Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fernet

    senior tag

    Sziasztok!

    Nekem is SAT TV gondom lenne. Ugye november végéig fel van oldva minden csatorna, gyerek meg rácuppant a JimJam-re, nem túl lelkes, hogy decembertől már nem elérhető. Néztem, hogy a Szuper családiban benne van és csak 485Ft lenne a plusz díj. Felhívtam a 1412-őt, ahol kértem a díjcsomagváltást.

    Most telefonáltak vissza, hogy sajnos ez nem lehetséges, mivel időközben volt nálunk hálózatfejlesztés és már elérhetőek a nagyobb internet csomagok, ezért a SAT csomagomat nem válthatom át (jelenleg interaktív van, aminek nem használom az interaktív funkcióit) mert "sima" SAT csomagra kellene váltanom ami új megrendelésnek minősül, bla bla bla. Viszont ha IPTV-re megyek akkor 1.000 Ft-tal magasabb lenne a havidíjam.

    Szóval egyelőre nem kértem a váltást.

    Tényleg így van ahogy az ügyfélszolgálat mondja? Kötelező átmennem IPTV-re ha csomagot szeretnék váltani? Ráadásul magasabb havidíjért?

    Tavaly szerelték fel a tányért, mert akkor még nem bírta a HD-s csomagot a netünk. Igaz, hogy idén nyáron fejlesztettek és VDSL-en jön simán az 50-es csomag (szerelő szerint 100-at is tudna ha adnának akkorát VDSL-en), de én elégedett vagyok a SAT TV-vel, nem szívesen váltanám, főleg nem magasabb áron...

    Mi a teendő ilyen esetben? Semmi esélyem megtartani, ha szeretném a nagyobb csomagot?
    (Magentában vagyok, már ha ez számít valamit)

Új hozzászólás Aktív témák