- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz nostromo73 #24042 üzenetére
minőségre nem hiszem hogy nagy különbség lenne a kettő közt.
nekem a Fortis jobban tetszik, de ez meg szubjektív...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Miamiquake
aktív tag
válasz nostromo73 #24052 üzenetére
Yesss... Végre!
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
botarobi
tag
Jó döntés...bár mostanában ritkán voltam erre, nem tudom melyik modell, de Fortis és ez a lényeg...
-
botarobi
tag
válasz nostromo73 #24055 üzenetére
Soha ne add el...ha van rá módod mellé vásárolj órát. Nekem egy egyszerű 40mm-es Pilot Professional Day/Date-m volt, most is bánom, hogy beszámoltattam a Pilot Professional Chronograph-ba, valamiért nagyon hiányzik!
-
-
Attila!
tag
válasz nostromo73 #24057 üzenetére
Milyen szerkezet van amúgy benne?
-
nostromo73
tag
válasz nostromo73 #24059 üzenetére
Más:
A Svájci órák, index fórum "nagy" visszatérője, lbéla......nem semmi az ürge
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz nostromo73 #24060 üzenetére
Nem ismerem a munkásságát, érdekes lénynek tűnik, pár szóban össze tudnátok foglalni?
(+láttam, hogy néha ment a "bélázás", ezért is érdekel )
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Empsepo
senior tag
válasz Miamiquake #24032 üzenetére
-
Misi1979
őstag
Jaigen
Az én szerelmem jelenleg:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
nostromo73
tag
válasz Misi1979 #24061 üzenetére
Gondolom ő az "eredeti" Béla.....de jó ideje nem hallatott magáról, igaz az ottani törzstagok nem is hiányolták.
Az is igaz, hogy elégé szeretnek " Bélázni " .....hamar meg tudja kapni az ember fia tőlük ezt a jelzőt, ha kivívja a nem tetszésüket, persze vannak kivételek.
-
ans
aktív tag
-
Empsepo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
Én is a 116610-re vágyom,de a lényegesen olcsóbb szerviz költségek miatt a Tudor Black Bay-t választom.
-
Wg5113
aktív tag
Jól döntöttél amikor a Fortist megvetted, most, hogy lemondtál az eladásáról szerintem még jobban döntöttél. Gratula!
-
Empsepo
senior tag
válasz nostromo73 #24055 üzenetére
Tartsd meg!
Örök darab. -
Jhonny06
veterán
Miért isteníti mindenki a Seamastert? Annyi szép óra van még.
-
Miamiquake
aktív tag
Nézzétek mit találtam, valami aukciós online műsorban egy bácsi nem gyenge órákat akar elpasszolni.
Titanic roncsából eszkábált karóra, mérgespók óra, louis moinet tourbillon szépség és még egy tőle.
Nézzétek meg a videóban a 30. perctől jön a bácsi...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Jojo5
őstag
válasz Jhonny06 #24070 üzenetére
nekem is nagyon bejön, meg a Fortis Spacematic illeve Oris BC3 valamint a Tag Heuer vagy a Longines Conquest
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Hankuk Taja
csendes tag
Koons százados: "Öt hosszú éven át hordta ezt az órát a seggében. Aztán, amikor haldoklott vérhasban, nekem adta. És én járkáltam ezzel a fémkrumplival a seggemben két évig." Ponyvaregény
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #24072 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
ez is ott van a szeren
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
Csigusz 1
aktív tag
Na, milyen órát visel Schwarzi?
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Tothgera30
Ármester
Uhhh...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szaszmadar
csendes tag
vélemények erről az óráról?
http://image.rakuten.co.jp/watchking/cabinet/ef-336d-1avdf-b.jpg
köszi!
-
Tothgera30
Ármester
válasz szaszmadar #24089 üzenetére
Úgy tudom quartz Myota szerkezet, nekem volt ilyen szerkezetű órám, kettő is, eléggé hozzám nőttek. Mindenképpen ajánlom, szerintem jó döntés.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Dzsana
senior tag
válasz Mika1227 #24091 üzenetére
Az index fórumáról beszélnek, az egy ritka gusztustalan fórum. Van egy pár főokos, mindenki más ott hülye, dilettáns, na és persze Béla. Egyébként nem tudom, miből gondolják, hogy saját magával beszélget az a szerencsétlen is.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Wg5113
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
-
WiZARD
addikt
megjött végre a Seiko Stargate-em
a postásokkal/vámosokkal nem tudom mi történt, 100$ érték volt írva a dobozra, és se vámot se áfát nem kellett fizetnem, sőt aláírás se kellett, hogy átvettem, pedig biztosítva volt...majd csinálok róla képet, nagyon tetszik.
ez a gyári gumi szíj rettentő kemény, tök béna, de majd rendelek ismét bonetto cinturini szíjjat, az elég baráti áron van, és nagyon bejött. (ráadásul van pont olyan formájú, mint a gyári seiko)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Wg5113
aktív tag
válasz Dzsana #24096 üzenetére
Ezeket az adatokat nem lestem meg.Az is érdekes,hogy 4 perc alatt kapott választ.Ennyi idő alatt nehéz fénykép segítségével rákeresni,hacsak nincs ilyen órája,vagy már látott ilyet és vág az agya.A választ adó nem utalt ilyesmire,lehet.hogy már kérdezéskor tudta a választ.Egyébként volt olyan is,hogy más nick-jén írt.Többen is válaszoltak volna,mert szép kis óra,de a napokban egyértelműen jelentkezett hosszú ídő után és ráismerhettek.Sajnos Béla volt,van és lesz.A moderátor sem tud segíteni ezen.Már szóba jött,hogy másik topicot nyitnak annyira hülye tud lenni.
-
Joe bácsi
őstag
Van egy PRC200-as típusú órám is és ma reggel a dátumot elsejére átállítottam. Namármost, éjfél után nem akar átállni másodikára.
Ok?!Valami olyasmi rémlik, h. nem egyből éjfél utná 1 mp-el áll át az aznapi dátumra, ha vmikor éjszaka. Ez igaz vagy hülyeségre emlékszem?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest