Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz devil-k #35670 üzenetére

    Szerintem minden "szerelő" mást mond. Amikor először (1,5 éve) ZTE-t hozott az egyik, akkor kértem, hogy valami stabilabb fajtát hozzon, mert sok rosszat olvastam róla. Nevetett, hogy ez mekkora hülyeség, mert hogy a ZTE-vel soha semmi gond nem volt senkinél. Jóó akkor legyen...és elfogadtam. Pár hét után behalt, csere, aztán pár hónap után az is leállt, csere, megint hozott egyet, azt már nem tudta beüzemelni sem, kapásból rossz volt, csere...tehát 4db ZTE járt itt 1 év alatt. Közben az utolsó hibabejelentésnél valami idióta a központban lekorlátozta a 13Mbites netet 7-re, azzal az indokkal, hogy itt a vonal annyit tud. Nem értette meg, hogy az ő Routerük szállt el. (Olyankor egy saját Routert kötöttem be és simán volt Net, csak telefon nem)
    Apu minden kábelt kicseréltetett, ami a házba bejön és házon belül is. Továbbra is maradt a 7Mbit. Telefonálgatások után kiderült, hogy mégis a központban rakott rá valaki Lock-ot. Nagy nehezen feloldották, simán megint 13Mbit lett a sebesség stabilan. Végre ment pár hónapig...egészen augusztusig, amikor dupla összegről kezdtek számlát küldeni, a köv. hónapban megint, majd kiderült, hogy akkor meg az egyik hűség járt le + megszűnt a 15Mbites csomag, amiben mi voltunk, ezért átraknak 20-ra és közölték, hogy majd jön egy szerelő, mert Router csere is lesz.
    Az új szerelő szerint a Speedport sokkal stabilabb és jobb...21Mbit-el jön a net (azon a vonalon, ahol elvileg még a 15 sem ment) úgy néz ki a Wifi is talán jobb, csak a gépem tűzfala hülyült meg, valami beállítástól ,ezért kérdeztem pár dolgot. Majd kiderül meddig bírja a Speedport, de a lényeg, hogy mindenki mást állít egy cégen belül is. :)

    Igyekeztem röviden írni, de ez még semmi, amik közben a SatTV-vel történtek. Ezek után mondja nekem valaki, hogy elvakult vagyok a T-vel ? Hát megnézném ki, milyen lenne ilyen szituációban. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák