Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz Atomantiii #11752 üzenetére

    Szerintem nem lehet egy szolgáltatót azért okolni (akár UPC, akár Digi, akár T, akár akármi), ha a saját portáján úgy takarít, ahogy gondolja. A fórum is egy nyílt, bárki által olvasható terep, amivel a szolgáltatót kapcsolatba hozzák, ami a szolgáltatót képviseli, és a szolgáltató nem engedheti meg magának, hogy a fórumon olyan dolgok történjenek, ami hogy mondjam... "rossz fényben"... tünteti fel. Most ezt biztos félreértik, és azt gondolják: el akarja titkolni a T a problémát, esetleg el akarja tusolni a dolgokat, de nem erről van szó. Mindennek meg van a helye:
    - Információ kérés: t-home.hu, hivatalos fórum, t-pont, tv, stb....
    - műszaki probléma: 1412, fórum, stb.
    - reklamáció: 1412, t-pont, email, NHH, békéltető testület, stb... (apropó, én már láttam olyat, hogy ügyfél azzal fenyegetett, hogy megy a hágai nemzetközi bíróságra... :)
    DE nem fórumon kell hirdetni az igét, hogy milyen szar a T, hogy ezt meg azt csinálták velem... érteles ember úgysem von le belőle nagy következtetéseket, nem általánosít, ha olvas egy-két negatív kritikát, mivel bár mindenhol vannak problémák, az emberek igen nagy százaléka teljesen elégedett a szolgáltatással.

Új hozzászólás Aktív témák