Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • villamos

    őstag

    Thome, és az ügyintézés egyszerűen kabaré. Én tavaly hónapokig szenvedtem, mire sikerült rendbe hozatni velük, amit valamelyik igen okos munkatársuk elrontott. Mindösszesen újra akartam kötni egy év hűséget, erre kikötik a telefont, meg a dsl -t, majd átrakják digitálisra, majd pár hét után kiderült, hogy a kritikán aluli vonalamon nem működik, és nem is fog, mert az egész környéken nem szolgáltatnak ilyet, mert olyanok a vonalak, amilyenek. Vissza az analógot, újabb kör, új még rosszabb érpár, a még éppen elviselhető 2M helyett 1M sávszél stb.
    Ősszel aztán jött az optika, naná hogy kell, az egész hercehurca kezdődött elölről, mondjuk azt viszonylag normálisan sikerült megoldani, "csak" kétszer kellett újra kötni a szerződést...
    Mindegy, lesz most még egy futásom, mert mióta kértem a T -s mobilnetet a meglévők mellé, azóta a vezetékesre nem küldik a számlákat, tehát sem a telefont, sem a netet nem fizettem két hónapja, csak a mobilnetet, ami egyszer volt 563Ft, meg egyszer 1217Ft. Aztán hogy ezek a csodálatos összegek hogy jönnek ki az elvileg 4050Ft -os havidíjból azt már nem fogom, és nem is akarom megérteni... :))

    [ Szerkesztve ]

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Új hozzászólás Aktív témák