta. ;)

    "Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan

Új hozzászólás Aktív témák