-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz wrathchild #20600 üzenetére
Nekem 2 hete nem engedtek a 320 ból.
-
dinostaRR
tag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni tv ügyben. Szeretnek venni egy 48 colost a közeljövőben játékra és filmezésre. Milyen típust ajánlanátok? Én a 48w705cb-t nézegettem.
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
totto75
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki tudna véleményt mondani erről hogy érdemes e megvenni? A Sony hifik általában jók?
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-cmt-sbt-40-d-micro-hifi-1152709.html -
wolf033
senior tag
Üdv!
48W585-öt érdemes lecserélni 50W755-re. Képminőségben mekkora pluszt kapnék? A legtöbbet tv nézésre használjuk (SD, HD) de elég sokat szoktunk filmet nézni és szoktam használni szimulátorozni (pc) is.
-
blakey
titán
válasz wolf033 #20607 üzenetére
Igen, nem egy kategória a két tv, jobb panel, elektronika amitől jobb a W755.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wrathchild
tag
Üdv!
Megjött az 55W809C, köszönöm a válaszokat a "nem túl nagy?" kérdésre, úgy tűnik fél óra alatt megszoktam. Nagyon szép képe van.
Viszont valamit bénázom, nem sikerül az aktív szemüveget beüzemelni.
Samsung ssg-p51002, többször olvastam, hogy elvileg jó ehhez a TV-hez.
Mit csinálok rosszul?:
beállítások-bluetooth kapcsolatok-bluetooth bekapcs és eszköz keresése indít:
ekkor megindul egy keresés "homokórával", azt ugyan kiírja, hogy a "a szemüveg regisztrálva" (gondolom ez jelenti a párosítást), de maga a homokórás keresés nem találja az eszközt, így csak kilépni tudok, de természetesen nem működik a szemüveg... -
V.T.
aktív tag
válasz wrathchild #20612 üzenetére
Nekem ugyan ez a tipus van csak 50esben a szemuveg is ugyan ez. En csak a filmenl beallitom melyik tipusu 3d a szemuveget bekapcsolom es mar mukodik.
A menuben en nem allitok semmit. -
Blaise
veterán
A szemüveg nem bluetooth-os, hanem egy spéci rádiófrekvencián müködik.
Semmi extra dolgod nincs, csak bekapcsolt TV-nél hosszan nyomod a szemüveg bekapcs gombját, majd ha villog akkor kb 0,5-1 méterre rakod a TV infravevős részétől, és hamarosan kiírja, hogy 3D szemüveg regisztrálva, vagy valami ilyesmit, onnantól menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
3d adás megy, szemüveg bekapcsol és kész!
Elem rendben van!?
Janaboy
-
Atyman
csendes tag
Sziasztok!
Éppen TV vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni a tapasztalatotok alapján. 3 márka érdekel: Sony, Samsung, Philips. max 43" és 200ezerig.
1. Legfontosabb, hogy a Synology NASomról, könnyen le tudjam játszani a 1080p mkv filmeket felirattal (leginkább külső felirat) és hangsáv váltással. Nyilván tudjak benne tekerni is és DLNA lenne legegyszerűbb. Az 5 éves TVm könnyen veszi ezt az akadályt, de mostaniknál látom hogy ez nem olyan egyértelmű.
2. 3D jobban érdekel mint a 4k, mert ekkora méretben szerintem nem jön ki 4k és nincs rá tartalom.JátékotA Sony TVknél azt hallottam, hogy NASról nem tud külső feliratot lejátszani és az Androidról letöltött media lejátszok csak 720p-be megy. Ez mennyire igaz?
A Sony KD-43X8309C és a KDL-43w807 között a különbség azon kívül, hogy 8309 sokkal drágább? Annyival többet tud a képi világa, vagy smart funkcióba is sokkal erősebb? Mert ha jól láttam ugyan úgy android rendszerű.Köszönöm a segítségeteket
-
Viktor1979
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek van KDL-40W705C tv-je az mire használja tévézésen kívül?
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Marcus90
csendes tag
Sziasztok,
Tavaly december óta van egy 50w755-ös tévém, ami valamiért nem tud frissíteni. A szoftververziója kezdettől fogva PKG2.343.0010EUA és kb naponta/kétnaponta dobálja fel, hogy új verzió érhető el. Ha engedem neki, hogy frissítsen (wifin keresztül), akkor látszólag elkezd frissíteni újraindítás után, majd pár perc után újraindul. Ha gépen letöltöm a sony oldaláról a frissítést és USB-ről akarom telepíteni, akkor a felmásolási folyamat közben kb 70%-nál újraindul a tv. A szoftververzió nem változik és hibaüzenet sincs egyik esetben sem.
Ha a tv-n manuálisan indítom el a frissítés keresést, akkor kb 80%-ig jut el és kiírja hogy a frissítési kiszolgáló ideiglenesen nem érhető el, próbáljam meg később, hiba 2123.A tv egyébként teszi a dolgát, ahogy kell, nincsenek fagyások, viszont a gyakori "új frissítés érhető el" üzenet már idegesítő.
Találkozott már valaki ezzel? Van erre valami megoldás a szervizen kívül?
-
törölt tag
Van egy 42W805B (2014-es) TV-m. Igazából elégedett vagyok a képével és most csak érdekességből kérdezem, ha jobb képet szeretnék, mi az a 2015-ös modell, ami előrelépés lenne? Nem érdekel a 4k, 3D, smart, csak a tiszta BluRay képminőség. Méretben is lépnék egyet, de legfeljebb 50 inch, mert ~190 cm-ről nézem. A jelenlegi 42 inch-es átlóhoz egy 2:35:1-es film sajnos kezd kicsi lenni.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Marcus90 #20620 üzenetére
Volt egy hibás szoftver a sonynál ami produkálta ezt hibát a sony terméktámogatási oldalán szerintem te is megtalálod.Egyébként hívd a szervizt ha házilag nem tudod megoldani.
(#20619) Viktor1979
Na én nem leszek gonosz,bár nem ilyen tévém van,de a többség ezeket preferálja.
-Játék(PC/Konzol),
-filmnézés PC-ről ,médialejátszóról vagy csatlakoztatott merevlemezről( ez a legutolsó amit jó szívvel ajánlok) vagy
bármi másról mondjuk Plex Média szerver segítségével,
-iptv nézés,,
-appok kipróbálása.
Ezen kívül elégedetten szemlélni a tv káváján lévő márkanevet.5 év garival meg nyugodtan aludni és agyalni hogy lesz ez majd cserélve mikor eljön az ideje.[ Szerkesztve ]
-
Viktor1979
tag
Köszi. Valami ilyesmi választ vártam.
Tervezem majd egy blu-ray lejátszó beszerzését és elgondolkodtam már a PC-s összekötéssel is. Bár ez csak ötlet ami nem biztos, hogy megvalósul, de fordítva is igaz.
És még gondoltam arra is, hogy van rajta youtube (szoktam nézni) és még rengeteg alkalmazás. Na ezeket használja valaki.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Viktor1979 #20628 üzenetére
Szívesen,
jó tanács: öt percen belüli új hozzászólásnál szerkeszd a korábbit és abban válaszolj.[ Szerkesztve ]
-
-
Janaboy
veterán
válasz Viktor1979 #20628 üzenetére
Komolyan veszünk
De látod, most hogy leírtad miket szeretnél..továbbra se tudok válaszolni részletesebbenSzemély szerint tegnap próbáltam ki a böngészőt először (több mint 1 éves a tv) és telós alkalmazással jó volt beírni..amúgy néha a telóról ráküldöm androidra!
Amúgy meg Digi kábel, HTPC és Médialejátszó..tehát én csak nézem
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
toth_janika
őstag
válasz Viktor1979 #20619 üzenetére
Nekünk ilyen tv-nk van... Amire mi használjuk:
-ps3
-iptv
-notiról DLNA-n filmezés (nem nem a plex média szerverről, mert annál nagyobb rakás valamit még nem láttam Maradok a minidlna-nál)
-notit rákötve kodi használat (Tudom, a DLNA és a Kodi együtt hülyeség, de még nincs megoldva a távirányítás maximálisan)
A smart funkciókat eddig 2x indítottam el.
1x amikor feltettem a yt klinest, és második alkalommal, amikor nem foglalkoztam vele továbbFlickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Viktor1979
tag
válasz toth_janika #20637 üzenetére
a 705C az nem smart tv úgytudom.
-
dh66e
veterán
válasz toth_janika #20637 üzenetére
Mi a bajod a plex-el? Én két eszközön is használom rendszeresen.
-
cyanID
tag
Tisztelt Fórumtagok!
1. 55w756 os sony 100Hz-es panel? ... focinál, játékokban mit várhatok tőle?
2. Ha esetleg 3d-t is szeretnék akkor a 809es verzióból találok-e ezust szinut?
A két tv egy árkategóriában van (260kb)
-
cyanID
tag
és esetleg ha ismeri valaki ezt a helyet, véleményt szívesen fogadok róla.
254 az ára az 55" nek, garanciális szempontból nem tudom mit nyújtanak pontosan, a sonyval kapcsolatban ezt írják:
"Sony mobilokat és televíziókat a Cordon Electronics Hungary szervizeli. Egyéb kérdéssel vagy termékkel kérjük keressék fel a Sony terméktámogatási oldalát."
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
42W706B-nél milyen módon lehet T-Home műholdas kártyát használatba helyezni? A tv-n egy műanyag kihúzos foglalat van a lukban, de abba nem lehet tenni kártyát. CA modult kell hozzá vásárolni? Bárhonnan be lehet szerezni működni fog?
Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
-
kegyer
csendes újonc
sziasztok!Csatornailistát h tudom lementeni ?tud nekem vki segíteni ? sony w809 köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest