Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz poli27 #81450 üzenetére

    Mindkettőtöknek: egyrészt ez a D-link egy elég régi darab, semmit nem tud azok közül amiket a fenti hozzászólásomban írtam. De egyébként ilyen sima AV-s eszközöket teszteltünk panelban, 50 éves egyetemi villamoshálózaton (a mucsi villanyt szerel semmi volt ahhoz képest), és az IPTV mindenhol jól működött (vélhetően a csekély sávigénye miatt). EGyébként az AV2-ben van gyors újraküldés, ami megint csak jót tesz az IPTV-nek ha esetleg nagy ritkán keletkezik egy-egy hibás csomag mondjuk interferi miatt.

    De azért ha valaki nem akar UTP-zni (ugye ez az alap helyzet), és antenna kábelen viszi a 220-at, meg zúg a biztosíték ha megy a mikró, az inkább kapjon észbe. Itt nem a powerline technológia a ludas. Hanem az elműnek kéne levágnia az ilyen laksáról/házról a betápot közveszély okozás miatt.

    Egyébként hány ilyen problémás esettel találkoztál? A fórum sajnos alkalmas hely arra, hogy a kevés negatív véleményt kellően sokszor és kellően hangosan elismételve az a kép alakuljon ki, hogy ez nem egy jó megoldás.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák