-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
-
-
MrDerekas
addikt
Kawasakit ad a Mini helyet? Ezt nem vágom. Lesz időm felnézek.
Illetve ha P a küldetés, akkor ezek szerint pont az nincs meg neked...[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
CJ4567
nagyúr
-
gabo91
aktív tag
válasz MrDerekas #9455 üzenetére
Már vége van :/ borítón a Mini meg a Kawasaki volt, kawasakim nincs, mini igen, és mivel mindenki Mini Pref-el ment ezért csináltam meg direkt én is a Minit Prefre, de akárhányszor indítottam mindig csak a sz*r motort adta
Meg lehet amúgy valahol nézni hogy pontosan milyen követelmény van, mivel lehet menni adott versenyen? mert volt egy amihez valamelyik BMW kellett, az nem volt meg így nem is engedte indítani, viszont a drag/monster/stuntnál adott járgányt (nem volt saját).
-
Emunem
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9460 üzenetére
Bronznál adja a legtöbbet, szépen megy lefelé platináig, ott adja a legkevesebbet, és a legtöbbet ott vesztesz. Jelenleg Gold 4 vagyok, és nem fog felfelé menni egyhamar.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Vadernagyúr
senior tag
Kinéztem magamnak ezt a játékot,elég jónak tűnik Megéri az árát?
PSN: joskovagyok199
-
UFO1
senior tag
válasz Vadernagyúr #9463 üzenetére
A játék teljesen használható a sztori kifejezetten jóra sikerült és kellően nehéz az ott használható gyengécske járgányokkal, bár egy kicsit talán rövid.
Gyűjteni is van mire egyrészt alkatrészt partolsz meg minél több kp.-t, hogy meg tudd venni az óhajtott kocsit, kiegészítőt, stb. Persze vannak bug-ok, kapcsolódási gondok (nálam egyik sem jelentkezett zavaróan).
A terület nagy van mit felfedezni, ha belevágsz írj és segítünk mit hogy kéne, de az összefoglalóba is érdemes beleolvasni sok hasznos infó van ott is!
Megj.: érdemes a Wild Run-t is beszerezni, ha motorozni, drift-elni, gyorsulni (drag), vagy nagykerekűvel autókázni is szeretnél.
A Calling All Units kiegészítő csak akkor fontos, ha rendőrként szeretnéd ütni – vágni a népet, ebben benne van a WR is.
Természetesen az alapjátékkal (ingyenes is volt lehet valaki tud is adni egy nem használt acc-ot) is el lehet lenni, de pl. summit-on csak WR tulajként tudsz részt venni és az napi/havi kihívásokat állít eléd természetesen, ha részt szeretnél venni rajta!
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ha nem szerezted meg ingyen akkor nem éri meg.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
szami777
addikt
Szerintem megéri, de csakis leárazva.
Azért rengeteg órát el lehet vele ütni.Most néztem meg, nekem van egy másodlagos fiókom (már el is felejtettem ), amin csak a crew van rajta,(emlékeim szerint zéró előrehaladással) még akkor raktam rá, amikor ingyenes volt, ha kellene, dobj egy üzit, úgyse tudok vele mit kezdeni. Persze ingyé'
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok is meghalt a Uplay frissítés után?
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9468 üzenetére
Nálam megy, elindítottam hogy letöröljem a For Honort, nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
CD Galaxison most 8990 Ft az Ultimate Edition annyit simán megér szerintem
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nyomjátok még?
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9471 üzenetére
Sason pass ezennel behúzva.
Azt az 1400 forintot biztos megéri.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nap
addikt
Láttátok valahol emberi áron a WR-t vagy a CAU-t?
Mert ez nem az a játék, ahol egy kiegészítőért kifizetném megint az egész játék árát.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
MrDerekas
addikt
Ezen a politikán dühöngok már WR óta. Erre most karácsonykor - csakhogy apa beqssoljon végre - meglepett a nagyfiam. Leb@sztam érte, de jól esett
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
szami777
addikt
válasz sunny84 #9474 üzenetére
Lehet akkor már megérné megvenni az ultimate editiont 9 ropiért, abba ugye minden benne van, de ez még így is mocsok drága.
A CAU itt a legolcsóbb most egyébként, szokott lenni voucher is, azzal még talán mehet lejjebb.
A wild runt még nagyon be szeretném húzni, mert csomó skill-t csak azzal lehet megcsinálni, de sokallom érte ezt az összeget, 2 ezer alatt majd jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
Valaki tudja hogy azt a 3 awardot hogy lehet megcsinálni, ahol a gripet 8ezerre kell emelni, a speedet 9kra stb?
Csak wild runnal lehet?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MODERÁTOR
válasz }{3@Đ$}{0ot #9479 üzenetére
Az a dugós jelenet a fagyis dudával valami hatalmas
Everybody lies.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9481 üzenetére
Remek...
Bár az nem világos, hogy a négyből egyik akkor hogy lehet meg (upgrade acc to 9000)
-
MrDerekas
addikt
válasz szami777 #9483 üzenetére
Ez melyik awards? (Valami szájbarágós útvonal kéne, mert nem vagyok otthonos abban ) Merthogy úgy rémlik az első accomban megvannak a 9000esek, pedig se WR, se CAU. Seasson pass mondjuk megvan benne.
-
szami777
addikt
válasz MrDerekas #9484 üzenetére
Nem vagyok gép előtt, de emlékeim szerint ownership(első sor), azon belül performance. (Ott meg az alsó négy awards)
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9486 üzenetére
Akkor a leírásod alapján megtalálom, de ugyanez szerint felesleges is. Jó kis pecsss...
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékkal. Steames verzio. Fel lett telepitve nemrég és most nem indul el.
Fájlokat ellenőriztem újratelepitettem. Semmi változás.A crew exe működése leállt
Volt valakinek ilyen?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MrDerekas
addikt
válasz albert8 #9489 üzenetére
Jelen. Egy időben a vga driver szivatott. Akkor egy régebbi verzióra kellett visszaállnom. Nemrég meg a gépen tárolt mentés tett hintába. Újra raktam drivert, launchert, végül az egész játékot, de crew.exe hibával mindig leállt. Majd a Dokumentumokból töröltem a The Crew teljes anyagát és helyreállt a béke. Csak újra kellett állítgatnom a játékon belüli opciókat.
-
batai15
félisten
sziasztok! meg éri meg venni még a játékot ? ps4re venném meg. valami hosszú távú autós gamma kellene,anno pcre meg vettem, elsők közt,de nem jött be,mert gép gyenge volt és elég bugos volt még a multi .
-
-
batai15
félisten
köszönöm a válaszokat, akkor kihagyom és valami jobb A+ címet húzok be, mondjuk egy witcher 3-at , és várom hogy egy forza horizon méltó ps4 "átirat " készüljön
-
OceanStorm
tag
válasz sunny84 #9495 üzenetére
Épp az a gond hogy a haverokkal cruiseolni sem ok, és én kizárólag ezért vettem meg. Lassan fél éve nem tudok a haverokhoz csatlakozni, ha meg összejön egy gurulás folyamatosan szétdobálja a session-t a szerver, a CAU meg csak rontott az egészen mert mostmár arra is kell figyelni hogy a rendőrökkel jóba legyél mert különben instant szétesik a session. A hat éves karrierem alatt a TDU szériában velem ilyen soha nem fordult elő, még a TDU2 -ben sem ahol hírhedten szar volt a szerver. Már többen panaszkodtak emiatt a hivatalos fórumon, de azon kívül hogy egy-egy napokra hirtelen megjavult a játék nem történt semmi.
-
CJ4567
nagyúr
válasz OceanStorm #9498 üzenetére
Szeptember végén - október elején ment már a crew rendszer, kb addig jó volt amíg kijött a CAU.
No Sana No Life
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #9498 üzenetére
Múltkor én is kb. 30 percet szenvedtem mire berakott a többiekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest