Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz kopa1 #119257 üzenetére

    Remek kis kütyü lett az új ONT. Nem tudom ki (kik) választotta/ták, tesztelték, véleményezték de remek választás volt. volt. Szolgáltatói eszköz létére, minden szinten szinte minden benne van, amire szüksége lehet valakinek otthon.
    S, hogy legyen valaki aki dicséri is a T-t. 4 éve optikázom nálatok! S meg kell mondjam ennyire olcsón ennyire jó és stabil szolgáltatást nem tapasztaltam, csak és kizárólag bérelt vonalon. De az utóbbinál nem kicsit drágábban. :) Tudom, tudom, hogy a technológia is ilyen, de azért sok minden múlik az embereken és az ott dolgozókon kívül. Sokan panaszkodnak az ügyfélszolgálatra. Nekem pont ellenkező irányúak a tapasztalataim. Ha az ember kedves és udvarias, akkor ők is azok. És mindent el lehet intézni. Köszönöm, hogy ilyenek lehetnek a tapasztalataim és kérlek tolmácsold a kollégáidnak is minden olyan módon, ahol és ahogy teheted!
    Remélem ennyire jó választás lesz az általam elég régen várt új IP tv platform is. Mert a jelenlegi, az tragédiának is felfogható. Ezért vagyok másik szolgáltatónál. Azt hittem idén bevezetitek, de ahogy elnézem... Na nem baj, talán majd jövőre!

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák