Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    driv4r: A szerkesztes gombbal tudsz valtoztatni a hsz-en 5 percen belul es nem kell 5 kulnobozot postolnod ;)

    Szabi®: :DDD :DDD

    Azert kerdezgetem ezt a szervizeles dolgot mert tovabbra is gondolkodom egy komolyabb ora beszerzesen. Amik tervben vannak az egy GS (nem remeg meg a kezem es vallalom, h ebbol egy kvarc tetszik a legjobban SBGN027) egy Tudor Pelagos vagy BB58 esetleg 54 es egy Longines Spirit Zulu.

    Akinek az ismerettsegi korben van azok tobbsege elegge felemas velemennyel van a szervizekrol, foleg az itthoniakrol. Szoval nem feltetelenul a penz kerdese dont, de ha mar szerviz es draga akkor igenis jogosan var el minosegi(bb) szolgaltatast a vevo a penzeert. Amiket hallottam:
    - iszonyatos atfutasi idok (ezert is erdekel, h mennyire jatszhat kozben az, h itthonrol kuldik ki es nyilvan nem sietve) nagyszervizt kovetoen 3.5 honapra kapta vissza az orajat

    Egy kis mellekstory ide: kellett par dolog a haldoklo nyugatrol. Teljesen vallahato aron, elore kommunikalva mondtak mennyi, fizettem majd jottek a csomagok 2-4 napra am amikor nem futarszolgalat volt akkor hiaba ert ide 2 nap alatt Franciaorszag nyugati felebol utanna meg 7(!) nap volt mire a posta sikeresesen feldolgozta es hajlando volt a videki cimunkre ki is szallitani...
    A masik story amikor a holland nagykovetsegen keresztul szerettem volna inteztetni az utlevelemet. Fizessem ki elore a postat (ez a resze meg rendben is lenne) de ok nem egyenkent hanem csoportositva kuldik es emiatt az atfutasi ido 1-3 nap helyett 2-3 het. Ja es termeszetesen ez szerintuk igy teljesen rendben is van.

    - rossz minoseg: ahogy Memmaao is irja, olyan minosegben kapta vissza, h neha meg a sarki Gezabacsi is szebben dolgozik.
    - extra profit(?) volt olyan is aki az inhouse szerekzetre hivatkozva kapott kozel dupla arat a kulfoldihez kepest.

    Szoval megvenni egy szep orat az egy dolog, de utanna azert nem art remenykedni es tisztaban lenni h ha gaz van vagy eljon a szerviz ideje akkor mit merre e hogyan.

Új hozzászólás Aktív témák