- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Ha jól rémlik nekem 75pontom lett a végére, szóval elég jól adta. Aztán az összes cc-t perkre költöttem, most meg megfogadtam, hogy heti 1x veszek egy pontot 100ezerért. Már nem kell sok ahhoz, hogy meglegyenek azok a perkek, melyeket kinéztem magamnak.
Tegnap megint szerencsém volt, és Summit után cc-t kaptam. Platina után mondjuk mérges is lettem volna, ha alkatrészt kapok. Már csak 15ezer hiányzik a kiszemelt Minihez. Remélem hó végén nem nyerem meg a mocit, és akkor vehetem is a Minit.
Amúgy érezhető az újdonsült játékosok jelenléte a Summiton. Többen vagyunk, a platinát is jelenleg vicc elérni. Tegnap megpróbáltam a pofátlan módszert – minden kihívást 1x teljesítettem, és platina összesítés rögtön. Gondolom ez max egy hónapig lesz így, amíg fel nem fejlődnek.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz hakydakillah #7501 üzenetére
Én elején költöttem kb 69k CC-t perkre, Zoe perkjeit ki is maxoltam egyből, majd szépen haladtam, 50-es szintre 86 perkem lett összesen, így újraosztással teljesen elég.
No Sana No Life
-
hakydakillah
senior tag
Szerintem két alap beállítás van perkekre:
- amíg az ember nyomja a storyt + nem érte el az 50. Szintet
- story után, mikor már multira figyelCsak a kocsira, hogy maxon menjen kell 40perk. Mellette ott a sok XP és bucks bonus perk, kedvezmények szerelésre, kocsi vásárlásra, alkatrészekre, faction küldetésekre stb. Igen, lehet olcsón törölni őket, de ha Summitozik az ember, amire mindig kell valami, a fenének van kedved ezzel 3naponta játszadozni.
-
noblem1983
senior tag
Nekem is sikerült megint beadnia az 5000 CC-t és tényleg nem kell azért annyira törni magunkat de most is 4000 fölötti már a résztvevők száma. Summit PvP-ben is gyorsan adott ellenfeleket nem kellett perceket várni.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
hakydakillah
senior tag
válasz noblem1983 #7504 üzenetére
Legalább nekünk is hozott egy kis pluszt az ingyenesség. Én az év végi Summitot várom nagyon, jobban csak kíváncsiságból, hogy miért megy majd a harc. Én személy szerint egy season passnak, vagy az új DLC-nek örülnék. Mondjuk ez elég erős fődíj lenne, de ha mégis, akkor menne csak az igazi fight a platináért
-
noblem1983
senior tag
válasz hakydakillah #7505 üzenetére
És vajon mennyi is lesz a résztvevők száma? Kb 20.000-re tippelek ha olyan lesz a jutalom pl. Nissan GTR R35
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz hakydakillah #7505 üzenetére
Szvsz jó nagy marhák, ha az új csomagot adják majd jutalomként. Tele vannak még mindig a táblák "harmadik féltől származó programmal elért eredményekkel". Én már immunis vagyok rá szerencsére, egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Ha meg belefutnék akkor Shadowplay és pillanat alatt lementem.
Határozottan jó, hogy ennyien jöttek jót tett a játéknak. Hála égnek komolyabb vérpisti különítménybe még nem botlottam. Kopp kopp.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Ármester
válasz HartgeH3-2.8 #7507 üzenetére
Ki ez a krapek, hogy ennyire várod?
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
szami777
addikt
válasz noblem1983 #7506 üzenetére
A Nissan r35 az egyedüli kocsi, amit hiányolok ebből a játékból, félelmetesen jól néz ki.
Vagy benne van, csak elkerülte a figyelmem?Ja és ezek az ál Porschek hogy vannak, nem kapták meg a jogokat? Egy 911 sem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Mike Farrel
tag
válasz szami777 #7510 üzenetére
Az R35 az majd az új DLC-vel fog jönni. A porsche pedig azért ruf, mert a porsche jogait egyedüliként az EA birtokolja a játékpiacon és olyan kurva drágán adják, másoknak, hogy senki nem vesz tőlük licenszet. Ezért használják kb minden játékban a rufokat ami a porsche tuning cége mint a mercinek a brabus vagy a bmw-nek az alpina.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Ármester
válasz HartgeH3-2.8 #7509 üzenetére
Visszanyalt a fagyi
(#7510) xsanyi77
Vagy egy szép 918-as
Vagy egy régebbi 911-es, aaahh„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Elims
veterán
Akkor nektek nagy szerencsétek volt. :-) Nekem kb.60körül volt az 50.szintkor,szòval nem erőltette agyon magàt.Nem gond,azòta vettem màr legalàbb 15-öt. :-)
Furcsa,de nekem is cc-t adott most is pedig csak arany lettem.
Én a cc-t màr -íràsaitok alapjàn- biztos nem költeném perk-re.
A legelső 100e-t sajnàlom. :-/ Megvettem belőle a m4-est.Jò kocsi!,de kàr volt így elszòrni.Bàr akkor kellett vmi "komolyabb".Az ingyenessel nem tudnak summit-on versenyezni ha jòl tudom.Így mki megvette volna?
Esetleg vmi letöltött wild run nem lehet benne? -
Ármester
De jó nektek.
Végre egyszer platina lettem Summitra, nagy eséllyel CC-t fogok kapni, erre bedom három vacak alkatrészt, valamelyik motorhoz...„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
CC-ért melyik kocsit érdemes megvenni? van 100.000-em 30% perk kedvezménnyel.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Ármester
válasz }{3@Đ$}{0ot #7515 üzenetére
Szvsz. csak olyan kocsit, ami only CC-ért kapható.
Pénz az egyre jobban fog jönni, és a legtöbb kocsi megvehető sima pénzért is.
Inklább a fontosabb perkeket fullozd ki, mert 1 perk az 100k pénz.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
FehérHolló
veterán
sziasztok,
lvl50-es farkas önző érdekből keres még 2-3 barátot.
felhasználónevet viszont csak privátban adnék
Más: front és rear fendert lehet valahol venni? Valami 2 órát platina ugri-bugriztam, a kocsi közben 750-ről 1299-es lett, de nem dobott egyet sem.
(Mercedes SLR McLaren 722)[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
szami777
addikt
válasz Mike Farrel #7511 üzenetére
Köszi, ez jó hír, érik a season pass vásárlás.
(#7512) SyMbioTe
Naná, 911-ből csak a régik, mondjuk az 1990-est szarrá hajtanám, ha benne lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ármester
válasz FehérHolló #7517 üzenetére
A tuningboltban nézted?
(#7518) xsanyi77
Azaz, nekem is tetszene.
[link][ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
thebigK
addikt
Sracok, a wild run kieg. eseteben mi szamit jo arnak? Szeretnek ra beruhazni de 15-20 euronal nem nagyon latni olcsobban, pedig szeretnem motorral korbejarni az egesz terkepet, viszont ennyit nem feltetlen adnek ki erte. Koszi!
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
hakydakillah
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #7515 üzenetére
Az új Corvettet várd meg, lassan szerintem megint lesz akciózás... az a gép egy vadállat!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
thebigK
addikt
válasz hakydakillah #7522 üzenetére
Ertem, koszonom. Akkor egyenlore hanyagolom.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz FehérHolló #7521 üzenetére
Halli
Mert lehet ahoz az utohoz nem is jar. Fender az ritkasag szamba megy a jatekban.
Rakerestem, [link] de senkinel nem lattam, hogy lenne neki. Ha jol tudom biztosra ugy lehet menni,amikor skillek utan mar nem dob tobb alaktreszt, ill. semmit csak lovet. Akkor tuti mar nincs mit gyujteni hozza, bar valoszinuleg csak nincs hozza.#7500) Elims
"Jaa,g27-tel! :-) Így màr értem.."
Itt csak a kormany szamit, nem az hogy g27. En anno egy tizen parezres Genius ffb kormannyal nyomtam, tdu-t, meg Richard Burns Rally-t es mondanom sem kell, nem hatraltatott a marka, sem jatekelmenyben sem precizitasban. A g27-en pont hogy van egy erosen erezheto FFB lyuk, ami elegge megneheziti pl a dragster vezeteset, mivel semmi sem fogja kozep helyzetben a kormanyt, elkonnyul, viszont az ffb effektek meg rangatjak mint az allat, amikor mm-eken mulik 1-2 manuver.
Szoval fokent azoknak akik tudjak, hogy komazzak/komaznak, ill. azoknak akik tulnyomo jatek idejuket autos jatekokban toltik eroson ajanlok felre rakni egy kormanyra, a legolcsobb ffb-s is jo, de esetleg kezdesnek lehetne anelkuli is, ugy csak 5-10e, bar hasznaltan ffb-s is van annyert mar jo. Aki meg nagyon kontrolleres az el tudja donteni, en tuti nem valtanek arra, akarki modja, mivel nagyon bena vagyok vele. Minkettovel lehet nagyon jol menni, ez is a jatekelmenyrol szol csak, bar a pontossag szvsz jobban tanulhato egy kormannyal.
Mennyit tudom tepni a szam.. Jar itt valami dij erte, vagy csak ban!? hehe[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
FehérHolló
veterán
-
Elims
veterán
válasz SyMbioTe #7514 üzenetére
Kérdeztem már,de nem írt rá senki választ. (Lehet,hogy nem tudjátok?)
Nem tudok én nektek cc-t átadni vhogyan??Az ubi oldalon keresztül?
Van 2x e,két embernek tudnék adni 10-10e-t. (vagy 4x5-6,de az szinte semmi.)
Ha lesz időd vmikor,nézz rá légyszives.Kérdés nélkül küldöm. :-)Headshot: Bírd ki és tartsd meg a cc-id.Ha most az elején vagy,picit nehezebb lesz,de nem tart sokáig és utána dől a pénz. :-) Komolyan.
Persze minden nap időt kell rá szánni.COLBrattShaw: Azért egy 5-10e-s kormány meg egy g27 között van némi különbség. :-) Szerintem.
Viszont arra tényleg kíváncsi lennék,hogy billentyűzettel könnyebb vezetni a játékban?? :-o
Én úgy tudtam,hogy kormánnyal a legjobb. ?Nem szeretnék vitát indítani,tényleg.Szimplán kíváncsiság. :-)
Ban járna a "szájtépésért"? :-o Ez egy fórum,ahol azért vannak a topikok,hogy az ilyesmiket megbeszéljük. :-))
Lehet,hogy már rég másik játékkal játszanék,ha nincs ez a topik és nem vagytok Ti. :-)
Nagy kár lett volna érte. -
Ármester
Szinte tuti, hogy nem lehet.
De a szándék is fontos„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
2-3 kocsi van amit megtudok venni CC-ért,többi az drágább. Gondolom ilyen Cadillac Eldorado meg Mini Cooper-ért nem érdemes adni 40.000 CC-t?
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #7530 üzenetére
Én megvettem az 5 ajtós minit, szerintem nem rossz, de a legtöbb specre túl lassú. Talán Dirt az ahol hasznosítható a leginkább.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Meg jo, hogy nagy a kulonbseg, de precizitashoz nem ad olyan sokat hozza. Jobban van tervezve/epitve, rengeteget ad a elmenyhez az eros FFB, a bor boritas, H valto mini konzollal es a nagyon minosegi pedalokkal, ill. erezni hogy stabil ahogy tekergeted a kormanyt, nem zotyog a tokban.
Viszont ami kormany igazi elonye az maga az iranyitas es az olcso is megszolgalja az arat, sot en meg jobban ertekelem ezt a regirol ugorva. Itt az a lenyeg, hogy meg egy kontrollernel 2cm-en kell azt a percizitast elerned erzesre, amit egy kormanyon meg 250 fokra (olcsobb kormany) kiosztva, raadasul a szemed mint erzekszerv is hozzaadodik a helyes kormanyszog megtalalasahoz. Ha egy kormanyon 1cm-t tevedsz, meg akkor is kozel vagy a jo szoghoz, kontrollernel viszont kis hibanak is nagy ara van, gondolom erted mire celzok. Az pedig nem is emlitettem, hogy mennyire finoman/dinamikusan lehet jatszani a "tekeresi" sebesseggel is. En ugyanennyire elveztem az olcsobbal is, csak ott pl hamarabb elhalnak/eltornek a muanyag pedalok estleg, stb, de ha valakinek bejon, az ugyis valt azalatt a 1-3ev alatt amit kibirna.
Dehogy jar ban, csak egy hulye otlettelen vicc volt. Csak regenynek tunt a kommentem a tobbiekehez kepest. Jo lenne ide is egy olyan spoiler amit ki kell nyitani hogy olvass, igy csak azoknak foglalna helyet akit erdekel.
A bill csak par helyzetben "jobb", de az is kitanulhato versenyzesre is, de ha belegondolsz, hogy a ket fentihez kepest mennyire lehetsz pontos billel, akkor gondolhatod,hogy ott mennyi script fut,hogy ez egyaltlan lehetseges legyen, na az segithet a driftben. (de kell is mert anelkul bill-esek nem tudnanak jatszani) (azert ne hidd hogy egyszeruen meg bill-el meg igy se )(#7527) FehérHolló
Szivesen!YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #7530 üzenetére
Ha valamit meg tudsz venni játékpénzért akkor abból is vedd. Felveszel innen pár embert elküldöd őket a hosszú missziókra virtuálisan aztán dőlni fog a pénz. Beugrasz PvP-be ott is jól adja meg persze ha perkeknél is rápakolgatsz ezekre pontokat azok a kicsik is számítanak
-
hakydakillah
senior tag
válasz noblem1983 #7533 üzenetére
Sokan képesek őrákat ölni szándékos pénzgyűjtésbe – sivatagban gyűjtögetni, driftelgetni, ugratni, landmarkokat lesni stb. Pedig tényleg elég napi 2x barátokat hosszú küldire rakni + beszedni a napi jutalmat, és nálam ott a napi minimum 300ezer, havi 9millió szinte a semmiért. Aztán persze Summit versenyek során is jön a pénz szépen.
Nekem pont elég, mert Summiton sose bírom megállni, hogy ne vegyem meg a hiányzó kocsit a megadott speccel. Ha így folytatom, lassan meg lesz az összes autóm. Nem igaz, hogy nem akar olyan Summitot adni, ahol nem kellene kocsit vennem. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Amit gyűjtők stuntsból bucksot,azt hozzáadja a többi pénzhez,vagy az csak külön rész?
-
Emunem
senior tag
-
nap
addikt
válasz FehérHolló #7517 üzenetére
Csak egy-két kocsihoz van extra sárvédő. Úgy emlékszem, hogy a streetes hotrod, meg a pagani huayra az cserélhető sárvédős. Talán valamelyik dirt-es kocsi is, de nem vagyok benne biztos.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
eXorcisto
csendes tag
Hello mindenki!
Egyenlőre még csak ingyenesen szereztem be a játékot, de tervben van a későbbiekben a kieg megvásárlása és ismét beszerezni egy g27-et.
Ám addig is pénzszerzési célból örülnék pár barátnak, akiket aztán jól elküldhetnék faction mission-ökbe.
Jelenleg farkas vagyok, nem láttam még értelmét váltani.Privátban remélek pár segítő üzenetet
Jó játékot!
-
hakydakillah
senior tag
válasz eXorcisto #7538 üzenetére
Itt a topikban, jobb felső sarokban ott a crew tulajok listája. Én az elején fogtam magam, és bejelöltem vagy 20embert Kellemes csalódás volt, hogy szinte mindenki visszajelölt. Amúgy elég ha beszerzel 16drb 50es szintű barátot
Az én nevem nem titok - Haky84, felvehetsz nyugodtan.PS:lehet nevet válltok, mert minap láttam egy király nicket: "LOADING..." :-D
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz hakydakillah #7534 üzenetére
Nálam napi 160-170k dől, heti 1.1 millió, és ez csak annyi hogy belépek + küldök küldetésre embereket. Ez se rossz, főleg hogy napi 10 verseny már 160-180k, úgyhogy nem nehéz pénzt keresni.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz hakydakillah #7541 üzenetére
Napi kétszer hogy jön ki? Sose értettem. Vagy csak én nem érek rá?
16k-t adnak a leghosszabbak, és 12 óra múlva lehet újra küldeni rá embert.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Ármester
válasz eXorcisto #7538 üzenetére
Engem is felvehetsz, SyMbioTeHUN
(#7539) hakydakillah
Ezzel majd jól összezavarsz mindenkit, mert a "LOADING..."-ot akkor írja ki, amikor még tölti a neveket, stb...
Bár nekem tegnap olyanokat írt, hogy "Not avilable..."[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Egy Logitech Wingman Formula Force GP-vel a játékban miért nem megy az FFB? Ki van szürkítve, és nem állítható. ("újabb" kiadás, piros gumi van a kormányon és van FFB.)
No Sana No Life
-
Ármester
Igen, de ott lesz még másik 20 loading is
-
hakydakillah
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest