Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nandow

    aktív tag

    Sokat olvasgattam mostanában az IS300h-ról, többen azt írják, kicsi, szűkös, mások szerint nem az. Nagyon érdekelt már, hogy vajon beférek-e (elég magas vagyok), szóval ma elmentem kipróbálni egyet.

    Hosszra nagyobb hely van elöl, mint a jelenlegi 7gen Accordomban, kényelmesebben elfért a lábam, picivel jobban ki tudtam nyújtani. Mögöttem a hátsó ülésnél kb ugyanakkora hely marad a két autónál. Fejtér is oké, magasságilag elfértem, viszont oldalirányban már szűkös. Meg az egész autó szélességét tekintve belül számomra szűkös. Beülve magam mögé is ezt éreztem, ott az én fejem már bőven elérte a tetőkárpitot.
    Csomagtartó 450 liter, az Accordé is kb. ennyi, de az szemre sokkal nagyobbnak tűnik. Nem tudom, lehet az IS300h-nál az alsó rekeszeket is beleszámolják.
    Menet közben tetszett az autó, jó a rugózása, kényelmes. Nem vezettem még hibridet, sem cvt váltós autót, így azért elsőre elég furcsa volt a motor felbőgése, amikor lepadlóztam...Szokni kéne, az biztos.

    Kívülről nagyon tetszik az autó, de a mai tapasztalatok után azt kell mondjam, biztos nem ez lesz az Accord utódja, mert számomra szűk.

    Aztán átmentem a szomszédos Toyotába is, belehuppantam egy Corolla kombiba. Elöl egy picit jobban elfértem, mint az Accordban, mögöttem nagyjából ugyanakkora hely maradt, de többre számítottam. Beltér nem fogott meg igazán, pedig kívülről egy Corolla 2.0 TS bejövős.
    Üléspróbáztam egy Camry-t is, nah abban volt hely szélességben, hosszában, mindenhogy (tudom, más méret és kategória). Magam mögött hátul is kényelmesen elfértem. A beltér részemről okés, és kívülről is bejön a forma. Csak hát az ára...Talán majd egyszer valamikor használtan.

    Ki akarok majd próbálni egy GS-t is, abban azért valószínűleg több a hely.

    Az biztos, hogy ha majd a jövőben tényleg le akarom cserélni, nehéz lesz majd megtalálnom az Accord megfelelő utódját a használt autó piacon.

Új hozzászólás Aktív témák