Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ElRamos

    tag

    Sziasztok!

    Holnap lesz 3 hete, hogy megvan az Orient Ray karórám! Biztosan emlékeztek rá, mielőtt megvettem volna, szerettem volna élőben megnézni, azonban Debrecenben sajnos nem sikerült. Végül "kockáztattam", és megrendeltem. Nem csalódtam. Élőben eszméletlenül szép ez az óra! Ráadásul elég jó áron sikerült beszereznem, hiszen 30 ezer Ft-ért kaptam meg az órát, eredeti dobozt, 2 év garanciát, számlát, valamint a szállítási költséget is tartalmazta az ár.

    Nagyon szeretem az új "családtagot", viszont nagyon féltem is, mivel az üveg nem zafír, tudom hogy könnyen karcolódik. A fém szíj nagyon kényelmes (eddig kizárólag bőr szíjas órákat hordtam, a fém szíj újdonság számomra), eleinte nehéznek éreztem az órát, de az utóbbi 3 hétben már megszoktam. Az óra szíja nagy volt, ezért munka után elvittem egy óráshoz (mint később megtudtam, Orienteket is árul, de a Ray-t sajna nem, ráadásul egy szép Tissot befigyelt a karján...), aki kemény 450 Ft-ért beállította a szíjat és az időt is. Kérdeztem tőle is, hogy mit szól az új órámhoz. Azt mondta, hogy véleménye szerint a Seiko jobb, de az Orientekre sincs panasz. Kérdezte hogy mennyiért vettem, mondta, hogy 30-ért nem volt rossz, de 26-ért Seiko automatát tudott volna adni...

    Végül is teljesen mindegy, az Orient órámmal tökéletesen meg vagyok elégedve. Még várok egy hetet, és 1 hónap "bejáratás" után megnézem a pontosságát. Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy olyan pontos mint egy kvarc sosem lesz, de nem is ez a lényeg egy automata óránál.

Új hozzászólás Aktív témák