Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NGA

    addikt

    válasz dualcore #12210 üzenetére

    Nem a merevlemez volt ellátva másolásvédelemmel, hanem a film van ellátva időzárral, hogy 2016 szeptember 30 után ne tudd megnézni, meg ha jól emlékszem volt valami szám is, hogy mennyiszer nézheted meg.

    Demo témához:
    Idézek egy cikkből, mert pont itt is ez látszik: "a bemutatóanyag pedig csúcsminőségű lassított felvételekből áll, csupa trükkös beállítással azért, hogy meggyőzzék a nézelődőket"

    Mesélek egy történetet:
    1984-ben vettem egy cd játszót. Akkor ez hatalmas dolog volt, az első hivatalosan forgalomba került példány volt itthon, a Philips CD-150-es 29e Ft-ba került. Én kerestem a főállásban 5e Ft-ot. Egyszerűen nem volt hozzá lemez, így csak ugyanazt a pár lemezt tudtam mindenkinek megmutatni: Benkő Dániel - gitárlemeze, Handel Vizizene meg 1 valami klasszikus válogatás. Mindenkinek baromira tetszett, leesett az álla, de mikor azt kérték, hogy akkor mutassak valami populárisabb zenét, esetleg DDD (ne AAD) lemezt, semmit nem tudtam mutatni. Ilyen a 4k is. Demo van rá baromi szép, de értékelhető film semmi, csak pár felskálázott 1080p.

    Szerintem hagyjuk már ezt a fingfűrészelést, jelenleg mindenhol azt írják, hogy míg a 4K BD meg nem jelenik, addig nem fogh elterjedni a 4K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák