- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz galaxys80 #25749 üzenetére
igazából én gyarit használok évek óta, azóta nem mokolok mióta hívást nem jelzett az egyik miui(ez kb 2011-ben volt ), azt mondtam elsődlegesen legyen telefon, azóta csak gyári(tudom biztos van olyan mokolt ami teljesen tuti, de én nem bízok már ezekben, plusz azt hiszem veszít a zenei kepessegeibol is meg a kamera is gyengül )
Nos a gyári alapból valóban foldhozvagos, de ha nyomsz rá egy semaphore kernelt (ez alap mondjuk a roothoz ), kicsit allitgatod, nyomsz rá tonyk féle laggfixet, egy gyorsabb launchert, akkor nem foldhozvagos egyáltalán, szépen működik, talán eléri egy iphone 3gs, talán iphone4 folyekonysagat, nekem ez elég
megbízható és gyors egyben, kell ennél több? És úgy is marad.
És így már nem 4* olyan gyors az sgs4 mini, talán másfélszer max
Az S3 -ba a legolcsóbb wolfson van, az i9000-be a legcsucsabb, tehát vicces lenne ha verne, az iphone zenei kepessegei pedig nudli, sok vájt fülű panaszkodik rá
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
galaxys80
veterán
válasz Remus389 #25751 üzenetére
Szinte megjelenése után egyből vettem az SGS-t, amit 1.5 évig használtam, majd úgy 1 éve újra a tulajdonomban van egy készülék másodtelefonnak. Tiszta vagyok minden fortélynak amivel gyorsítani lehetett a telefont. Mindezek mellett sem nagyon éri el GB-el semmi már számomra az élvezhető sebességet. Arról nem is beszélve, hogy mára egyre több app nem is fut el GB alatt.
A zenei képességekről pedig láthatóan, úgy nyilatkozol, hogy életedben nem próbáltad ki az említett készülékeket. Bármilyen DAC is van az S3-ban, akkor is sokkal jobb hangzásban, mint az SGS. (párhuzamosan is volt nálam a két készülék.) Erre még egy lapáttal rátesz az S4 is. Az Iphone 5 pedig az összeset kenterbe veri. (Szinten volt egy ideig párhuzamosan az S4 és az I5).
Aki szerint meg az Iphone-ok zenei képességei nudlik, azok nem vájtfülűek ,hanem hallássérültek.Szóval korának csúcskészüléke volt a kis SGS, amit imádtam is, de mára nagyon elszállt felette az idő ha tettszik, ha nem.
-
Remus389
veterán
válasz galaxys80 #25752 üzenetére
olvass utána a neten a zenei kepessegekrol, szerintem az egyedi izlesed és percepciod amit leirsz
a másik hogy főzött romot használsz, úgy ne is csodálkozz ha átlagos az sgs (zeneileg )
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Remus389 #25753 üzenetére
Kèrlek linkeld azt a tesztet ami tèged tàmaszt alà. Èn szemèlyesen próbàltam, te meg nèhàny netes cikkre tâmaszkodsz. Úgyhogy szerintem hagyjuk is. Nem tudsz objektìven ìtèlni. Làthatóan teljesen elfogult vagy.
Romokról meg ezerszer leìrtam màr, hogy sokàig gyàrit hasznàltam.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz galaxys80 #25754 üzenetére
rengeteg ilyen van, google a barátod, de tessék: [link]
A te véleményed azért irreleváns(pedig nem lenne az), mert nem gyári rommal használod, úgy teljesen másképp szól
Làthatóan teljesen elfogult vagy. te is ugyanúgy (ájfónos)
-
galaxys80
veterán
válasz Remus389 #25755 üzenetére
Hahó. Harmadszor irom le, hogy gyàri rommal is hasznàltam sokàig.
Mi az, hogy àjfonos?
Jelenleg èppen azt hasznàlom ès ennyi.
Előtte meg volt S1-2-3-4. Akkor Samsungos is vagyok?
Veled ellentètben èn hasznàltam az emlìtett kèszülèkeket ès úgy mondtam vèlemènyt.
Ebben hol az elfogultsàg? -
fepa96
csendes tag
Sziasztok!
Ma került hozzám egy SGS. 2.2-es droid van rajta rootolva. Szeretnék rá valami frissebb romot. Tudnátok segíteni? -
Karee11
tag
Sziasztok, ismét kérdezni jöttem
Mostanában (CM11 09.02) azt vettem észre, hogy amikor videózok, akkor random szerűen veszi fel a videókat, és itt az FPS számra gondolok. Ilyen számokkal operál: 24; 25,5; 27,9; 29,7 néha 30 fps. Minden videónál más, ami nem is zavarna, mert egyenként a videók szépen mennek, csak nemrég kezdtem foglalkozni videó szerkesztéssel, és ott a végeredménynél számítana, hogy egyforma fps-el fussanak a videók.
Az alap kamera programot használom, a beállításokon nem változtattam.
Fura, mert megnéztem pár régebben készült videót, és mindegyiknél 29,97 fps. Mondjuk akkor még 4.0.4-es CM volt telepítve.
-
Karee11
tag
válasz quailstorm #25762 üzenetére
Az nem lenne baj, hogy szaggat felvétel közben, csak az eredmény lenne egyforma minden videónál.
Most frissítettem a mai CM11-re, de már 2 felvétel között is van különbség. Egyik 28,08, másik 25 fps.Megkeresem ezt a Mackay romot, aztán estefelé megpróbálom
Addig sírok egyet, mert kb fél éve használom a CM11-et, hetente frissítgetve -
fepa96
csendes tag
Linkeket tudnál írni?
-
Just_Reboot
addikt
válasz quailstorm #25764 üzenetére
Miben jobb a Mackey mint a sima cm 11? Csak kíváncsi vagyok nem kötekedés.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Just_Reboot #25766 üzenetére
Témázás (szolidan, leginkább animáció, meg állapotsáv lehúzás sötétedés), saját bigmem kernel (394MB RAM), Mackay settings app. (színhő kalibráció meg TV kimenet, de lehet ez CM-ben is bennevan hasonló néven)
-
Just_Reboot
addikt
válasz quailstorm #25767 üzenetére
Köszi,lehet holnap feltolom. Az érintőgombok világítását hol lehet kikapcsolni,sehogy nem tudom és már nagyon bosszant hogy világít.
-
Remus389
veterán
tényleg létezik már CRT OFF.zip a value pack romokra már? JWB
-
Just_Reboot
addikt
Melyik a legjobb modem amit érdemes kipróbálni?
-
fepa96
csendes tag
Melyik romot érdemes felrakni a telóra? A lényeg hogy ne legyen bugos, stabil és gyors legyen.
-
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
Egy félre sikerült szoftvervisszarakást követően e következő jelenik meg a kijelzőn:
Kép
Mi a teendő ilyenkor?Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
válasz Just_Reboot #25773 üzenetére
Eddig volt de már meg sem nyikkan
(Töltőre téve sem)Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
válasz Just_Reboot #25777 üzenetére
Megoldódott!
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
galaxys80
veterán
Én nem tudom, hogy mit frissítettek a Chrome-ban, de az új verzió tulajdonképpen megöli az SGS-t.
1 perc mire egyáltalán hajlandó elindulni.
Nincs meg valakinek véletlenül egy korábbi verzió apk-ja? -
galaxys80
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
gfpeti
tag
Remusz!
Neked a gyári nem lassul be? Gondolom régóta fent van nálad.
Erre a "minden rom belassul egy idő után" problémára semmi gyógyírt nem találok.
A zöme villámgyors egy ideig, aztán kezd lassulgatni mindegyik.
Sajnos nem egyedi az eset. A többség ezt tapasztalja.És sajnos nem kicsi belassulásról van szó, hanem katasztrófálisról.
Most pár romot kipróbáltam, de pl a tiger, tsunami olyan szinten belassultak, - teljesen hétköznapi használatról beszélek-, mint pl Se fosbuk, se widgetek, se időjárás, se semmi ilyen hülyeség, hogy pl egy egyszerű tárcsázó 6-7 másodperc stb. Persze az elején villámgyors és azonnal nyílik minden kb 1 hétit.
És valahogy mégis lassul mindegyik.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz gfpeti #25785 üzenetére
Nekem nem lassul be számottevően, már mondom mindig a jól bevált receptet tolom vagy 3 éve, mondjuk a "Value pack" gyári romok hoztak azért javulást. Ugye írtam hogy vesztettem hívást ezért azóta nem szóraskozok ezzel, max a launchereket cserélgetem.
De ezt már elmondtam neked korábban is.
Most JWB, Semphore Kernel, superuser appp--->root, Semaphore kernelben, 1 vagy 1,2 ghz, SmartassV2 governor, Simple I/O, Low Mem killer 64MB, SD card 256-64, touchscreen chainfire
utána Tonyk féle laggfix végig (itt törölj ki lehetőleg minnél több felesleges appot, de csak ésszel, amiben nem vagy biztos hagyjd meg, én olyan 39 megáig jutottam el, ilyen aldiko, sywpe, samsung widget ezeket)
utána egy jó launcher, Next Launcher most ami bejön
Voodoo controll plusban pedig "tesópapa" színbeállításai jönnek be
beállításokban pedig "minden animáció", hogy fluidabb legyen az élmény
És nem mókolok, nem lassul be(mondjuk lehet így nem olyan gyors mint egy friss mókolt rom, de azt tartja), még a system panel nevű proginak használom a widgetjét ami mindent bezár
a többi a te dolgod, milyen appokkal szórakozol
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
Senki sem tudja hogy hogyan lehet CM11alatt kikapcsolni az érintő gombok világítását?
-
Tonyk
veterán
válasz Just_Reboot #25787 üzenetére
gravitybox ?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Just_Reboot
addikt
válasz Just_Reboot #25789 üzenetére
Bocs kifutottam a szerkesztési időből,a xposed nem megy ART on,sajnos.
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz Just_Reboot #25792 üzenetére
ha csak kevés app fut a háttérben nem lepődök meg különösebben, de sztem az 512 RAM kevéske ehhez a manőverhez. amúgy mennyi szabad memória van így átlagosan?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
SFAkos
aktív tag
Na most szivatott meg először ez a teledon mióta megvan...
Ébresztő 7-re beállítva, telefon a töltőn. Kelés 8:15kor telefon kikapcsolt állapotban... Bekapcsolom ott egy értesítés h elmulasztott ebresztes. Köszi -
Remus389
veterán
válasz SFAkos #25795 üzenetére
telefonra én sohasem bíztam ebresztest, max a régi nokia időkben
Ha munkáról van szó, van nekem két kinai vekkerem(elemesek ), mindkettő beállítva, egyik pár perccel későbbre, ha esetleg félálomban lenyomnam, és távol (tehát ki kell kelni az ágyból )
amúgy teljesen megbízhatóak, csak azért van kettő ha mégsem, vagy lemerül épp az elem benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest