Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz RVR400 #10799 üzenetére
Sokmindent el tudok engedni, de pont azt nem. Legalább 15 - 20 éve vannak médiaboxaim. A család is megszokta és szereti. Amikor a múltkor a tcl kodijával játszottam, és egy 24p s filmmel teszteltem, bejött a feleségem és azt kérdezte miért akadozik ez? Pedig azt se tudja mi az a frekiváltás. Csak már megszokta hogy jó. Ő csak bekapcsolja a boxot megkeresni amit nézni akar és ennyi. Hangok nem érdeklik annyira, de azért a múltkor ő is bekapcsolta az erősítőt, mert szerinte tompa volt a tvn a sztereó hang.. 😃 Van akit nem is érdekel, nem vagyunk egyformák. 4 mediabox és 3 tv van itthon. Ezek mind kadenciahelyesek, és az egyik tv csak HD. Erre elég érzékeny vagyok, jobban mint a felbontásra . Ott nem zavar ha jó minőségű 720p t nézek.
[ Szerkesztve ]
-
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok! YouTube vanced-t rá lehet valahogy okosítani az android tv-re? :)
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz mocsyvitya99 #10802 üzenetére
Igen, én pont a hétvégén tettem fel a 728-ra.
Itt a [link] hozzá.Mondanom sem kell, hogy mennyivel gyorsabb lett.
2,4Ghz-es Wifi routerem van és idáig akadtak a 4K videók, most viszont már nem.[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz mocsyvitya99 #10802 üzenetére
smarttube next-et is érdemes kipróbálni. Jobban kezelhető a távirányítóval, viszont a chat-es részt nem jeleníti meg.
szerk:
Most látom, hogy #10803 Hsz.-ben HELLAFLUSH is a smarttube next-et linkelte és nem a vanced-et.[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Kiskutya #10791 üzenetére
Felraktam, gyorsabbnak tűnik, mint a V660, nekem a V677 iszonyat lassú volt a P715-ön. Este fél 10 volt már, így nagyon nem teszteltem. Ami idegesítő, hogy még mindig ott járunk, hogy a levett hangerőnél kint marad az ikon az X-szel, és a gyári médiaközpont még mindig nem tudja értelmesen méretezni a filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
r3dwo0d
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 65"C728 az alany, a google tv rendszere számomra teljesen új, Tizenről érkeztem. Az android verzió 11-s de az FW 413-ra végződik, az itteni listákban ilyet nem láttam, lehetséges ez? A kép minőségével teljesen elégedett vagyok, de az alkalmazások egyelőre nagyon nem úgy teljesítenek, ahogy vártam. VLC nem hajlandó feliratot kezelni, MX playeren/Kodin nem sikerül a NAS-t elérni, a gyári lejátszó szintén nem kezeli a külső feliratokat. Az alkalmazások telepítésénél nekem nem működik a kereső, bármit próbálok, something went wrong üzenetet kapok válaszul. A hiba az én készülékemben van vagy ez ilyen? HBOMax nincsen az alkalmazások között, android frissítést nem talál a rendszer. A LAN csatija csak 100 Mb/s-s a készüléknek? A NAS gyári lejátszójával akadnak a tartalmak vezetékes kapcsolat mellett. Előre is köszönöm az infókat!
-
Saccco
nagyúr
válasz r3dwo0d #10807 üzenetére
USB ethernet router megoldja a hálózati gondot.
Ha a Kodi nem látja a NAS-t az konfigurációs hiba.
Nekem a telefonon felajánlotta az HBO Max tv-re telepítését, amikor a telefonra telepítettem.
A VLC-nél bal alul ki kell választani a feliratot.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gyűrű
addikt
tedd fel ezt és lesz rendes play stored.
Használj vimu playert az kezeli a feliratokat is, mindent lejátszik és a nast is eléred vele nfs-en is. Kodit hanyagold, mert nem jó a tv-n..[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Szia,
Érdemes kipróbálni a vimu media player-t is. Az egyik legjobb lejátszó erre a TV-re. Sajnos a lan csatlakozó tényleg ilyen lassú mint a legtöbb tv-ben. Usb port is '"csak" 2.0 így a leggyorsabb sebességet 5GHz-es Wi-Fi hálózaton kapod.
Nekem az mx player pl nem kezeli jól a hangsávokat.[ Szerkesztve ]
-
CrazySouls
tag
Hali!
65" C715-re is fel lehet tenni a hónapok óta említett Google TV-t?
Ha igen hogyan? Ha nem akkor melyik a legujabb szoftver?
Köszönöm -
Kiskutya
veterán
válasz CrazySouls #10813 üzenetére
Szerintem még a V653 a legjobb. A 11es béta androidot még nem teszteltem.
hmm...
-
csƵ
addikt
Lehetséges, hogy a cserekészülékemen nem jó a wifi? Telefon nem látja a tv-t, a tv nem tud csatlakozni a hálózathoz, de látja.
-
haxxika
senior tag
válasz laci laci #10818 üzenetére
Nekem C728-on fent volt a korábbi Android TV, majd most felment a Google TV.
Másabb a kezelőfelület, de sokkal gyorsabbnak érzem az egészet, tanulni kellett azért, mert megszoktam már az előzőt, de hozzá lehet ehhez is igazodni. Telefont is már össze tudtam lőni, hogy tudjon távirányítóként funkcionálni.
Inkább olyan mintha kapott volna egy minimalistább kinézetű upgrade-et a dolog, nekem tetszik.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Bellami
csendes tag
válasz rankesz #10785 üzenetére
Nem látja sem a vimu, sem a nova player. Viszont a vinyót meghajtja, világít is a led. Azon kívül semmi. A menüben is megnéztem a tárhelynél, de csak a belsőt jelzi. Első napokban még működött pedig, mint ahogy a kamera is. Ugye már az sem megy a média lejátszónál, csak a google duónál működik.Frissítés nem volt azóta rá. Mi lehet vele? Szervíz? jelentsem a forgalmazónak, akitől vettem? ( euronics)
-
bulek
tag
Az új HboMax megy 5.1-ben optikán keresztül? Nekem nem adja ki az erősítő csak stereoban. A Prime se ment vele.
Csak a Netflix megy 5.1-ben.
Ep660, 657 sw -
tomp
félisten
Érdekes, hogy az HBO Max-on Android TV 9-el is megy az Atmos mint ahogyan AppleTV-n is. Netflixnél ez nem megoldott.
Amúgy az HBO Max Dolby Vision minősége fényévekkel jobb mint a Netflixé!
De ez a bitrátán is meglátszik! Netflix 15,25Mbps, HBO Max 27-30Mbps! -
KIZS
aktív tag
"something went wrong", kapcsold át magyarról angolra és működni fog.
100 megás hálózat szvsz minden filmre elegendő, ott valami más gond lesz. Vagy éppen frissít a TV vagy nem jó a lejátszó vagy hálózati hiba. A gyári lejátszó egyébként nálam is akadozott, a vimu és a kodi sose. -
mikrofon
veterán
Nekem is más gondom van a hbo max-szal. Feltettem a tv-re az app-ot, mert az ugoos-on nem ment a drm L1 hiánya miatt rendesen. Így avr-em e-arc-on kapja a hangot. Szépen ki is írja hogy atmos/dd+ . Viszont észre vehetően előbb van a hang mint a kép. Legalább fél másodperccel. Még a beszédnél sincs szinkronban a szereplő szájával. Az igazi probléma az hogy nem tudom beállítani a hang késleltetést. Az alkalmazásban nincs ilyen lehetőség legalábbis én nem találtam. Míg a tv hangkésleltetési beállítása nem működik arc kimeneten hangtovábbítási módban.
Hogyan tudnám megoldani? Mert ez így nem használható számomra.[ Szerkesztve ]
-
CrazySouls
tag
C715on hol a bekapcsolas gomb?
-
Coradiel
csendes tag
-
Coradiel
csendes tag
-
Kiskutya
veterán
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van egy tcl 55c728 nincs leírás a talpfelszereléséhez!
Két pálcikás meg egy U alakú talp van.
Egy vidéki nyugdíjas barátom vette a tv-t.
Ezért kérem a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest