-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugeshift
csendes újonc
válasz Avicularia #7196 üzenetére
Ok. Megoldotta. A probléma most az lett, hogy rákattintok a play-re és a play szürke lesz, nem történik semmi majd a play újra világoskék lesz és nem történt semmi.
-
Ármester
De, ha most letöltöd a könyvtárba, olyan mintha megvetted volna.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
szami777
addikt
Hali, lehet láma a kérdés, letöltöttem az ingyenes crew-t és a játék úgy fogad, hogy wild run, majd meglepetésemre semmi new game, hanem csak continue lehetőség, és valami piros terepjáróba találom magam. Ez az alapjáték, amivel én nyomtam vagy nem, illetve van opció elölről kezdjem?
(egyik se volt meg, azt hittem, hogy a wild run egy teljesen külön kiegészítő)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Domaaaa
tag
-
Ármester
válasz Domaaaa #7206 üzenetére
Mostani Summit-on ez a Time Attack hogyan van?
Elindítottam, kaptam egy kocsit mert nem volt ami megfelelt volna, ok. C-s F40-el mentem.
Ma feltuningoltam direkt ezért az F40-et, hogy ne a 680-as szintű alap kocsival kelljen mennem, erre amikor elindítom, újra azzal rak be, nem a sajátommal.Szerk.: Bocsi, nem válasznak akartam.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hakydakillah
senior tag
válasz szami777 #7205 üzenetére
Jó helyen jársz, az a játék eleje. Wild Run-ból két alap verzió van:
- ingyenes - amit te is kaptál - ebben benne vannak a grafikai javítások, fizika, dinamikus időjárás stb.
- fizetős - itt már megnyílik a Summit, a 3extreme class, és a mocik pluszba
Megjegyezném - lehet nem tudom tökéletesen pontosan, de ha jól rémlik ez így volt - ha nem, valaki gondolom figyelmeztetSyMbioTe - Summit versenyre ha rámész, írja, milyen verda kell. Nagy ritkán van olyan futam/időmérő, melynél ott van kihangsúlyozva, hogy PROVIDED CAR. Tehát nem mehetsz sajáttal, mindenkinek ugyanazzal a felszereltségű verdával kell menni - ugyanúgy, mint Summit PVP-n.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van-e esélye egy HD5850-es videókártyának ?
-
szami777
addikt
válasz hakydakillah #7208 üzenetére
Szuper, világos, köszi.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ármester
válasz hakydakillah #7208 üzenetére
Tudom azt láttam is, de töltőképernyőn meg kiírta, hogy Használj saját járművet, jobb alkatrészekkel stb...
Azért furcsálltam, na mindegy.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
törölt tag
Mit tartalmaz az ingyenes verzíó ? ( DLC , Season Pass )
-
hakydakillah
senior tag
válasz SyMbioTe #7216 üzenetére
Ez mondjuk nekem is fura volt. Vagy csak ilyen vacakul van megoldva, vagy bug, és nem adja a saját kocsit. Ma fura volt, hogy átfestettem a kocsit, és ugyanolyan színű, adja végén az alkatrészeket, de a szint be van fagyva mindenkinél.Most toltuk Crewben, és mindenki mehetett a saját egyedi festésével, de a szint mindenkinél ugyanaz volt. Nekem úgy rémlett vannak olyan versenyek, ahol a játék által választott verdával mész, de most elbizonytalanodtam.
dadawa - az alap játékot a teljes storyval + az ingyenes WR-t, melynek tartalmát az előbb írtam. Még bővebb info az összes magyar gamer oldalon.
Darko_addict - ha ez igaz, csinálok új accot, és letöltöm. Pont elfogyott a sör
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz hakydakillah #7190 üzenetére
Lesz nekem is elég kiadni valò..mafia 3 (vmi komolyabb gyűtői),xcom 2,+menet közben ami még jön. :-) De ezt megoldottam volna. ;-)
Teljesen érthető.
Egyébként a mostani crew a régihez képest ég és föld.Atomstabil(!!),gyors,szép,nincs akadàs/lag-olàs.Komolyan semmi.
Hibàtlan.Én ugyanígy jàrtam a hvégén. :-) Minden bronzost megcsinàltam platinàra,kisujjbòl. :-)
Nagyon jòl írtad a "2" wild run verziòt.Ugyanígy voltam én is ahogy XSanyi és a ps4 topikban felvilàgosítottak.
-
Ármester
válasz hakydakillah #7219 üzenetére
Most, hogy mondod, az nekem is feltűnt, hogy gyári sárgára festettem a kocsit, és olyan színű kocsival is mentem.
Amikor még nem volt meg a C-s F40 akkor szürke vagy fekete kocsit adott.(#7220) Elims
Én meg BF1, Horizon 3, esetleg a Mafia.
Bár nidegyikra sajnálom a pénzt, megvárok egy nagyobb akciót, oszt akkor lecsapok rájuk .[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Balathruin #7215 üzenetére
Az kevés, 60FPS-el gyorsabb az autó (tény, nem vicc).
Mikor próbáltam 30 fps-el mindig kevesebb pontot kaptam mint amikor ugyanúgy mentem csak 60-ra állítva, versenyekben is jobban lamradsz ah 30-ra van álíltva, már maga az átállítás ha nincs is meg a 60 gyorsabb kocsit eredményez.Akiknek akadozik vegyék le az élsimítást FXAA-ra az MSAA-ról vagy próbálják a TXAA-t, mert az MSAA bugos.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
[link]
Elég látványos, aki szereti az autókat, annak érdemes megnézni .„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz hakydakillah #7224 üzenetére
Fraps.
Ha kell be lehet kapcsolni, hogy Excel-be jegyezze az értékeket.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Darko_addict
őstag
Mivel nVidiát van, ott a GeForce Experiencebe is be lehet kapcsolni.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
HartgeH3-2.8
addikt
A uplay-en belül is van beépített fps mérő. A beállításokban találod. A Geforce Exp. progiban is van igen az is kijelzi. Fraps néha összeakad(hat) egyes játékokkal, de legtöbb esetben ok.
Bakker, mennyire bepörgött a topik
Szerk: Na majd megnézem a vérpistik mennyire tudták letérdeltetni a UBI szerót
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
szami777
addikt
'Egyébként a mostani crew a régihez képest ég és föld.Atomstabil(!!),gyors,szép,nincs akadàs/lag-olàs.Komolyan semmi.
Hibàtlan.'Le vagyok döbbenve én is, mintha más játékkal játszanék, kb 1-1.5 éve toltam utoljára demo-t azóta nagyon durván más lett, olyan tükörsimán fut, hogy csak na.
-
Elims
veterán
válasz SyMbioTe #7221 üzenetére
Pár ezrest meglehet úgy spórolni. :-) Ha tudsz mivel játszani az akciókig,mindenképp megéri.
Tudja esetleg vki,hogy hogyan lehet olyan csatornát(?) nyitni a youtube-on?Megmutatnám egy barátomnak ezt a crew-t és ő a youtube-ot választotta lehetőségként.
Vmikor regisztráltam a youtube-ra,de nem nagyon emlékszem az account-om nevére. Persze a facebook-on is fent vagyok,de csak két ismerősöm van és nem jelöltem vissza soha senkit.
A gépben vhogy lehet így youtube-on közvetíteni,már olvastam vhol róla.Szerk.:
XSanyi: "Le vagyok döbbenve én is..."Én a régiről csak hallottam/olvastam.Állítólag nagyon gáz volt.Én kb.1 hónapja vettem azóta csak ezzel játszom.Nekem nagyon bejön. A segítségetek miatt. :-)
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Én még a bétával kezdtem anno, eléggé beszippantott, akkor egy 2 gigás 270xem volt, de marha rosszul futott, pedig ugye az felso gépigény felett volt. Havernál párszor kiprobáltam még, aztán hagytam. Nem is gondoltam volna, hogy egy aaa cím képes ennyit változni, miután kiadták. Most nekikezdek megint.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #7228 üzenetére
Uplayest eddig nem kerestem, mert azt írták bezavar a teljesítménybe. Experiencet most próbáltam, hiába nyomkállom a default, majd az általam megadott gombot, nem jelez semmit.
VIszont egy dolgot nem értek. Van FHD és 4K tv-m. Gép most az FHD-sre van kötve, experience meg felajánlotta, hogy dob a játékra saját beállítást - eddig ezzel még soha nem játszadoztam. Nézem miket változtatott, és a felbontás a szokásos helyett 2715x1527 lett. Nagyon érezni a különbséget, óriásit javult a látvány. Van a FHD-nek egy kitolt határa, vagy ez most mi?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #7215 üzenetére
Csak legyen mellette egy erősebb CPU, alap C2Q Q9550 kevés városban, 20-25FPS-t is látok gyakran. Megjegyzem , február körül próbáltam ezzel a géppel a trialt, 10-15FPS városban, most általában 25 körül van, de a 20 se ritka.
Regener: átkapcsolom 60FPS-re, erre kapok 30-at ugyan úgy.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz hakydakillah #7232 üzenetére
A felbontás lehet DSR miatt annyi, mondjuk tényleg elég furcsa.
-
Ármester
DSR, valamikor volt szó itt róla.
Meg is van: [link]
Ebben a hsz-ben és környékén van válasz.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Miért zavarna bele? Ki, hol írta? Ez nem egy külső cucc mint pl. az MSI afterburner, Fraps, stb. ami egy külön progi és valóban levesz a teljesítményből a gyengébb gépeknél.
Nyugodtan kapcsold be nekem az épen minimum gépigényemmel majdnem minden high vagy ultra és szinte mindenhol megvan a 40-60 FPS uPlay kijelzéssel!Különben érdemes full screen helyett borderless-re tenni akkor hozzáigazítja a kijelzőhöz a felbontást nekem úgy fut a legsimábban!
(#7223) SyMbioTe
Ez a Ken Block mindenhol ott van? Dirt, NFS, FH3. Bírom a fickót és egyáltalán nem sajnálom tőle amit kap ezekért, mert kitolja a szemét a vasaknak és a gumival sem spórol. Én is hasonlóan tolom tökig gáz mindenhol (persze csak játékban).
+ 1 videó (nem friss), csak az autók miatt, ja meg hogy legyorsulja a Veyront az sem kutya fas.a!?[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Látom 4:3 vagy 5:4 támogatás még mindig nincs. Gratulálok nekik, biztos nagyon nehéz lenne megoldani.
-
hakydakillah
senior tag
Köszi, nálam ez volt a baj. Full screen helyett borderless beállításnál már látom sarokban a számlálót. Érdekes, hogy borderless beállítással ismét jóval szebbnek látom a játékot, mintha növelte volna a felbontást, mert távolabb került minden - autó, adatok, gyors menü is kisebb.
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Ingyenesen letöltöttem a játékot (nem szid) "Ennek elődjében" régen aktív játékos voltam.
Ez megy már tegnap este óta, nem jut előrébb. D-re telepitetettem, van még 20GB hely, elakadtam nem tudom miért nem jut tovább. Azt sem tudom, hogy lehetne újrakezdeni.Esetleg tudjátok miért nem jut tovább?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
xRunokiralyx
újonc
Üdv!
Uplay-ről letöltöttem a The Crew-t, amikor indítanám, azt írja ki, hogy a The Crew game működése leállt. Van erre valami megoldás? -
VFK54
csendes tag
Ilyet se nagyon láttam még. Elindul a játék, press any button képernyőn még érzékeli a kontrollert, amint belép a főmenübe, se a kontrollert, se a billt nem érzékeli, az egérrel is annyit tud kezdeni, hogy a különböző menüpontokat kijelöli, de megnyitni már egyiket se tudja. Kezdem érteni, miért adták ingyen Valaki megoldás?
-
hakydakillah
senior tag
Mit hittetek? Csak ugy ingyen bejohettek kozenk? Nem, elotte megszivat a rendszer, hogy tutira csak olyanok lepjenek be, akik eltokeltek, es napokon at vacakolnak vele :-)
Viccet felreteve - en mikor megvettem, vacakolt az autodetect. Probald meg menuben, control alatt autodectet kivenni, es atrakni erre - PAD.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
-
VFK54
csendes tag
válasz hakydakillah #7243 üzenetére
Ha az ubi benne van, már nem lehet egyszerű
Átraknám én az autodetect-et, ha működne a menü. Valamit jól eltolhattak odafent, mert az ubi fórumon is írták egy páran, hogy semmire nem reagál a menü
-
Hugeshift
csendes újonc
válasz KisTücsök #7249 üzenetére
Több napja próbálom megoldani. Tegnap egész nap kerestem a megoldást. Ticketet is írtam az ubisoftnak, de semmi. Volt aki azt mondta hogy letörölte az isheper-t vagy átnevezte ishelper1-re a the crew mappájában, nekem nem vált be, volt aki azt mondta, hogy töröld le a dokumentumok mappából a the crew mappáját, nem volt olyan mappám. Semmi. Még nincs konkrét megoldás. Vagy legalábbis én még nem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok