- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz quailstorm #26351 üzenetére
Köszi!
Ez a Mackay ics tényleg gyors, és még használható frissesség szempontjából.
Még egy megfelelő gapps kell hozzá, mert az xda-s link már nem él.
Ha ez meglesz, akkor lesz egy relative használható teló belőle. -
quailstorm
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz Oldman2 #26354 üzenetére
ezt használtam unbrickhez meg KitKat telepítéshez
napi szinten meg még mindig a Mackay KitKat van fenn, egyelőre nem láttam értelmét hogy följebb menjek, de otthon van a teló, ritkán van használva, akkor is youtube meg chat, gmail, időjárás
ha foglalt a gép -
válasz quailstorm #26355 üzenetére
Köszi.
-
-
daytonka1
tag
Sziasztok! Kérek szépen 1 gyári romot 3 darabosat .Köszi.
-
daytonka1
tag
Hiába nem tudom mi lehet a baj .http://kepkezelo.com/images/3kbph8zwikmowb3epkc9.jpg
-
Remus389
veterán
Na vettem egyet 3000-ért
Kipróbáltam, frankó(hívás működik, kamera, zene, nem is beégett), majd kap új krómkeretet(#26103-as hozzászólás) és tuti lesz, tartaléknak jó lesz
Van még egy szép állapotúm (középkorú hölgy használta), szóval még 2020-ban is Voodoo Sound-ozni fogok[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
-
addikt
válasz Remus389 #26363 üzenetére
Telefon jobb navira. Állandóan nálam van,gyorsan talál műholdat,szebb a kijelzője és nem kerül még 40k plusszba
Annyiért nagyon jó vétel,mert sokmindenre használhatod és nem félted ha elhagyod
Szerk: Anno még ez a telefon is nagyon nagy volt nekem. Nem bírtam megfogni. Azóta note 2 trlefonom van
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz grabber #26364 üzenetére
Kell vele egy kicsit dolgozni, mert alap szoftver van rajta, rárakok egy új krómkeretet is valószínűleg, jobb hátlapot(van talonba), az akksit nem tudom, le kell tesztelni, de nekem nem gond ha kicsit gyenge, mert melóban is tudom tölteni, meg van másik is ami jó
Persze lehet még hogy van valami hibája, de nem olyan embernek tűnt, inkább meg akart már tőle szabadulni
Nem hinném hogy lopott, ki foglalkozik ezekkel az öreg szarokkal rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Remus389
veterán
válasz grabber #26366 üzenetére
Nekem pont jó a mérete (4 col), a kinézete, a fogása, a Samoled, a kiváló voodoo sound is fontos (utánaolvastam, azóta sem veri ebben semmi, és én szoktam rajta zénélni), FM rádió sem árt
Egy majdnem tökéletes telefon számomra, úgyhogy amíg lehet ilyet fogok használni, szerintem új krómkerettel nem is égő ilyet használni, elég szép
-
seefried
tag
Sziasztok!
Visszaraktam az sgs-re a gyári t- romot. Minden jó volt addig míg a marketet el nem indítottam. Nem indul el,mert azt írja ki,hogy "bocsánat,a com.android.vending sajnos leállt". Tehát nincs market. Van valakinek ötlete,hogy mi lehet vele? Próbáltam már cm romokat is felrakni,ott a wifivel volt gond. Most meg beraktam a sim kártyát aztán hálózat sincs. Ki milyen romot használ ami rendesen müködik is?
Köszi a segtséget.
TamásXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
sas03
csendes újonc
Hello !
Van egy Samsung Galaxy s 1 (19000) em es az a hejzet hogy leejtettem es eltört az LCD je és egy csomo jo kepem van rajta. Nem szeretnek mas LCD t tenni veszek majd egy jobb telefont csak a kepek kellenenek.
Valaki ötlet ?
Elöre is KÖSSZ !
-
Remus389
veterán
Erre gondoltam, hogy vedd le a hátulját, le kell csavarozni
A Kamera alatt baloldalt van a képernyő csatlakozó (függőleges szürke téglalap), lehet az elmozdult, így nincs kép se. Lehet azt kéne finoman, nagyon finoman megnyomkodni, hátha lesz kép, ha lesz kép, lementheted a dolgaidat PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Remus389
veterán
Nekem pedig két képernyőm is van (komolyan)
Neked meg lehet hogy két jó alaplapod
Mikor futunk össze?
De Én nem tudnám leszedni ? Most kéne a Kép Nekem ami eszembe jutott, azokat leírtam már(csati)
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
CM13 for i9000 Venni fogok egy S-t hogy kipróbálhassam.
-
glacious
addikt
válasz Just_Reboot #26388 üzenetére
Alig bírtam feltenni és jó bugos is, de még lehet jó. Olyan kevés a memória, hogy mindig újraindul a kernel
-
glacious
addikt
válasz Just_Reboot #26390 üzenetére
Amit leírtam, így használhatatlan a telefon. A TWRP-t sem kellene eröltetni, CWM jobban megfelel. Telepítéskor úgy formázta a DATA partíciót, hogy nem tudta használni, nekem kellett CWM-ből, majd újra flashelni, mert a TWRP nem volt képes rá.
RR kitkat a legjobb, ami most van a telóhoz, illetve a slim 4.2.2, de az az USB tárhely csatlakoztatásakor néha újraindul.
-
scream
veterán
Hali!
Jó rég jártam már erre.
Hátha valakinek érdekes lehet gyári akku, szerintem jó áron van: edigital leárazás keretében.
-
tysonn198810
tag
sziasztok!
nem tudom olvassa e meg valaki ezt a topicot tonkre ment az lg g4-em, es elovettem a stabilan es megbizhatoan, am kicsit lassan mukodod galaxy s1-et kerdesem annyi lenne, hogy a tobb mint 5 eve nem hasznalt telefonon, egy gyari 2.2.1 froyo van szeretnek 1db programot letolteni a marketbol...de allandoan force close-ol azzal a szoveggel h server erroe has occured, retry or cancel and return to the previous screen...
mi lehet a problema?
iPhone 16pro max
-
glacious
addikt
válasz tysonn198810 #26393 üzenetére
Várd meg, amíg frissül az árzuház. 2.3 alatti rendszerre már lassan semmit se tudsz letölteni.
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz tysonn198810 #26393 üzenetére
Frissíts 2.3.6-ra, aztán onnan 4.4.4-re.
Manapság a minimum az kb a 4.1-s droid. 2.3 is már "nem biztonságos" évek óta.Vagy felrakod APK-ból arra az 5 percre, mert gondolom nem akarsz 1 napot szopni a telóval, mire lesz belőle valami.
Magyar 2.3.6 plusz leírás meg minden.
Root az odinnal megy, megfelelő Semaphore verzió a ROM-hoz.
Onnan meg Recoveryből mehet a Mackay 4.4.4.[ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
válasz quailstorm #26396 üzenetére
koszonom! regen sokat mokoltam ezzel a teloval de mar sajnos nincsen meg egy hozza tartozo cuccom sem.
iPhone 16pro max
-
quailstorm
nagyúr
válasz tysonn198810 #26397 üzenetére
Akkor hogyhogy 2.2 maradt rajta?
Ha kell még valami szólj, magamtól lusta vagyok feltölteni, de nekem megvannak a Semaphore kernelek is meg Mackay ICS és KK. -
quailstorm
nagyúr
Ebben a mappában megtalálható minden i9000 file-om ami érdekes lehet.
Kernelek, PIT, Mackay ICS és KK. Meg a Modemek.
-
tysonn198810
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest