Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Előre is elnézést, hogy nem olvastam bele a topicba, az összefoglalót is csak átfutottam. Egyelőre csak informálódni szeretnék.
    A lakhelyemen (2654) tudomásom szerint csak a telekom szolgáltat teljes körűen. Jelen pillanatban sat tv alap és új netmánia m dijcsomagjaim vannak, ebből a net fog lejárni majd februárban. A weboldal szerint nincs lehetőségem nagyobb dícsomagra, a mostani is 15 mbit-el megy a 20 helyett. (Másik szolgáltató abszolút nem elérhető, azok oldalain nézve.)
    Érdeklődnék, hogy milyen lehetőségeim vannak? A router+stick kombó mennyire tudná kiváltani a jelenlegi előfizetést? Nekem fontos a lan, mert a nas is meg a médialejátszó is csak kábelen működik. Érdemes és lehet egyezkedni, alkudozni a telekommal? Mobiltelefon előfizetés nincs, ha ez lényeges.

    A tv ugye most tányéros, igazából csak azért van, hogy csomagban olcsóbb, nem is nagyon nézzük (van tetőantenna a nyolc ingyeneshez) de mivel ilyen a net, nem is gondolkodom iptv-ben, mert ha jól tudom akkor az is a netből gazdálkodik?

    Előre is köszönöm a választ!

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák