-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
senior tag
-
regener
veterán
Az "Omar" nevű Story Mission küldetésben hogy lehet több potnot szerezni? Anno kis szinten kaptam rá 16ezer pontot, most hiába próbálom újra a 3ezret sem kapom meg hiába vagyok 95%-ban első
De ez igaz a többi küldetésre is... S így nem lehet megcsinálni platinára...
[ Szerkesztve ]
-
minimumgame
tag
Az mitől lehet, hogy ha egy ideje megy a gépem és játszani akarok, akkor indításnál a kezdőképernyőnél (press any key->Continue) után nem tölt be, hanem "Működése leállt" kidob, de ha újraindítom a gépet, és ezután egyből a játékot indítom elsőre indul, betölt ?
Más módszer nincs a játék indítására, sok mindent próbáltam, ha nem vele kezdek(hanem pl. netezek előtte), de játszani akarok, újra kell indítani a gépet mert csak így tölt be a game.
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Flashke #3510 üzenetére
Akkortájt az East Coaston nekem is rakoncátlankodott a szerver mert egy ideig nem engedte menteni a beállításokat. De azért online tudtunk maradni, ketten az egész társaságból. Képeim ebben az albumban.
-
laceszgamer
addikt
válasz StormLine #3555 üzenetére
Amúgy így nézegelődtem, bevezetőbe bele lehetne tenni azt a google dokumentumot ahol fel tudjuk magunkat írni.
Azóta már sikerült pár egész kelemes futamot mennem forumtársakkal.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
StormLine
senior tag
válasz regener #3552 üzenetére
Kipróbáltam az előbb az Omar missiont. Normál grafikai beállításoknál 30 FPS és simán platinum medált szerzek. Beállítottam FXAA helyett 8x MSAAt hogy kevesebb FPS legyen: 15 FPS és bronz medál. Kb másfélszer több időbe telik végigmenni. Gondolom mert rosszabbul gyorsul az autó. Szóval egy rendes videokártyát kell szerezned hozzá. Konzolport.
-
Mike Farrel
tag
válasz laceszgamer #3556 üzenetére
Oldalt legfelül a téma tudnivalókban van a lista és a feliratkozó link is.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Flashke
tag
A pvpkell csinálhatnának valamit, mert nem éri meg elsőnek lenni utolsó helyen is csak pár száz pénzel, kapok kevesebbet, mint amikor első vagyok... Gondolom ezért is van az, hogy aki lemarad és több körös a verseny inkább trollkodik és visszafele jön a pályán
[ Szerkesztve ]
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Megvásároltam a dobozos változatot, a kérdésem az lenne hogy elég steamen aktiválni és onnan futtatni?Vagy mindenképp Uplay kell hozzá?
-
tomsolo
addikt
válasz DjEszti #3563 üzenetére
Ha dobozos vettél, telepítsd a lemezről - ez felteszi a uplay klienst is ha eddig nem volt ubis játékod(ekkor kell csinálni accountot is). Ha mindenjó akkor még a frissítést kell felraknod és játszhatsz is
Steammel nem fogsz találkozni
Season pass itt érdemes vásárolni. ~ 4000 Ft.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
DjEszti
tag
Köszi!
-
SAABPEPE
tag
Itt van két kép melyik a kakukk tojás ?
-
SAABPEPE
tag
válasz TESCO-Zsömle #3569 üzenetére
De lehet max nem látsz különbséget de ha kint lenne akkor egyszerre lelehetne olvasni
-
SAABPEPE
tag
Kicsit hasonlók nem ?
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
válasz SAABPEPE #3571 üzenetére
A performance autódról lelopták a hátsó szárnyat, meg a többi karbonmatricát.
Vagy már a fullstock is eleve performance csomaggal jelent meg.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
sunny84
senior tag
válasz SAABPEPE #3571 üzenetére
az a vicc hogy arra az autóra se lököst , küszöböt , vezetőszárnyat , mocitetőt se semmit nem rakhatsz , felniket és a festést is azokat engedi amik gyárilag is kérhetők hozzá
-------------
ui: egy honda nagyon el kellene ebbe a játékban
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
SkiDev
senior tag
válasz StormLine #3557 üzenetére
Ez viszont baromira igaz.
Full lowon vok HD2000-es IGP-vel és egy szenvedés volt az eleje is. Most egy fekete 330-as Perf kocsival kell vagy 2 perc alatt eljutni valahova (2.8 km), de nem jön össze. Megmarad becsülettel az 1km. Sajnos ez van, nagyon későn érzékeli a kanyarodást. Tehát nem szaggat, csak későn hajtja végre az inputot. Én is vadászom az 560 Ti-tSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
StormLine
senior tag
A statisztikákon még mindig dolgoznak, jó sokára lesz meg:
"Update 27/01
o A first fix, coming in the next weeks, will improve the behaviour of this feature. The complete fix is being worked on right now and is planned for our second next major patch that is coming a little later."
forrás(#3576) sunny84:
Ha optimisták (vagy naivak) akarunk lenni akkor azt mondhatjuk hogy a Maserati az előszele annak hogy perfhez is elérhetők lesznek az eredeti vizuális alkatrészek. -
SAABPEPE
tag
válasz TESCO-Zsömle #3579 üzenetére
Értem és elszúrtam tudom , de lényegen akkor se változtat hogy nincs igazán módolható perf-je a Maserati-nak.
-
fatal`
titán
Honnan veszed ezt? Csak mert én nuuvemen vettem meg a goldot havernak januárban és kapott ferrarit és mclarent is.
(#3584) SAABPEPE: Valószínűleg a gyártó nem járult hozzá, én a Ferrarin is meglepődtem.
Mondjuk én örülnék, hogyha Performance módban meg lehetne tartani a gyári kinézetet, vagy legalább a szárnyat le lehetne venni. A Vantage pl. sokkal jobban néz ki szárny nélkül, de perfben kénytelen vagyok rárakni
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SAABPEPE #3584 üzenetére
Valószínű nem tudtak megegyezni a Maserati-val, hogy belmennyenek a tuningba. A Ferrarin is nagyon meglepődtem, hogy lehet őket matricázni, tuningolni. Ferrarikra én úgytudom a valóságba is komoly szabályok vannak az átalakításokra, ha tévedek javítsatok . Anno a TDU2-ben se lehetett matricázni pont emiatt.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Csak nálam nem működik a játék? vagy szokott ilyet csinálni?
Nincs kapcsolat a szerverekkel -
DjEszti
tag
köszönöm az infot
-
Ármester
Ne kérdezzétek, hogy hogyan jutottam oda mert én sem tudom Elmentem pár percre a géptől és mire visszajöttem ott találtam magam
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, amugy mikorra varhato az uj car pack, mar alig varom hogy az alfa 4c -nek meghajtsam a lelkét.
-
Ármester
válasz amadeuxs #3597 üzenetére
Én úgytudom havonta jön 1 pack és áprilisban jön az utolsó.
Alfa 4C most is van a játékban, nem?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz amadeuxs #3599 üzenetére
Ááá, tényleg, igazad van. Valamiért az volt bennem, hogy a 4c van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs