Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prisz

    aktív tag

    válasz dchard #54095 üzenetére

    Teljes a félreértés.
    Mert ha egyeseknek elfogadható az a tény, hogy kb. 50m távolságban már 2x annyiba kerül egy azon előfizetés, akkor nagy a baj. Itt nem az "imádott" vagy "utált" Digivel kell jönni, hanem azzal, hogy adott körzetben durván differenciáltan osztogatják a szolgáltatásokat.
    És mint már megírtam a jelenleg regnáló kormány "ősbűne" hogy a beszedett extra adókat nem kötelezően hálózatfejlesztésre kell fordítani, akár közbeszerzéssel is. Szinte biztosra veszem, hogy a felkínált milliárdoktól akár a másik 2 szolgáltató is "vérszemet" kapna, és végre a fejletlen régiók felzárkoztatása is elkezdődhetne.
    Mert egyelőre ott állunk, hogy a megpumpolt cégek 0 fejlesztéssel próbálnak lavírozni, lesz ami lesz alapon kötnek rá 30 éves rézdrótokra előfizetőket.
    Ezek után nagy kérdés, hogy mire van alapjában véve szükségünk. Még 4-5 stadionra, presztízs beruházásokra, totemek építésére vagy informatikai fejlesztésekre, ami más európai országokban dinamikusan fejlődik és lassan sikerül ebben is lemaradni a régiónktól. De ez már egy más téma...
    Részemről pontot teszek az ügy végére.

Új hozzászólás Aktív témák