Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...jól érzed. Főleg ha visszaköveted a Witcher topikban az előéletem.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Most miért kell meglékelned a hype vonatot?
-
BusinessGuy
őstag
Gyerekek. Ez csak egy hangulatvideó amit a CDPR mindig megjátszik aztán a véglegesben Ciri nem így fog valószínű kinézni és a tudása sem ilyen lesz. Nem kell ebbe többet látni majd ha lesz valódi ingame tartalom vagy játékból eredő trailer.
-
myckey
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
winchester fivérek óta tudjuk, nincs lehetetlen...visszatérünk !
-
yanna
addikt
Tetszik! De miért ilyen rohadtul sötét szinte az összes játék?
-
-
Maxxy10
addikt
Van már külön topik?
-
Rony949
őstag
Egy ici-picit csalódott vagyok. Én úgy képzeltem el a folytatást, hogy visszaugrunk az időben, a witcherek aranykorához például, vagy oda, mikor már kezd lejtmenetbe menni. Választhatunk hogy mely witcher iskolában akarunk kezdeni, ez meghatározná a harc stílusunkat, saját karaktert kreálhatunk stb.
Én bírom Ciri karakterét, de Witcher 3-ban kaptunk már belőle eleget, illetve a 7 regényből 3-4 kb. ő róla szól, szóval én ennyi Ciri-ből már jól laktam, de ja egy kicsit biztonsági játéknak érzem én is.
De várjuk ki a végét, az biztos hogy kurva jó játék lesz, szóval ettől én nem tartanék.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A Witcher 3-ban Ciri sokkal badass -ebb volt szvsz, mint itt. Vagy csak nekem tűnik úgy?
biztos vagyok benne, hogy a játék folyamán itt is erős lesz végül a karakter
nyilván ez egy játékmechanikai megoldás, hogy kezdéskor még gyengített a karaktert, hogy legyen kihívás, illetve elérendő erősségi célvalószínűleg lesz majd magyarázat arra, hogy az OP erejét W3 után hol hagyta el stb.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hivatalos discordon ha le mered írni hogy DEI, másodperceken belül megy a törlés, elég szürreális.
helyesen is... attól nem lesz DEI, mert női főszereplő van, főleg hogy a story szerint még értelme is van, hogy Ciri az
Geralt borozgat otthon a szőlősben, idős is, stb... nem meglepő, hogy egy "soft reboot" van Cirivel
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
noPublicFG
üzenetére
aha
-
Hintalow
senior tag
válasz
montana92
üzenetére
De az is elég akció jellegű volt, de ott legalább lehetőség volt különböző stílusokat kialakítani. (persze soha nem lesz olyan komplexitású, mint egy csapatalapú izometrikus megállítható/kör alapú rpg)
Inkább attól tartok, hogy ilyen Dragonage Veilguard mintára nem lesznek értelmes párberszédek, mély sztori meg hasonlók sem. -
alcsa
senior tag
-
Shiro
senior tag
Witcher 3
Cirinek szép az arca.
Egyedi a harcstílusa.
S meg merem kockáztatni, hogy erősebb mint Geralt.Witcher 4 (trailer)
Ciri arca kissé csúnyább. (Lehet van egy 20 éves időugrás, de ezt majd modokkal lehet javítani
)
Cirinek ugyan az a harcstílusa, mint Geralté, csak gyengébb és lomhább. Varázslatok (jelek) tekíntetében isPersze tudom, ha a Wircher 3-as Cirit boostolják a füvek próbájával, akkor nem lenne kihívás a játékban.
-
Hintalow
senior tag
Én inkább csak attól tartok, hogy a modern irányvonal szerint ez is csak egy szerepjátéknak hazudott gombpüfölős akciójáték lesz.
-
myckey
veterán
nem erdekel a nem...legyen jo a jatekelmeny, meg a többi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
...sokan az Indyre is rögtön fújnak mert az egészbe jutott egy darab woke karakter.
Mikzöben végig csöpög a játék az eredeti filmek hangulatától. Őszintén már megértem ha a DEI / woke szavakra a chatbot azonnal kalapáccsal válaszol Discordon. A sok önjelölt SJW mindkét oldalról kezdi marhára túltolni, lassan idegesítőbbek mint maga a DEI jelenség. -
nubreed
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Cyberpunk 2077 -nél iszonyatosan jól működött a női V, az a játék egyszerűen vele volt teljes, ha male V-vel mentél érezted, hogy nem teljesen kerek valami hiányzik. A 4-5 végig játszásomból csak egyszer volt male, az összes többi female V volt. De itt a Witcher 4-nél egyelőre semmi ilyet nem érzek, Ciri ide vagy oda. Jó tudom, ez még csak a legelső trailer, majd várjuk meg a többit meg a gameplay trailereket, talán abból több kiderül. De ez így elsőre nem fogott meg. És igen, én is azt vártam, hogy teljesen új karakterek lesznek.
Nem tudom mennyire jogos a DEI bélyeg, az a baj, hogy eljutottunk oda, hogy mind két tábor a végletekig van már triggerelve. Én a based emberek sorát gyarapítom, de egyelőre egy trailer alapján én még nem vonnék le végletes következtetéseket.
-
FireKeeper
nagyúr
puding próbálja az evés, de egyelőre nekem ez nem tűnik nyerő lépésnek. reméltem hogy túl tudnak lépni a korábbi szereplőkön és teljesen újak lesznek egy új sztoriban, de úgy látszik a biztonsági játékra mennek - bár biztonságinak amiatt nem nevezeném hogy már most nagyon vegyesek a reakciók. hivatalos discordon ha le mered írni hogy DEI, másodperceken belül megy a törlés, elég szürreális.
jah és mondom ezt úgy hogy alapvetően nincs bajom női fő karakterekkel, pl egyik kedvencem a Horizon.
-
kicsako
őstag
Random gaming oldalakról:
Well according to CD Projekt’s CEO, the team expects to have The Witcher 4 out before the end of 2027 – at the latest.
CD Projekt Red is considering a PC-only release for The Witcher 4 to prevent issues similar to Cyberpunk 2077’s troubled launch.
-
nubreed
nagyúr
A Witcher 3-ban Ciri sokkal badass -ebb volt szvsz, mint itt. Vagy csak nekem tűnik úgy? Pl. itt a trailerben ezek az ijedt reakciók, mint aki majd összecsinálja magát, mintha totál kezdő lenne, aki az első low-level szörnyének a legyakására készül.
Amúgy meg azt hittem male protagonist lesz megint, most megleptek ezzel, nem jó értelemben. Cirit imádtam a 3. részben, de nekem itt főszereplőként egyszerűen nem jön át.
-
myckey
veterán
Várom a kesobbi anyagokat...remelem nem lesz olyan downgrade, mint amit a harmadik kapcsan tapasztaltunk.
Jöhet !
-
Ezek szerint a Witcher befejezés lesz a kánon része!?
-
Sirandrish
legenda
Lassan el kéne kezdenem a 3at
-
Micsurin
nagyúr
"the ritual works" - hold on. Alávetették a füvek próbájának?

03:27 - potion
Visszaszívtam, csak tudják megmagyarázni a füvek próbáját és kérem az előrendelést.
-
Micsurin
nagyúr
Bejött a Ciri pletyka... kár. Azon kevés hülye egyike vagyok akinek a 3 megvan GOG/Steam/Switchen is kijátszva. Azt hiszem a 4 nem sok vizet fog nekem zavarni... maradok a képregényeknél egy jó időre úgy látszik.
-
rubkrisztian
csendes tag
Csak ne legyen Ciri egy unszimpatikus karakter ennyit kérek csak
-
Maxxy10
addikt
2026/27-re tippelnèm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(úgyis megfogod, sőt preorderrel

Geralt borozgat otthon a szőlősben, idős is, stb... nem meglepő, hogy egy "soft reboot" van Cirivel
)
v. Lara Croft...