- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=CvuAbuRfLjE
Ez mennyit kereshet?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Rick4
félisten
A csinosabb az neked mit jelent? Gombásabb, vagy kevésbé gombásabb? Nem lehet tudni, neked melyik a jobban tetsző.
A lépcsőzés meg jó dolog, ha nincsen súlyfelesleged, az egyik legjobb "gyakorlat"..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
ha van egy közterületen láthatóan évek óta elhagyatott, kitört üvegű, de szép és érdekes veterán autó, hol lehet megtudni hogy kié, ha esetleg igényt tartanék rá, amennyiben a tulaj meghalt/nem érdekli/stb? nem tudom van-e rendszám rajta, mert csak oldalról láttam még, de beleszerettem *-*
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #11406 üzenetére
oszt milyen gépjármű az, vmi wartburg 312? vagy annyira nem veterán
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #11408 üzenetére
csinoska, a polgármester biztos tudja, ha közterület, illetve sztem a körülötte élőket kéne megkérdezni, ha van vmi öreglány, biztos tudja ki rakta oda, azoknál mindig megy a scan
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
-
őstag
-
finest
addikt
És hol mérték a háttérsugárzást? Nem kötekedés ként, de a mikrohullám nem jut messzire a mikrótól (néhány 10 cm max. és már ott sincs hatással a szervezetedre). Nem értem, h miért a mikró bassza az emberek csőrét, amikor mindenkinek ott a lakásban, szomszédban a Wifi pl?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Attix82
addikt
válasz finest #11412 üzenetére
Elméletileg a 2450 Mhz-nél kisebb frekvencia nem juthat ki, csak a nagyobbak. Próbáljátok ki . Az ajtaján lévő perforált árnyékolás épp akkora, hogy a 2450 Mhz hullám, ne férhessen ki.
De lehet tévedek.
"""közel 100 különböző márkájú mikrosütővel végeztem már el ezt a kísérletet, és eddig minden mobil kicsengett, akkor is, ha a mikro ajtaja be volt zárva. Tudni kell azt, hogy a mobilok 900 és 1800 MHz frekvenciatartományban üzemelnek, a mikrosütők pedig 2450 MHz-en. Tehát ha a mobilkészülék mikróval közel azonos frekvencia sugárzása "kitalál" az "árnyékolt" mikróból, és megtalálja az esetleg több kilométer távolságban lévő mobiltornyot, s a mobiltorony sugárzását veszi a mikróban lévő mobiltelefon, akkor miért hiszi el sok ember, hogy a bekapcsolt mikró nem bocsát ki káros sugarakat a környezetében tartózkodókra? Közel 20 méter az a távolság, ami ilyenkor élettanilag veszélyes még a szomszédos lakásokban lévőkre is. Ennyit ér a mikrók "árnyékolása"! """
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
válasz Attix82 #11413 üzenetére
Valójában sokkal nagyobbak jutnak be/ki. 900/1800Mhz vs 2.4Ghz.
A teló elég jó, h extrém gyenge jelet is érzékeljen, de megpróbáltad-e felvenni, h tud-e hanghívásokat, adatokat is fogadni-küldeni odabenn? Szerintem mássz be a mikróba és teszteld![ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
válasz finest #11415 üzenetére
Viszont a wifi valóban a mikróhoz közeli 2.4Ghz-en üzemel, tegyetek be egy tabletet vagy subnotit és nézzétek meg, h megszakad-e a Linux iso letöltése, ha rácsukjátok az ajtót. Utána jöhet az a teszt, h okoze-e hibát a mikró által keltett interferencia.
-
-
finest
addikt
válasz Attix82 #11417 üzenetére
Minek lenne tökéletesen szigetelve 2.4Ghz-nél nagyobb hullámokra? A 900Mhz, 1800Mhz nagyobb, mint a 2.4Ghz, 2.4GHz alatt 2.5Ghz van. De 2.4Ghz-re sincs tökéletesen árnyékolva. Itt ugyanakkor visszatérnék az előző kérdésemre, h a WiFi routerek sugárzása miatt, ami közel azonos freki a mikróval, és egész nap kapja mindenki a lakásban, meg a szomszédtól, miért nem megy a hiszti?
Túl jó a térerő nálatok, a mobilos teszttel olyan helyen próbálkozz, ahol van a lakásban olyan hely, ahol már nincs, ott valszeg csillapítana annyit a mikró, h megszűnne a mobil kapcsolata az adótoronnyal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz finest #11419 üzenetére
Lehet picit van különbség a 42 mw és a 800W között?
Előző munkahelyemen egyik kolléga behozott egy irányított wifi antennát ami mit tudom én hány w-tal adott (talán 1-2 körül) és az irodában 1 órán belül mindenkit zavart ...
Rick: Szebb, csinosabb, formásabb, gombátlanabb
ui.: ha valaki lát egy GLS futárt a városban szóljon neki, hogy hozza már a rendelt cuccomat mert nem akarok egész szombaton az irodában várni
-
finest
addikt
Így van hát, de a megengedett emisszió a mikróból nem lehet magasabb 1W-nál, aszem. A 800W azért főz, mert a kaja be van zárva a mikróba. (Hasonló teljesítményű pl. egy amatőr rádió.) Egyébként hosszú hullámokkal is lehet főzni, nálam most is azt csinálja az asszony a rezsón. Tény, h ki tudod forralni magadból a vizet egy magnetron alatt ücsörögve, de ez a veszély akkor is fenn áll, ha a villanyrezsón ücsörögve magad alá gyújtasz. Persze, minél nagyobb a teljesítmény, annál veszélyesebb, de hol van a mikró egy középhullámú adótorony 50.0000 Wattjához képest? És mi a helyzet az univerzumból érkező háttérsugárzással, vagy a Napból érkezővel, vajon jelentős többletet ad hozzá a mikró, a vezeték nélküli telefon, a mobil, a rádió, TV, az amatőr rádiók, az elektromos ülésmelegítő, a szamovár, vagy a wifi? A Napból érkező UV-sugárzás (300nm) sokkal hosszabb, veszélyesebb (mert képes a molekulákat roncsolni) a mikrónál. Mégis sokan kritizálták itt is, h nyáron nagyon fontos lenne a fényvédőkrém, mert a UV sugárzásos előrejelzés csak átverés, h fogyjon a fényvédőkrém, ezzel szemben a mikrótól, wifitől viszont tartotok. Ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
-
Andrej1
aktív tag
Szép napot !
Félkonfigot keresek
Alaplapot, 2 magos procit,(nem kell szuper tuningos lehet a legkisebb is) És memóriát esetleg videokártyát keresek lehetőleg 1ben ócón .
Lehet AMD / Intel is, az ár lesz a döntő tényező
Elmegyek érte!Köszi !
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
madstunt
addikt
LOL igen, egy spamben terjed ez is, barmit mondanak elhiszed ? amúgy az elébb a konyhában állva azt kezdtem érezni, hogy felforr az agyvizem. nemtudom hogy a mikro vagy a masik mellettem allo idiota ember eredmenye. mellesleg ti mikrobol kiszurodo sugarzasrol beszeltek, mikor az volt a problema hogy az lesz karos az egeszsegre amit mikroban melegitunk
-
Agyasima
őstag
Ejj, de vicces mindenki! Innen üzenem, hogy SZEDJETEK HANGYÁT!
Van esetleg valakinek felesleges vízforralója?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tajcsi
őstag
Hangkártya érdekelne egy mod erejéig, aztán visszaadnám
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Rick4
félisten
Ehhe: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bolcsodal
addikt
A boltok, hogy vannak nyitva ma? Szombati nyitvatartás? Különösen a belváros SatTel bolt érdekelne...
Illetve, hogy hol vehetnék vajon ilyen cuccot?[link]
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
veterán
válasz madstunt #11428 üzenetére
és te mindent elhiszel amit a tv-ben mondanak?
valószínűleg a 300 ft-os kínai és a 2500 ft-os nivea naptej minősége megegyezik, s "biztosak" lehetünk benne, hogy azokból a hatóanyagokból vannak mint amik rájuk van írva ...
Az ilyen szegedi bőrgyógyászok által tesztelve meg arról szól, hogy fizet a cég a szegedi egyetemnek, hogy kijöjjön az eredmény - ismerős phds bőrön ...
Meg mikor visszavonnak a polcokról bőrgyógyászati termékeket, mert nem megfelelő tisztaságú anyagokból készültek ...
Másik téma magyar minőségi szalámigyártó a lejárt szavatosságú szalámikat beledarálja a gyengébb minőségű termékébe - szintén ismerős mondta aki ott dolgozik
és még folytathatnám ...
-
Rick4
félisten
Ismerős az új rendszergizda, ma mesélte, mekkora cirkusz van, valószínű az előző jóember keze van a dologban.... A ciki, hogy máshol is ezek mennek, meg vannak rosszabb történetek is.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
közterület-kezelőnél valakinek van kontaktja?
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Használt kerékpár üzletet keresek Szegeden. Tudtok ilyet? Olyasmi érdekelne ahol németből vagy osztrákoktól hoznak be bringákat és olcsón eladják... Békésben tudok ilyen helyeket, de nem tudom Szegeden van-e ilyen...
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
DarkByte
addikt
Egy kísérletet még teszek. Eladó C64est keresek. Az is jó ha tudtok olyanról akinek van vagy olyan bontó üzletröl ahol szokott ilyesmi lenni.
[ Szerkesztve ]
-
pintyesz
senior tag
Ez a Lucid Virtu cucc hogyan működik?
Valaki le tudná írni érthetően,mit,hogy,merre és hogyan?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
k23zozo
újonc
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani megbízható szegedi:
- villanyszerelőt
- víz, és fűtésszerelőt?Köszi!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest