- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
megy -e vki este Makó, Kiszombor, stb. felé ???
-
félisten
válasz macilaci78 #11504 üzenetére
annak a tövében volt a sulim, míg be nem zárták
szerettem oda járni -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek fürdõszoba csempéhez fuga fehérítõt, fuga felujítót...?
Ismertek ilyet, hol kapható Szegeden?
(voltam ui. a Mérey u.-i festéküzletben és nem is hallottak róla...)
Elõre is köszönöm!
-
madstunt
addikt
na, csakhogy orulni nemerjen senkise [link]
nyilik a bicska -
-
gabesz82
őstag
válasz madstunt #11508 üzenetére
Nálam már rég kinyílt... De tudjátok mit nem értek, 2 időközi választásról tudok a hétvégén, az egyik Miskolc a másik meg Pesten, és mindkettőt ki nyerte, na ki... hát a Fidesz... erre sajnos már nem tudok mit mondani. Mindenki szidja őket, mindenki hőbörög, a választáson meg rájuk szavaznak...
PSN: Morfologus82
-
válasz gabesz82 #11511 üzenetére
Ok: Magyarországon nem valami mellett hanem valami ellen tudnak csak az emberek szavazni. Plusz ha emlékeim nem csalnak, akkor a választási rendszer is átalakult az új alkotmánnyal, aszerint módosítva a választási területek határait hogy egyéni körzetben, az ország területére vetítve kb a 2/3 meg van-lesz a Fidesznek, akkor is ha élő ember nem megy el szavazni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ne gondold hogy nem lesz. Csak nem most. A cégek 90% át fog állni IP alapra, ( valamilyen soip v skype) amit a kormány nem fog tétlenül nézni.
Asszem Nagy Bandó mondotta volt: "Ne lopj! A kormány nem szereti a konkurenciát..."
-
gabesz82
őstag
válasz bitpork #11513 üzenetére
Igen. Ebben az esetben épp a józan ész ellen. De sajnos vannak olyan emberek, hogy ha OV a fejére sz@rik még szépen illedelmesen meg is köszönik...
Igen, testre szabták maguknak a választási rendszert, de itt ezen a 2 választáson konkrétan, százalékosan is jóval többet kapott a fidesz jelölt mint a második, ilyen 57% körül a második meg talán 35...
Rolly: Az internetadót csak azért odázzák szerintem, mert nem merték még benyögni a forgalomalapú változatot, de nem tennék rá nagyobb összeget, hogy nem vezetik be előbb-utóbb...
[ Szerkesztve ]
-
-
ben800
aktív tag
[link] Tökély már csak ez kellet.....
-
De szerintem ne politizáljunk itten mert nemrég megkaptam h a többieknek ez annyira nem tetszik, hogy még pezsgőt is bontanak ha valahogy sikerül elhagynom a országot.
-
gabesz82
őstag
válasz bitpork #11516 üzenetére
Így van, konkrétan nincs ellensúly (de még talán alternatíva sem), mert az ellenzék ül a langyosban és semmit nem tesz annak érdekében, hogy legalább egy pici fejtörést okozzanak kormányunknak... Azért ez a másik oldal sokkal fegyelmezettebb dologról eszembe jut egy szó: birka.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
maláj
addikt
codefon panelt keresek mert 1 villám megturbósította a kaputelefonom paneljét
-
félisten
logout cikkbe lehet valahogy beágyazni tecső videót?
-
gabesz82
őstag
válasz macilaci78 #11525 üzenetére
De ez a baj, hogy nincs aki kikaparja nekik a gesztenyét, mert olyan túl nagy szervezkedés nincs sajnos civil fronton sem... volt a Milla, de az elcsöndesedett, igazából nagy port nem kavart, és azóta sincs tudtommal semmiféle nagyobb megmozdulás tervben. Ennek egyébként sajnos szerintem az az oka, hogy nincs egy igazán karizmatikus, karakán, ismert, jó beszélőkével rendelkező, értelmes és hiteles ember aki az élére tudna állni akár a politikai akár a civil ellenzéknek, mert így szerintem nem fog menni.
-
rt06
veterán
válasz FoxiestFox #11528 üzenetére
nem
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
gabesz82
őstag
válasz bitpork #11531 üzenetére
Nekem attól nem lesz valaki hiteltelen, mert 20 évesen egy egyetemi buli után lehányta a dékán küszöbét, de természetesen ízlések és pofonok
Attól meg nekem egy ember egyáltalán nem lesz hiteles, hogy szeplőtelen a múltja és ő maga a szent grál hordozója... ha van egy két (a fentebb leírt szintű stikli) attól számomra inkább emberibb és természetesebb.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz FoxiestFox #11495 üzenetére
Nálam igazából most pont ez történik. Az elektronika mint olyan mindig is érdekelt, csak épp a család nem igazán szerette volna ha ebbe az irányba nézelődök mert költséges hobbi. Most próbálgatom apránként felhozni magamat és bevásárolgatni a kellékeket. A C64-et is elsősorban ezért akarom megvenni, mert egy komplett gép ami mégsem annyira bonyolult mint egy mai PC, ergo hardveresen és szoftveresen is még emészthető kezdőknek. Mellesleg nem csak szórakozom azért tanulok is vele. Kár hogy PTM alatt ilyesmit nem tanítottak legalább egy kicsit. Nem feltétlen villamos mérnöki szinten persze, akit érdekel úgy is utána néz. Pl. számítógép architektúrákon mennyivel emészthetőbb lenne megérteni a busz kommunikáció működését ha gyakorlatban is bemutatnák mi történik, esetleg bele is lehetne piszkálni. Persze akkor még a végén érne gyakorlati szempontból is valamit az oktatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
tajcsi
őstag
Aki ért a videóeditáláshoz kérem írjon nekem privit!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Rick4
félisten
Tudja valaki, Szegeden holnap hol tudok expandált alulemezt venni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ShadowX
őstag
[link]
Érdemes megnézni a képeken, hogy megrogyott a vezír... -
Rick4
félisten
válasz ShadowX #11543 üzenetére
A fizetések adóztatása ugyanis ahhoz vezet, hogy az emberek nem érzik eléggé, hogy megéri segély helyett dolgozni.
Nem kellene segélyt osztogatni, és akkor mindenki akarna dolgozni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TommyB
csendes tag
Hello! Eladó cuccok:
4x512 MB Kingmax DDR2-800 ram
Aterm WL54AG PCMCIA wifi kártya
Tp-LINK WL-WN910N Draft N PCMCIA
Edimax Gigabit Ethernet PCMCIA
Intel Pro/100 PCMCIA
2 db nem használt playstation gamepad (2 analóg karral, Z-tech típusú)
Dell Latitude C600, törött zsanérral, táppal, cdrom meghajtóval
Netgear WG111v3 usb wifi kártya
ddr2 256mb hynix laptop ram
4x256 mb laptop sodimm
párologtatógép
ide-t sata-ra alakító adapter -
jhos910
senior tag
keresek 939-es foglalatú lapot
VAGY
PCI-E vga foglalatú alaplapot procival
VAGY
lapot procival vga-val (ddr1-es rammal)Mindhárom verzió szükséghelyzet megoldására lenne így nem high end cuccokat keresek
(Kb AMD Athlon 64 3000+) -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest