Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Na utána néztem pár dolognak.

    Eaton 300watton megy 21percig.
    APC 300watton megy 25 percig.

    Hivatalos oldalukon, néztem meg.

    Eatonnál nem találtam még olyan leírást de biztosan kvázi-szinuszos, az APC egyértelműen szinusz. Az volna a terv, mert mivel drágucibb is az APC és fogytán a lóvém, +macerázzak a kábelekkel is, hogy EATON vásár.

    A mostani MGE 1000VA/600watt, gondolom kvázi-szinuszos, de a géphez jelentősen túl van méretezve, mert teljes terhelésen 300watt és akkor kijön szoftver szerint 22perc, de amikor akkus üzem van, akkor rögtön csökken 5percet is akár, gondolom a veszteségek és/vagy az aPFC okozta többlet teher miatt.
    Egyetlen lekapcsolást sem eredményezett az akkus üzem, egyszer műszaki hiba miatt 1hétig a hirhedt Chieftec delta-táp (vagy nyák) 500wattos verzióval ment a gép. Volt egy pillanat áramkimaradás akkor se kapcsolt le, de nem tudom mi lett volna több perc múlva.

    A mostani Táp írtam már, de emlékeztetőül: Enermax Pro 82+ 525 watt.
    Az új Táp, szvsz ugyanaz csak wattosabb: Enermax Pro 82+ 625watt várható.
    Meg valószínűleg modernebb :D

    Okozhat gondot a kvázi-szinusz? Mert azt tudom hogy az aPFC periodikusan túlvezérelheti az UPS-t ami miatt kikapcsol. A károsodást, gondolom csak a garancia miatt írják ha ki akarnak bújni alóla :D

    A csúcsfogyasztásom várhatóan nem haladja meg a 400wattot, az EATON 900watt. Megfelelően méretes, a kváziszinusz kontra aPFC okozta +terheléshez?

    1ébként azért is szeretnék még 1 ilyen UPS-t mert a mostani stand-by, ami csak lökéseket tüskéket, vesz le. Az új line-interactive, ami még jobb és többet tud többek közt feszültségkorrekciót (ha jól tudom), és nem mellékesen drága lesz a gép is.

    Üdv!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák