-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ez lenne az? ebből melyiket érdemes feltenni? kernelt hol találok hozzá? ha kitkatről térek vissza rá, hogyan telepítsem, ugyanúgy mintha újabb kitkat-et tolnék fel, semmi extra?
Janou: köszi!, ez is ki lesz próbálva
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
köszi! F4k-ot töltöm, de kernelt nem találtam hozzá, max ezt... ha jól értem devil-el az igazi, de nem tudom ics-re melyik devil jó... ezek közül valamelyik kompatibilis vele?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Karee11
tag
Sziasztok.
Pár napja állandóan ébren van a telefonom
Próbáltam a futó folyamatok közül kikapcsolni ezt a Google marhaságot, de ugyanúgy megy tovább. Volt már recoveryből cache partíciók törlése utána is ébren van mindig. Végül felraktam egy frissebb gapps-t, de akkor is ébren van állandóan.
A full wipe-on kívül lehet ezzel bármit tenni?
Január óta megy ez a rom, eddig nem csinálta ezt. (CM11-20150118-nightly)
-
Karee11
tag
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna egy CM-et rátenni egy i9000-re, de sehogysem sikerül. Mindig repartos ROM-al kezdem, utána - attól függően, hogy JVU/JWB - rootolom Odinnal, majd az SD-kártyára ráteszem a MacKay-féle CM9/CM11-et, CWM alól wipe-ok, majd install, el se indul a kis csík, egyből reboot, bejön a MacKay kernel, és ottragadok. Rámennék az installra, de üresnek mutatja a kártyát. 3 különböző memóriakártyával is próbáltam, de semmi eredmény. Segítsetek légyszi
-
glacious
addikt
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz Yiggdrasil #26162 üzenetére
Próbáltam CM 11 legfrissebbet is feltenni, de az meghalt install közben.
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz Yiggdrasil #26163 üzenetére
Akkor megint repart, root/cwm és előlről az egészet. Cm-ből snapshot verzíót tegyél az stabilabb.
Én most az 5.1-es HumberOS-t tettem fel, picit lassan indul minden program, de utána szépen működik.
-
glacious
addikt
válasz Yiggdrasil #26165 üzenetére
Elég sokat kipróbáltam, de a gyári 2.2.1 a legjobb hozzá (lagfix-szel), csak azon rengeteg kompromisszum van (talán pont ezért gyorsabb, mert nem mennek rá a legújabb frissítések). Az összes többivel lassabb a működés, talán még a CM9 elfogadható sebességű, a slimkat 5.10 is elég jó volt, a későbbiek nagyon döcögnek, legalábbis nálam.
-
Pete55555
addikt
-
Janou
őstag
válasz Yiggdrasil #26165 üzenetére
Nekem amíg megvolt a teló, a CM 10.1.3 nagyon bevált.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Pete55555 #26167 üzenetére
a haverom feltolta a f4k-ot és nem indult el, próbáltunk tenni rá cm10-et, majd egyebeket is, de semmit nem lehet telepíteni, állítólag valami error status 6-ot meg error status 0-at ir ki a teló, vajon mi lehet a probléma?
-
Pete55555
addikt
válasz jjeahh #26170 üzenetére
Jó kérdés, de ha recovery, vagy legalább download mód van, addig nincs gond.
Nagyon rég ROM-oltam már, vissza kell olvasnom nekem is a dolgokat majd, ha hozzám kerül a teló. Bár remélem egy factory reset megoldja.(Jó, füllentek kicsit, mert az S4 minimet épp hétvégén frissítettem, de azelőtt meg kb 1,5 éve... )
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
glacious
addikt
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy ezt a romot [link] feltudjam tenni a telefonra? Nekem a Samsung meg Odin egyszerre nagyon zagyvaFirmware : 2.3.4
Alapsáv : I9000XXJVR
Build: GINGERBREAD.XWJVTHa valaki segítene azt megköszönném
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
glacious
addikt
válasz Pr3ciSioN #26174 üzenetére
-bemásolod belső tárhelyre a zip-et és a hozzá való (4.4.4-es) gapps csomagot
-felteszel egy custom recovery-t
-hangerő fel+home+power gomb együttes megnyomásával indítod a telefont
-itt érdemes midnent formáznod az SD kártáyn kívül
-install zip-et kiválasztva betallózod a letöltött zip-et
-utána a megefelől 4.4-hez való gapps csomagot is feltelepítedHa nem, akkor azért tölts le egy 3 fájl + pit repartiton romot, ha kellene.
Kipróbálom, de sok jóra nem számítok
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz glacious #26176 üzenetére
Akkor mit javasolsz? Recoveryt sehogy nem tudok feltenni mert az Odin nem csinált semmit 20 percen keresztül. Ha valahogy tudnám root-olni akkor Rom Manager -rel már tudnék recoveryt feltenni. Root-ra van esetleg ötleted?
-
Tyca
senior tag
válasz Pr3ciSioN #26177 üzenetére
Amig nincs custom recovery fent, addig halott ügy...tedd fel a Sztupy 3.0 romot odinnal, erről a linkről a 3. Pont
Ez egy froyo rom egyébként, de ez csak azért kell, mert erre tuti felmegy egy főzött kernel/custom recovery páros. az első hozzászólásban a root résztől találod a leírást
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sztupy link halott A gép nem akarja felfogni a telefont ( természetesen download módban van / Sárga háromszög android figura próbál ásni / Ismeretlen USB-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés) ) Pedig tegnap még felfogta ( az Odin is csak épp nem csinált semmit) . Samsung drivers le van töltve/telepítve van , Kies nincs felrakva, próbáltam 4 USB porttal plusz 3 adatkábellel egyre jobban kezd felbosszantani hogy még root-olni sem tudom
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz quailstorm #26180 üzenetére
baj ugye?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz dvdbackuper #26182 üzenetére
Akkor rakhatok fel egy win7-et? megvan a húsvét vasárnapi program
-
glacious
addikt
Akinek nem jó win 8.1 x64 alatt, az valamit elront.
szanitec blogjában ugyan az m2-höz írja, de érdemes megpróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz quailstorm #26186 üzenetére
Nekem, mint írtam működik minden 8.1-es rendszeremen, ezt miért nehéz elfogadni?
-
-
glacious
addikt
válasz quailstorm #26188 üzenetére
Igen úgy, aláírásellenőrzés kikapcsolással, sajnos rengeteg különböző telefont kell helyrehoznom ismerősöknek, és rengetegnek csak ace vagy mini szintű telójuk van, én meg öt éve kínzom lassan az sgs-t. Bár már régóta nem használom kb. csak romolásra.
Bár érthetetlen, felteszed 8-ra működik, 8.1-re frisítés után nem, vagy egyből tiszta 8.1-re telepítéskor?[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz quailstorm #26190 üzenetére
XDA-n nem néztem, lehet a prof és enterp különbsége ez? Én még a samsung ssd-hez kaptam 8-at, azt frissítettem a laptopon, de az asztalira eredetileg is 8.1 került. Akkor is furcsállom ezeket a különbségeket.
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Win 8.1 pro van a gépemen. Ezt az aláírás kikapcsolást merre találom? és úgy valószínű működne?
-
arti1121
senior tag
sziasztok!
egyik ismerösömnek kellet volna csinálnom a telefonjávak valamit mert iszonyuan lassu lett ( az az igazi falhoz vágos lassuság) pedig csak 11 telepitett alkalmazás van fenn.
a rendszere android 2.3.7.mit javasoltok mit lehet vele kezdeni?
valami használhato custom rom esetleg? ahogy néztem a telefon rootolva van!köszönöm
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy galaxy s-t mert pár éve volt rövid ideig ilyen telóm és hiányzik a hangja akkor azt hiszem sima cyanogenmoddal használtam és bele volt építve valamennyire a voodoo.
Szerintetek hogy szól a legjobban a telefon? Hogy a legerősebb? Gingerbread rommal voodoo sound appal jobban szól, vagy ugyanolyan jó lehet egy újabb, mondjuk kitkat rom? Fontos, hogy a kernel támogassa a voodoot? Láttam 5.1-es romot is, ahhoz még nincs voodoo, vagy benne van?
Csak hangzás érdekel, hogy arra melyik a legjobb rom? Zenehallgatáson kívül másra nem nagyon fogom használni
Illetve még egy kérdés, bár tudom sok lesz milyen zenelejátszó programot használtok?
-
skyli
senior tag
válasz Pete55555 #26199 üzenetére
15-ért vettem 16Gb-ost, enyhén kopott elvileg a pereme, de pl a kijelző karcmentes aksija is jó még. Amúgy 10 körül is lehet kapni már kopottasabbakat
Amúgy rájöttem h a lolipop romban is van dsp manager. Bár pontosan nem értem, mert pl a semaphore kitkat kernelénél is azt írják, hogy voodoos. Van különbség hangzásban a régi gingerbreades voodoo és az új kitkat/lolipop-os dspmanager/voodoo(??) között?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest