Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyurike

    tag

    válasz Beni2360 #120372 üzenetére

    Az "új" Telekom TV GO-ba 5 eszköz regisztrálható, a régebbi TV GO-nál volt a 3-as limit.

    Az eddigi saját tapasztalataim:
    Nálam múlt hét pénteken kötötték be a 2/1G-s netet 2db tv beltérivel Debrecenben, ehhez az újabb 5670-es HGW-t hozták (szerencsére). Nincs fali akasztója, elég nagy is, így kellett neki egy polcot rögtönözni.
    A szerelők szóltak, hogy gond lehet a wifi-vel, de nálunk tökéletesen megy, minden eszköz látja, és a térerő is elég jó.
    Akinek esetleg problémázik, az kipróbálhatja a már emlegetett 12-13-as csatorna kiiktatását, erre a HGW felületén van egy bepipálható rész, hogy ezt a kettő ne használja, így nem is kell feltétlen kézzel fix értéket megadni.

    Társasházi lakás bejáratánál van a HGW, a lehető legrosszabb helyen, de 60m2+30m2 terasz minden pontján minimum 2 csík térerő van. Így lehet nem is fogok erőltetni mesh-t vagy AP-t.

    Maga az eszköz szerintem egész jó minőségre és tudásra is. Persze nem egy Mikrotik CCR2004 szintű atomvillanás, de alap- és közepes szintű felhasználásra elég. Saját routerrel pótolni amúgy se egyszerű, mivel nem is nagyon tudok olyan eszközről, amelyik rendelkezik WAN és LAN irányban is 2.5G porttal, wifivel stb. (egy eszközben értve, több eszközzel többszázezer forintból persze meg lehet oldani.)

    Egyedül valami okostelefonos alkalmazás hiányozna az 5670-hez.

Új hozzászólás Aktív témák