Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz flexxx #56860 üzenetére

    SNR Lock.

    (#56863) Krystal_s: A QoS elméletét illetve funkcionalitásbeli lényegét (#56865) Teko001 szépen leírta. Amit viszont én még hozzátennék, hogy lehet, hogy Nálad is hibás Speedport van, mint amilyen elvileg nálam is volt.

    .629-ig a probléma, pár MB OneDrive-re való feltöltésnél előjött, .634-nél ez a határ kitolodott 100 MB-ra.

    Pár hozzászólásomat a témában visszakerestem: 45645 ; 46390 utóbbinál el van írva a 634 egy százassal :D

    A lényeg, hogy aki nekem frissítette központilag a FW-t, elmondta, hogy a 634-gyel Neki a tesztnél a nála légő Speedporttal, több száz MB feltöltésénél sem volt szakadás, és ha nálam igen, akkor eszközhiba lehet. Viszont én nem cseréltettem, mert ezt leszámítva, és tekintve, hogy én keveset töltök fel, azt is csak OneDrive-ra és ritkán, illetve egyszerre csak nagyon kis mennyiséget, nem volt gondom. Jól bevált kis Speedport volt, még itt másoknak, sokkal gányabb példány jutott, így nem reckíroztam.

    Más: Felhívtam a T-t, hogy hogy állnak az analógosítással. Előbb azt mondja a hölgy, hogy még digitális vonalam van, és van e eszközöm, amivel tudnám használni? Mondom neki, hogy már nincs, mivel pénteken reggel már nem működött a digitális vonal, és kaptam is SMS-t, a HGW leadására. Akkor maximum 3 napot mondtak, most azt mondta, szerinte jövőhét második fele.

    Mennyi idő bénázás után lehet majd a hűségidő lejárta előtt lemondani? Mert én most szépen átkapcsoltam a két DECT telefont az Invitelre, hogy az itthoniakat tudják hívni, a Facebookon majd azok akik használják a vonalat kitesznek egy közleményt, hogy ideiglenesen az ismert szám megváltozott, érdeklődni privátban, és innentől kezdve csak az a kérdés, hogy marad e a hoppá, azaz tényleg csak ideiglenesen használják az én inviteles számomat, vagy véglegesen.

    Nekem 8, hogy marad e a Telekom-os számuk, vagy kilépnek, de érdekelne, hogy mennyi idő után lehet belengetni, a viszlátot?!

Új hozzászólás Aktív témák