Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz sz_abika #31304 üzenetére
de hát adogatott, illő volt nyernie
(#31305) néha: már Janowicz ellen nyögvenyelősen játszott, akkor gondoltam, hogy most Nadalnak nem megy annyira jól, mint mikor meggyógyult a térde végre és sorba vert el kb, mindenkit. 1 hete pedig kikapott Ferrertől, akinél azért jóval jobb Djoko, és ő most eléggé toppon is van. Ezen a mai eredményen szerintem nincs semmi meglepő
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Remélem jövőre Nadal megkapja a salakos évvégi döntőt és akkor nem kell aggódni azon kire kell tenni majd.
Nem egy nagy meglepi de a meccs simasága az ami zavarba ejtő.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
40-40 de szép volt!!
Amúgy az érthetetlen volt, hogy Djoko jobb oldalról mindig a T-re baszta le a labdát, Nadal meg kint állt oldalt a picsába. Igazán vehette volna úgy hogy esetleg fonákkal returnt üt és nem ott hagyja az ászt nyitva ....
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Holnap Jokerit jégkorong szerintem V lesz
Már melyik Görög?
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hopp, most olvasom hogy a Tampa 14+9 pontos támadója kidőlt sípcsonttöréssel - viszont a Canadiens elleni oddsokat már le is vitték a bukik.
Mixen még jó lehet holnap reggel......csak ott nincs kínálatban x)
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
106-osra mit mondtok? Mehet döntetlenre nagyobb összegben?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Mano_01
aktív tag
Én úgy dönöttam kicsit NHL-zek
Ezeket:Buffalo - Los Angeles V
Washington - Columbus H
Detroit - Winnipeg V
Ottawa - Philadelphia HMajd meglátjuk..párom éjszakás, így van idő kivárni mi lesz a vége
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
sz_abika
addikt
Random tenisz challenger picks:
Brown - Laaksonen
Fucsovics - Pavic
Trungelliti - Arguello
Saavedra-Corvalan - MolteniTipperősség szerint vannak sorban. Utóbbi csak olyan szinten lehet jó tipp, hogy nincs akkora különbség a játékosok között mint az odds mutatja. 50-50 meccs, ehhez képest az oddsa 66-33. Amolyan van-benne-érték-tipp
-
aaronka
csendes tag
Mi számít nagyobb összegnek? Rugod egy 50-80kval??
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official
-
stefyY
őstag
Halifax @ 1.55x
Cambridge Utd. @ 1.80xNem vagyok az angol sokadosztály híve, de...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
raktatok vmit? Én vízilabnád kívül semmit nem találtam + a kosarak is szarok mára. És tenisz sincs a kínálatban..
-
rwin5
őstag
Magyar vízilabdára elég jó még az odds most is, és ez sima meccs...
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Van jelenleg lehetőség sms-ben tippmixelni?
-
Daniel Alves
őstag
nem vagyok gep elott tudnatok 2-3 merkozest mondani amit erdemes lenne tenni.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
L_YKing
addikt
-
sz_abika
addikt
Na vettem én is Boldog Karácsonyt. Hát nem az.
8 hóemberre van a főnyeremény, 50 misi, erre csak hetet tettek a szelómra a mocskokPSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
"A rivalizálásunk mindkettőnket a határainkig űz. Rafa sokat erősödött kemény pályán, komplettebb játékos lett. A US Open után rá kellett jönnöm, hogy hogyan győzhetem le újra. Úgy tűnik, a csapatom jól dolgozott. De a Davis Kupa után Dél-Afrikában újra találkozunk egy bemutató tornán. Többet látom őt, mint a saját édesanyámat."
Djoko
-
rwin5
őstag
Oroszok nem szaroztak az 1,8-as vízilaszti oddsért 15-5 re nyertek a románok ellen
-
nagyúr
-
SidCorky
őstag
válasz aaronka #31325 üzenetére
Már lényegtelen, nem jutottam el lottózóba
Holnapra mit szóltok egy ilyenhez?
235 Oroszország - Szerbia H 1.95
244 Ecuador - Argentina V 1.50
245 Hollandia - Japán H 1.37
249 Izland - Horvátország V 1.92ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
rwin5
őstag
U19 görögön nem csodálkoznék ha bukna, tavaly az albánok Belgium ellen nyertek egy 8-as oddsot most is simán benne van egy bundás
-
pc_seft
tag
Ment néhány nagyobb szelvény! nem bírtam ki,elég régen tettem normális téttel
Magyar
Szolnok kosár
KRKA kosár
Halyfax foci
tét:2KDetroit
Olasz vízilabda
KRKA
Cambridgeu
Halifax
tét:2kDetroit
Anaheim
San Josetét:3k
-
giigz
veterán
NHL tipp tőlem: Anaheim nem nyer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs