- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére
Én most cseréltem le a Tesco gazdaságos kormányomat egy másik ugyanezen kategóriájú ACME STi Racing Wheel indiai rízsföld melletti istállóban összetákolt vacakra. Már átvételkor a doboz mérete is gyanús volt, aztán hazaérve a Sugárból volt meglepetés. Jájj, mondom mi a #&$@ߢ! ez? Telefonkábellel csatlakozó pedál(érted, telefonkábellel), brutál gagyi műanyag ház, Subaru Impreza WRX STi logo-ról koppintott kormány felirat, gokart kinézetű design. Hát én majdnem elsírtam magam itt helyben a PC előtt. Aztán betoltam a Crew alá, és jött a csodálkozás. Nagyon jól lehet játszani vele(MODE gombot előtte megnyomni). Igaz nem egy G27 vagy G29 szint, de nagyon jó. Ugyanez az élmény ETS2 alatt is(itt is kell a MODE gomb), egyszóval nagyon f@sza eddig. Sebességváltó kar viszont nincs, a kormány mögötti váltókarok csak dekorációk, ugyanis csak a fék és gáz rendelhető hozzájuk. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Emunem
senior tag
válasz Lathronos #9551 üzenetére
Nekem is tesco-s, Manta kormány
Még mindig megy, mint újkorában, csakvigyázni kell vele, és nem veszem elő.
Inkább billel megyek én is, vagyis, csak azzal.
Ha nagyritkán előveszem, fiam nem rendeltetés szerű erővel próbálja tekerni, mint a nagy autó kormányát szervórasegítés nélkül... Ezeknek mint ahogy a lengyel oldalakon is írják, az a haláluk, ha túl erősen rángatják őket, elkotyogósodnak. Utána meg nem pontosak, etc... Csak az a rohadt gáz/fék pedál ne csúszna el mindig...Lehet valakinek ismerős lesz.
a neve: Manta Compressor 2 Supreme
elég csicsás a neve...[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
MODERÁTOR
Volt valami hasonlóm. Darabokban hever a padláson
Viszont az a gond, hogy lassan lehet le kell cserélnem a DFGT-t, mert a felfele váltáshoz használt gombja szarakodik. Hol nem veszi be a nyomást, hol duplán vált. Ok, ott a "kéziváltó", de az mindenhova nem jó. De nem nagyon tudom, mire lehetne, ami nem 100k+
Everybody lies.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Kiprobaltam a kep a kepben feature-t kruz videohoz. Itt az elso probalkozas. [link]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
COLBrattShaw
csendes tag
Most latom, hogy a HipHop-os verziot osztottam, a gyari helyett a Rocky zenejevel. Itt a [link] azoknak akik nem harapjak azt a stilust.
Bonusznak meg, ha mar igy visszaneztem, itt egy vagatlan 8 emberes kruz is. (kb 18perces) [link]
[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Lathronos
őstag
Az bizony. Kezdhetünk rettegni mit kapunk.
-
PcCar
tag
Letöltött egy több mint 500mb-os frissítést, megint "jól" sikerült.
Közel 2 percig áll a "LOADING SAVED DATA.." képernyőnél a korábbi pár mp helyett..
Gondoltam megvásárolom a két új elérhető rendőrautót.
Vásárláskor kidobott a játék, pénzt levonta, autó a shopban maradt.
Négy próbálkozásom volt, elbuktam majdnem 2 milliót.[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
Amit én most az elmúlt fél órában tapasztaltam, hogy eddig Ultra-n gond nélkül ment, most meg random még a puszta közepén is leesik az fps 5-6-ra. Mondanom sem kell, ez PVP-ben milyen jó lesz. Valamint mintha az Aventador-nak még inkább fűnyíró hangja lenne. Pozitív változásnak semmi nyoma, csak a bugok száma nőtt ismét. Ahogy sejtettem.
-
csab991
senior tag
Award pontok is nullázódtak elég sok embernél. Hasonló lehet a jelenség mint anno a PVP rang visszaállítódásánál. Félelmetes mennyire súlyos bugokat kaptunk ezzel az update-el.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A Mercedes AMG-GT megvehető DLC nélkül! Yuppi 441.000 Bucks
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9569 üzenetére
Persze a GT-R továbbra sem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam a "LOADING SAVED DATA.." képernyőnél kb. 2 perc után töltött be.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
CJ4567
nagyúr
-
szami777
addikt
Jól látom, hogy egyszerre több stickers van fent?
Szerk:
Az korrekt.
Egyébként az mennyire gáz, hogy én 3 napja vettem észre, kb 300 óra játék után, hogy lehet csinálni a kocsira kétszínű festést?Láttam van egy ilyen award, én meg csak nézek, hogy wat. Rágugliztam, erre olvasom, hogy ilyen létezik a játékban.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MrDerekas
addikt
A kezdetek óta játszom ezzel, de mostanság mélyült el bennem az érzés, hogy a kormánnyal nyomulók csúnyán elvernek Eddig nem tűnt fel gameplay videókban, de minap nagyon. Teljesen másként lehet kanyarokban íven tartani, mint nekem a billentyűkkel. Mondjuk ezért biztos nem ruházok be, meg van kis kihívás minden menetben Szóval tovább, lelkesen a 101 gombossal
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
A kontroller nekem egy marék kígyó. Kb. Öreg vagyok én már ehhez. A játék leköt, de nagyon ramatyul áll a kezemben a kontroller. Kocsmai doboz tv játékoknál még a kormány az ment is valahogy, de mégiscsak a bill áll kézre. Az újabb autós játékok közül számomra pont a Crew emelkedik ki, mert egész tűrhetően van optimalizálva a billentyűkre. Mondjuk a győzelemhez olykor kevés
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
OceanStorm
tag
Én billentyűzettel toltam az általam játszott NFS-ek nagy részét, illetve három évet a TDU1-ben, egyet meg a TDU2-ben amikor beszereztem egy Logitech F310-et. Azóta már a másodikat koptatom mert az első meghibásodott, nagyon jó kontroller, precíz, pontos, egy jó beállítással szinte olyan precízen lehet irányítani a vasat mintha kormányt tekernél. Ezt a precizitást, illetve a kényelmet hátradőlve a fotelben vissza nem cserélném az asztal előtt görnyedve pötyögésre.
-
OceanStorm
tag
válasz MrDerekas #9583 üzenetére
Az hogy mi áll a kézre nem más mint reflex, ám az agyad tud újakat tanulni csak idő kell hozzá. Nekem kb 2-3 hónapomba telt mire úgy megszoktam a kontrollert hogy azt mondhassam hogy most már úgy vezetek, vagy jobban mint amikor billentyűzettel toltam. Addig viszont annyit szoptam, estem keltem amennyi a csövön kifér, de nem bántam meg hogy bevállaltam ezt az átmeneti időszakot, néha el kell engedni a jól megszokott dolgokat egy jobb érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz OceanStorm #9585 üzenetére
Lehet egyszer rászánom a tanuló időt. Mondjuk félő, ha hozzászokok, kissé kibővülne a játék igényem is Bár sejtem, hogy kényszerítő körülmény nélkül, be nem ruházok kontrollerre, kormányra.
-
szami777
addikt
válasz MrDerekas #9580 üzenetére
Nekem van itthon kormányom, és nekem pl azzal a legnehezebb, ott az az előny, hogy a gázt és a féket finomabban tudod hasnzálni, billen és kontrolleren ugye csak padlógáz és "padlófék" van, viszont kanyarodás szempontjából szerintem a kontroller a nyerő.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Na de hogy? 1 fix nyomógombra van belőve a fék, megnyomod fék, nem nyomod meg, nem fékez, pedálnál meg van átmenet. Ugyanez a gáznál is Nem értem, mire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Igen, az xboy joyokban ez tényleg megvan, róluk megfeledkeztem. Én one kontrollert használtam hozzá kis ideig, sajnos a fék gáz gombok nekem kényelmetlenek voltak a két hátsó karon, de azzal tényleg lehet, a hagyományos joyoknál ilyen nincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz szami777 #9587 üzenetére
Én mivel elég sokat vagyok kénytelen vezetni nap mint nap, így kormány nélkül a játékot el sem tudom képzelni. Annyira a napi rutinom részét képezi, hogy olykor még séta közben is azon kapom magam, forduláskor már tekerném a kormányt.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
Más. Nektek is feltünt, hogy a Vegas melletti sósivatagban való drifteléskor nem ad semmit a játék? Tegnapig még simán össze tudtam kaparni napi 350-400.000B-t, ennek most vége? Ez egy újabb bug, vagy kivették a játékból ezt a "cheat-et" is?
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windows-t, azóta nincs gond. Se laggolás, se 2-3 perces várakozás kilépéskor. Na és persze a drift bónuszok is jönnek szépen, tombol a business Viszont ismét rákérdeznék, hátha valaki tudja: ki lehet már valahogy kapcsolni azokat a rohadt transporter ládákat?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9598 üzenetére
Nem. Megyek az úton, és egyszer csak megjelennek a ládák az út közepén, én meg belehajtok.
-
MrDerekas
addikt
válasz Lathronos #9599 üzenetére
Azt ki ne vegyék!!! Tudod te milyen gyorsan lehet haladni a ligában, mikor valaki ottfelejti magát előtte, én meg belököm és jól elkapom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest