Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xXxian

    senior tag

    válasz dzsi23 #215742 üzenetére

    A 70k alatti automata órákkal kapcsolatos lehetőgégeket próbáltam összeszedni. Igazából, ha jól érzékelem, a Seiko egy külön kategória, számos szerkezettel. A Citizen mintha elengedte volna ezt a vonalat (vagy csak én nem hallok fejlesztésekről, új szerkezetekről). Valamelyik, több évtizede gyártásban lévő szerkezetről olyamit olvastam, hogy (jó értelemben) igénytelen szerkezet, igazi igásló.

    Ki fogtok nevetni, de nekem fontos az óra neve is. :) Parnis pl. sokkal jobban hangzik mint a Tisell vagy a Merkur. Seagullról nem is beszélve. :D

    Ok, az Aragon is véleményes, mert hol a nemesgázok jutnak eszembe róla, hol a LOTR. :D Cserébe viszont nagyon baráti az ár, főleg, hogy most van egyet fizet 2-t kap akció. Már úton a rendelés, ha van rá igény teszek majd fel saját képet.
    A mérettel kapcsolatban igazad van, 45 vagy 50mm...sokunknak már a 45 is sok, vagy épp határeset...
    Nem tudom mindig így volt-e, de kvarc szerkezetek mellet van most náluk többféle (svájci is) automata, van biolume is (mondjuk a világító szíj nálam nem a vonzó, inkább a giccses kategória), szóval a mérettől eltekintve van választék, bár elegáns órák nincsenek.

    (ha bejön az automata feeling, terben van még egy Amphibia Reef és egy Seiko is...aztán, főként ha nyerek a lottón egy Bulova Moonwatch, valami Sinn, egy Nite, stb, stb, stb :D)

    Szóval eddig erről az 5 cégről hallottam (Aragon, Merkur, Parnis, Seagull, Tisell), mint megbízható minőséget kínáló, automata órákat is gyártó cégről. Kik vannam még mondjuk 100k határig?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Új hozzászólás Aktív témák