- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Minden kedves fórumtagnak Kellemes Karácsonyt Kívánok!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (V)Egyetek sok
órátbejglitMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok először is mindenkinek Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni,másodszor van egy Swatch Irony karórám kb fél éve nem használtam és ma elővettem dátumot átkellet rajta állítani mert 23át mutatott,amikor ki akartam húzni a koronát nem tudtam,mostmár kihúzódik mind 2 pozícióba de nagyon szorul alig tudom tekerni,esetleg valaki megtudná mondani mi a probléma házilag is tudom orvosolni vagy óráshoz kell vinnem a karórát?Válaszotok előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szexi oroszok már a wishlisten vannak... Molnija. Jól néz ki, nem drabál nagy, koronazáras, 100 m garantált vízálló. Frankó lüme!
És dekorált ETA szerkezet, most csupán 239 ejróért. Fenékig kivágott dekoltázs hátlappal.
Az oroszok Bretyó mintájú tömör fém karperece is pofás rá.Már csak egy Enter és postázzák is nekem. poljot24.de
-
SOAD19
addikt
válasz Polarstar #215061 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki. Milyen szerkezet van benne, mármint megbízható? Egyedül a zafír hiányolom belőle.
Nem vagyok babonás, de azért biztos, ami biztos. Nem akartam óra vásárlással kezdeni a jövő évet..., mert az nem tenne "jót" a pénztárcámnak... Úgyhogy rendeltem, egy ugyanolyan g-shockot, ami jelenleg is van. Nem rég írtam, hogy a jelenleginek karcos az ásványi üvege, és be kellene szerezni egy újat. Viszont a szíja, tokja is viseltes egy kicsit, úgyhogy inkább rendeltem egy új órát. Meg rendeltem egy olyan fém szettet hozzá, amit nem rég Deskdiver mutatott. Így lesz egy fém és egy gumi szíjas verzió is, nem kell majd cserélgetni, mindig atszerelni. Bár, nem nagy művelet.Boldog karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #215064 üzenetére
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
A kérdésem pedig a következő lenne:
https://www.timestore.hu/Marka/Zeppelin/LZ127/Zeppelin-7642-5-Quarz
A linken található órát nézegettem, egyelőre még csak online. Lehet tudni erről a weboldalról valamit? A többi oldalon ~70k az óra itt meg érdekes módon ~40k.. van valakinek tapasztalatuk veluk?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #215064 üzenetére
Igen, jogdíjas design. Írják is. És igen, ETA van benne. A karperec meg eredeti orosz. Még van náluk gyártás.
-
dzsi23
addikt
válasz Pfiucska #215066 üzenetére
Minden le van írva a honlapjukon.
"Saját órásmesterünk van" -> Nincs gyári gari, a timestore-hoz kell visszajuttatni a problémás órát..
"Jelenleg HAGYOMÁNYOS ÜZLETHELYISÉGET NEM ÜZEMELTETÜNK." -> Ezért tudnak olcsóbbak maradni. Na meg az adózás is kedvezőbb valamivel Szlovákiában. Ja, igen, szlovák cég, de ez is le van ott írva: "Wolkrova 25 85101 Bratislava Szlovákia".
Egyébként nem sok panaszt olvastam még velük kapcsolatban. -
-
Fall-N
veterán
válasz @mriya@ #215079 üzenetére
Pedig ez nem 100 % copy - paste. Eleve a számok is vastagabbak, a segédszámlapok sem egyformák és kevesebb is van rajta. A dátum ablak sem egyforma és nem is ugyanott van. Nap ablak meg nincs is.
A gombok sem egyformák ha a tok hasonló is meg a korona.
Mondjuk nekem az a közös bennük, hogy egyik sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz Polarstar #215081 üzenetére
Pedig emiatt pereskedett a Fortis, mert sok orosz órát feliratoztak a nevükkel.
Tudtommal meg is nyerte a pert anno."Back in late-1990s, Poljot produced a chronograph identical to this one but branded "Fortis". Soon afterwards the "Fortis" branding was replaced with "Poljot" branding, in Cyrillic script, and the watches were exported to Germany for resale. Although the chronographs did differ greatly, the German importer described the watch as Fortis-like, and that was grounds for an ensuing Fortis lawsuit that lead to the Aviator I being banned for sale in Germany and Switzerland."
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
arn
félisten
Az mitől lehet, hogy a quartz Certinam fél órát késett egyik napról a másikra? Beállítva megint olyan pontos, mint előtte. 10 éves kb, csak elemet kellett eddig cserélni benne.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
SOAD19
addikt
válasz jozs6200ax #215092 üzenetére
DW-5600BB-ről van szó, és egy ilyen szettet rendeltem hozzá Deskdiver tippje nyomán. Az új órát a watchshopról rendeltem, 25% kedvezménnyel. Jelenleg is akcióznak, de már "csak" 20%-ot engednek el.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Polarstar #215095 üzenetére
jaj
#215094) SOAD19
Ez hasznos infó volt, rendeltem is egy gwb5600-at, mert az előzőt "elajándékoztam" egy india-nepál expedícióra...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest