- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Ilyen az én formám. Gondoltam, ha már megvan az alapjáték, akkor kipróbálom, hogy mit tud. Tegnap csak pár percem volt rá, így ma akartam belevetni magam. Erre nem sikerült egy olyan estét kiválasztanom, amikor kb. egész napos karbantartás van?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Lathronos
őstag
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
Most vagy azért nem tudunk játszani mert elfáradt a Ubisoft csapata és hazamentek mondván kapjuk be, vagy meglincselték őket, és felgyújtották a székházat a közelben lakó játékosok.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #8761 üzenetére
EZ IS
Játékban vagyok, működik!
Pont most akartam megvenni, köszi!
Loadingnál megakadt?Enter kellett volna.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
4 autót látok csak megvehetőnek, hol a többi? Fragmentes? (meg kell szerezni ilyen puzzlés izéből?) Motoroknál üres hibaüzenet.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
szami777
addikt
Azt hittem a nissan gtr az dlc tartalom lesz, most látom h megvehetem én is.
Mindent megbocsájtok UBIMondjuk a rendszert nem értem kicsit se.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Igen, bekaptam a csalit én is.
Leesett már
Menjenek a picsába.Francért igy jelzi amugy, egy pillanatig elhittem...
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
regener
veterán
A mapot még mindig nem tölti be rendesen, egyelőre nincs vásár.
-
Balathruin
veterán
Asszem decemberben megy az uninstall, ez hígfos. 10 perc alatt elment tőle a kedvem, egy darab rendőrt nem láttam a közelemben, az összes mellett elsuhantam.
-
szami777
addikt
És a kocsi max level nagyobbítás is csak cau tulajoknak lesz? Mert lenyomtam egy skillt és 1299re nem adott jobb alkatrészt.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz szami777 #8771 üzenetére
Nem, az mindenkinek, csak nagyobb szintűnek kell lenned.
Egy küldetést toltam le, az tetszett. Viszont érezhetően jobban megy a játék, meg mintha felgyorsult volna az egész. Talán már nem fizikához van kötve az autó sebessége? Vagy csak placebo.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
fatal`
titán
Hol a Huracán?
A nagyobb autószintet most komolyan úgy oldották meg, hogy az 1299-es szintű autó szarabb lett, vagy csak a Gallardot barmolták el, hogy 1000-el kevesebbet forog és emiatt a hangja is ótvar lett?
-
Lathronos
őstag
Mindenki a rend éber őre most a játékban? Remélem azért nem fognak szívatni állandóan.
-
CJ4567
nagyúr
-
fatal`
titán
Csak én játszottam 14 végén, 15 elején úgyhogy egyből dobnia kéne, CAU-t még nem vettem meg (tervben van, csak most úgysincs annyi időm játszani úgyhogy ráérek vele).
Láttam, hogy állították a patchben, jó szar lett A Circuitje nem rossz, de a PERF borzalom. Nem tudom minek nyúltak hozzá.
-
csab991
senior tag
Aki tesztelgette már esetleg a Ford GT-t és a Gallardo-t az észrevett valami érdembeli változást? Úgy láttam mindenkit visszadobott bronz rang-ra pvp-ben ez vajon csak ideiglenes amíg el nem érjük a 60-at, vagy lehet újra farmolni elölről?
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Áhh ez mi. Megcsináltam aventodorral egy silver deliveryt. Mikor adná a jutalmat kivág 0_39es hibával utána meg nem enged vissza 0_1 proxy error... ubisoft én így szeretlek.
ed: Ja igen, most már az út közepén is kapok néhol cpu limitet nem csak a városok közepén... nesze neked i5K
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
misiizsai
tag
Játszottam már több mint 1 órát.Mintha bugosabb lenne...A Ferrarim beakad a betonba és elkapnak..A másik meg hogy befagyott egy helyre az autó...
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
szami777
addikt
-
csab991
senior tag
válasz ertewrtewrtw #8786 üzenetére
Azt olvastam, hogy sajnos 60-on sem adja vissza ahol eredetileg voltál, hát így jártunk, engem platina 1 ből dobott vissza, szóval megint jöhet egy jó hosszú grind.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Tegnap este félálomban rányomtam arra a rohadt rendőr mission-re és nem enged kilépni, a training-ben le van tiltva az abort. Alex-et meg lehetetlen elfogni, mert rámvillant, és mire újra látok már lementem az útról ő meg 1 Km-re van tőlem. Tudja valaki hogyan lehet ettől megszabadulni? Ha letörlöm a játékot és újratelepítem, az gondolom nem segít. Kezd elegem lenni az egész játékból a szopatásai miatt.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lathronos #8788 üzenetére
Én befékeztem a kocsiját, beesett egy felüljáró alá, mögé mentem, ott voltam kb 1 méterre, ő kitartóan tolta a gázt a betonpillérbe, erre azt a feliratot kaptam az arcomba, hogy meglógott.
Lehet rosszkor kezdtem el, de eddig nem bejövős a dolog.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Emunem
senior tag
válasz Lathronos #8788 üzenetére
Neked is van ellene cuccod. De ha lemaradsz, ha jól tudom R-t nyomva a közelében leszel. Amúgy nem gáz, meglehet csinálni hamar.
Jobban lehet falazni, mintha a skyline C-ben jobban irányítható lenne. De több az uthiba. Elég gyakran száll el az autó láthatatlan 'ugratók' miatt.
"... hát persze ..."
-
Lathronos
őstag
& (#8790) CactuS & (#8791) Emunem
Köszönöm a tanácsokat, akkor újra megpróbálom hátha sikerül. Aztán ha túl vagyok rajta, álmosan többé nem játszok. Nehogy még egyszer megszívassam magamat.
Hogy én is említsek egy bugot, a GPS is romlott. Ha csak térképen jelenítem meg az útvonalat és nem a horizonton, akkor sokszor megszakad egy idő után a kék csík és beletelik néhány másodpercbe amíg újra megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
Még egy kérdés. Ha teljesítettem a training-et, akkor kötelező végigjátszani a rendőr küldetéseket, vagy kiléphetek ebből a játékmódból?
-
Lathronos
őstag
válasz Lathronos #8795 üzenetére
Na kész is van, 10-szerre csak sikerült, de akkor is csak véletlenül. Viszont ami számomra érthetetlen, hogy billentyűzettel sokkal irányíthatóbbak az autók mint kormánnyal. Nem mentem tovább a Police Shop-ba, nehogy megszívjam további küldetésekkel.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Lathronos
őstag
Lehet, hogy hülye vagyok, az is megeshet, hogy túl öreg a mai poénokhoz, de nem értem. Egy eset a való életből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest