Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Ferko75HUN #27202 üzenetére

    Na ez egy baromság.

    SatTV-zek lassan 5 éve, eddig digi volt most 2 hónapja Tsat van, éppen szakad az ónoseső és hibátlan a kép, mi több: az STB menüjében a jelszint és jelminőség mutatók is olyanok, mint verőfényben.

    A trükk egyébként az, hogy venni kell 120 CM-es tükröt és így brutálisan sok tartalék marad akár esőben vagy havazásban is. Nyári jégesős viharokban is nézhető maradt az adás, míg másoknál a 80-as tükörrel (amit gyárilag adnak) szétesett a kép.

    Szerintem érdemes beruházni, mert maga a tükör nem drága, ugyanúgy felrakják, ráadásul saját tulajdonod marad így bárhová mész át, csak forgatni kell tükröt, nem szerelik le.

    Szóval több szempontból is meggondolandó a saját nagy nyereségű tükör.

    Az időjárásállóságon túl a T-Home az egyetlen szolgáltató, a 3 közül, aki H.264 szabvánnyal kódolt képfolyamot használ, így a minősége sokkal jobb az SD adásoknál is, DIGI után állítom, hogy nagyságrend a klönbség, de a UPC-nél is egy lehellettel jobb a képe. HDMI-s boxokat adnak, nálam két Intek van, jól működnek (a DIGI boxát kétszer saját magamnak kellett javítani...). A Hang AAC ami szintén jobb minőséget tud kisebb sávszélességen áttolni.

    A jelenlegi 3 szolgáltató közül egyértelműen a T-t érdemes választani a mostani helyzetben. Amíg a másik kettő nem vált technológiát, ez nem is fog megváltozni.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák