- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #24450 üzenetére
Vagy az újságíró az ügyes.
-
Wg5113
aktív tag
válasz WiZARD #24372 üzenetére
Nekem is ilyen 7S36- om van.Több mint két hónapja figyelem reggel és este a járását.Az enyémnek fontos,hogy jól fellegyen húzva különben akár 20mp is össze szed.Négyszer voltam a Bajcsy szervízben szabályoztatni kisebb eredményekkel.A mindennapi használatnak megfelelően kell beállítani legjobb ha Te csinálod magadnak.Én is beállitottam most napi 1-2 mp siet 2hete ilyen aztán lehet hogy változik.Fórumokat olvastam sok tulajnak jár coscon belül.Én gondolkozom egy 6R15-re történő szerkezet cserén minden szempontból jobb ennél kb. olyan mint a 2824-2.Egyébként Hantos mester több órámat szabályozta és ha gépre teszi megmondja kell e a lemágnesezés,ha nem akkor rögtön beállitja és valószínű,hogy elsőre jó is lesz.Még lehet,hogy esetleg tisztítani kell,de ezt ő rögtön látja a gépről.Bármelyik megoldást választod ennél sokkal jobb lesz az órád.
-
WiZARD
addikt
válasz Wg5113 #24453 üzenetére
köszi, azóta méregetem, hogy pontosan mit alkot, a degmagnetizálásomtól javult, de még nem tökéletes...
első éjjel számlappal lefelé +11 másodpercet szedett össze
napközben +15 mp
második éjjel számlappal felfelé +22mp
napközben +17 mpha ezeket sikerülne lefelezni, akkor már elégedett lennék...
remélem el tudom vinni hantoshoz, csak elég szar ez a 10:00-17:00 nyitvatartás
ahogy olvastam a 6R15 csere annyira nem egyszerű, de ha végrehajtod szólj
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Wg5113
aktív tag
válasz WiZARD #24456 üzenetére
A szerviz kb. 80 ezerért hozza,de erre klub tag kap 30% kedvezményt.Egy kis alkuval ezért talán be is tennék.Kevés a potenciális ügyfél,ezért van esély a dologra.Crhonon talátam egy órát ilyen verkkel 108 ezerért.Amenyiben eladod a mostanit sem jössz ki sokkal jobban és akkor változik az órád külseje is és lehet,hogy nem elönyére meg nem is új,hanem használt.Meggondolandó minden szempontból.
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #24460 üzenetére
Egy gyűjtőtől ilyet kérdezni! Különben is, ha felraknék ide ilyet, hogy valami eladó, a moderátor ki is vágna! Egyébként mindennek meg van az ára, nyilván egy ilyen darab nem lehet olcsó, de nem is vészes. Annyiért meg lehet kapni, mint a full felújított társait, de ez mégis csak minden ízében eredeti! A többit priviben, ha tényleg érdekel.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Misi1979
őstag
Jut eszembe, ha kell valakinek egy pucér 2804-2, szóljon
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #24466 üzenetére
Épp írtam privibe, de akkor itt is. A nyár elején tönkre ment a kollégám Marvinja, és 2804-1-es werk volt benne. Sehol nem találtam hozzá, vagy nagyon drágán, végül egy automata szerkezet lett hozzá megvéve, és az automatika leherélésre került róla. De jó lett volna akkor ez a werk!
-
bableves88
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen órám. Tudnátok valamilyen információt adni róla? Szétszedni nem merem de kiváncsi lennék mennyit érhet. Ennyi van ráírva: Locarno watch co
-
Misi1979
őstag
válasz bableves88 #24469 üzenetére
Ha aranytokos, akkor a tok súlya + párezer forint, ha működik a szerkezet.
Nehéz értéket mondani így látatlanban, ezek a tokok olyan 50-60g körül mozognak, az arany ára adott, ugye.
Ha aranyozott és működik, akkor olyan 15-20e körül van az értéke, évjárattól is függ, persze.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsana
senior tag
Na, a kínaiak ezt is lemásolták?
A számlap viszont drágább hozzá, mint gondoltam, 23,95$:http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Attila!
tag
válasz Miamiquake #24476 üzenetére
Az eladónak van még egy pár szép óra a kínálatában
-
Misi1979
őstag
és még a dátumkijelző is működik
-
Miamiquake
aktív tag
Kis segítséget kérnék: Ennek a Midonak a felújítása kb milyen áron mozoghat (olajozás tisztítás, plexi csere) és itt Pesten kihez érdemes elvinni?
PMben is jöhet a válasz. Köszi
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #24489 üzenetére
A szerkezet szerviz 5-6000 Ft, plexi csere 1000 Ft, tok finom polírozása is max. még ennyi. A számlap felújítás meg 14500 Ft
[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
sziaszotok,
- parnis power reserve (seagull ST2505?) csapagya az "automatic winder" (ennek az alkatresznek mi a magyar neve?) eleg kellemetlen hangon muzsikal, milyen kenoannyaggal es milyen technikaval lenne erdemes kicsit rasegiteni?
- az ezen az oran talalhato szij/csat-nak mi a pontos neve?
valaszokat koszi elore is!
-
-
WiZARD
addikt
innen rendeltem pillangócsatot, aminek szerintem elég jó a minősége.
másik amit nagyon dicsérnek: RHD deployant
ezekről meg olvastam már jót és rosszat is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dzsana
senior tag
válasz robcsi30 #24496 üzenetére
Hogy a bal kezed erősebb lesz, mint a jobb! Viccet félre téve a Zeno watch egy régi kis svájci manufaktúra, aki a mai napig minőségi órákat gyárt. Régen főleg a hadseregnek gyártott órákat, innen is a dizájn, elsősorban aviator órákat gyárt. Szóval jó kis masszív órák ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest