-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
Hali!
Nemrég kezdtem a játékot, kb. 40-es szintnél vagyok Las Vegas-nál. A gondom, hogy alig találkozok ellenfelekkel, eddig még egy pvp meccset sem sikerült játszanom. Jó ha egy területen rajtam kívül két ember cirkál. Nem kell valami online beállítást átnyomni? Mondjuk én csak délután tudok játszani, lehet hogy ilyen kevesen vannak akkor fönt?
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
CJ3
senior tag
Ha az account-al adom el a játékot akkor azt úgy lehet ugye? Név jelszó.
Crypto
-
StormLine
senior tag
válasz SAABPEPE #3793 üzenetére
Jöhet még.
Legközelebb ne ott lépj ki, különben látjuk hogy hol van, mert ott mutat téged a térkép bug miatt. (Bár nem azt figyeltem elsősorban.)
(#3801) swado:
Minden napszakban sokan vannak fent a külföldiek, úgyhogy több embert kéne beadnia. A portok megnyitása és pár egyéb dolog van itt leírva ami segíthet:
Seeing other players in Free Ride
- PS4
- PC
- XBOX ONE
- XBOX 360 -
ergepard
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy mi a véleményetek a g2a-ról?Lehet onnan venném meg a season pass-t de nem tudom mennyire biztonságos ez az oldal.
Előre is köszönöm!
-
Ármester
válasz ergepard #3815 üzenetére
Nemajánlom, inkább a nuuvem-en vedd meg. Pár napja a G2A-s ubisoft játékokat amiket uplayen aktiváltak mindet ellopta az ubisoft.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ergepard
tag
Köszi a válaszokat,akkor nuuvemen fogom megvenni.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz csaba951 #3821 üzenetére
Én tuti befejeztem a g2a és hasonlókkal. Levették az unity és a wd session passokat az uplay fiókomról. Irtam ubisoftnak , nem válaszoltak. Irtam g2a-nak , azt mondták segitenek. Ez volt január 25-én. Azóta semmi. 3 napja ismét irtam nekiek , válaszra se méltatnak. Nem nagy összegről van szó szerencsére . Pont elég ahhoz hogy tanuljak belőle.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Flashke
tag
A wd kulcsok már tényleg gyanúsan olcsón voltak fent Nem csodálom hogy az ubi benyelte.
-
fatal`
titán
Ezért kell a nuuvemen vásárolni, ott nem lopott kulcsokat árulnak
-
Ármester
válasz Csapoati #3819 üzenetére
Erről nem tudtam, hogy visszakapták őket
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Vityaa
tag
Érdekes, nekem csak uplay mappám van. Azon belül semmi nincs, pedig csináltam vagy 5 képet.
-
regener
veterán
Raid Tunerben ha a "Performance" alkatrészek felszerelése után visszamegyek "Visual"-ba akkor az esetek 90%-ában kifagy a játék exe.
Ez egyéni?
-
-
Sotyks94
aktív tag
válasz SyMbioTe #3817 üzenetére
Először is csak az eladott kódok nagyon kis részét érinti ez, a legtöbb g2a vásárlót nem, másrészt csak azokat tiltott le, amit lopott bankkártyával vettek, harmadrészt mind a paypal, mind a g2a biztosítást vállal az ilyen esetekre. Nem tetszik hogy mostanában 1-2 csaló eladó miatt mindenki a g2a-t támadja. Szerintem ha g2a-n olcsóbb akkor ott vedd, ha nem akkor nem.
-
ergepard
tag
Megvettem a nuuvemről a season pass-t végül 4000 Ft-ért.Csak megszeretném köszönni azoknak akik ajánlották az oldalt
[ Szerkesztve ]
-
Vityaa
tag
Az milyen már, hogy limited edition-t vettem és amit ad minit azt csak s-ig tudom tunningolni. Ha C-t akarok meg kell vennem 200 000 -ért.
-
Vityaa
tag
Hogyan tudok csatlakozni ezekhez a gurulásokhoz?
-
Ármester
Odamész a találkozó helyszínére, ott meghívnak majd egy Crew-ba és már csatlakoztál is a guruláshoz
-
StormLine
senior tag
válasz Flashke #3813 üzenetére
Lőttem.
(#3829) Vityaa:
Ha csak PrintScreent nyomsz az nem menti el sehova, csak a vágólapra helyezi a képet és be tudod illeszteni pl Paintbe. De egyszerűbb ha a Uplayt beállítod, akkor egy gombnyomásra elmenti a képet. Uplayben felül klikk a fogaskerék ikonra, Settings, bal oldalon 5 menüpontból lehet választani. Válaszd ki és olvasd el mindet, mert érdemes tudni hogy mit tud a program amit gyakran használsz. Végül a legalsóban (other) ott van hogy milyen gomb megnyomására hova mentse a képet.Lehet használni a Frapset is, az is gombnyomásra menti. Én többezer képet csináltam vele The Crew-ból és több helyet foglalnak mint a játék.
(#3831) SAABPEPE:
Erre is benevezek. -
Ghard
őstag
Mit gondoltok, hekkel a gyerek vagy nem?
youtube
Hol tudom ezt a szerencsétlent jelenteni ubisoftéknál? -
StormLine
senior tag
Szívesen. Még a találkozóhoz annyit hozzáteszek hogy vedd fel barátnak legalább a szervezőt hogy a térképen megtaláljon, plusz a játékoslistából is lehet felvenni embereket és úgy tudtok chatelni Uplayen hogy ki hogy áll.
(#3849) Ghard:
Gyanús, de nem tudom hogy ez elég-e ahhoz hogy banolják.A Ubi supportnak kell ticketet küldeni. Elvileg vannak intézkedések a csalók ellen. Közlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest