-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Viszont van parancssorom, abból nem lehet újra partícionálni? Egyáltalán jó dolgon rugózom?
Kettő, csipkebokor vessző!
-
adik
őstag
Az egy vicces sztori lesz, pár nap, amíg kerítek egy linuxos partíciót... Vitruális géppel próbálkoztam, de valahogy az usb host átpasszolása nem ment annyira zökkenőmentesen. Természetesen tét nélküli eszközökel hibátlanul megy.
Egy hülye kérdés: szerintetek ha kerítek egy recoveryt, akkor azt ha kimásolom SD kártyára, onnan vissza tudom azt állítani? Vagy ahhoz is épp partíciók kellenének?Egyébként - mivel nem használom, pláne így, ebben az állapotában - ha valaki akarja, viheti bagóért a készüléket. Szép állapotú, akkufedél kicsit kopottas, de nincs széthasználva. Fólia és szilikon tok mindig volt rajta.
[ Szerkesztve ]
Kettő, csipkebokor vessző!
-
SFAkos
aktív tag
Jó sok hónap Slimbean jólét után jött pár hét kitkat (slimkat & cm11) szenvedés, rá kellet jönnöm hogy ez már "sok" a telefonnak. 4.2.2-ről jó emlékeim voltak.
Így hát most kipróbáltam egy másik romot, amit ajánlok mindenkinek. Főleg aki szereti a touchwiz felületet. Nekem nagyon jól fut, greenify-t persze használni kell, főleg a Facebook alkalmazásnál. ( érdekesen csak a messenger nem öli meg a telót )
A szóban forgó rom pedig a RemICS-JB v6.
-
addikt
Elszállt az IMEI,de hiába másoltam vissza,nem lett jó Este indulok,szerettem volna megoldani.
5.00mb a mappa,de ismeretlen az összes adat -
regos
tag
üdv
megyek külföldre,kérdésem lenne,hogy hogyan tudom a telórészt kikapcsolni mert csak navinak és zenének használnám a kütyüt.
Vagy csak egyszerűen kiveszem a simet?
bár ha kikapcsolható akkor jobb lenne,nem hagynám el a kártyát :-)
ha valakinek van valami korrekt módon működő navija privátban meg tudná osztani velem? :-) -
regos
tag
válasz quailstorm #25361 üzenetére
köszönöm a válaszokat
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Galaxy S-t zenelejátszónak!
Ki root-oltam. Ugye Wolfson DAC van a telefonban.
Az lenne a kérdésem, hogy a Voodoo-t elég ha telepítem, vagy telepítés után valamit még be kell állítani alatta? Ha igen akkor mit? Kérnék egy kis segítséget!Köszönöm!
Illetve egy Galaxy S jobban szól mint egy Iphone 4?
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Prevent
aktív tag
válasz quailstorm #25366 üzenetére
Ezt csak zenelejátszónak vettem
KIES és PC nélkül valahogy meg lehet oldani a frissítést 2.3.4-ről 2.3.6-ra?
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
apám telefonját szeretném frissíteni.
jelenleg 2.3.6 van rajta, a telefon GT-I9003 és nincs root.
stabil és egyszerűen felrakható verzió kellene, olyan, amiben benne vannak a gyári dolgok is, tehát nem kell utólag telepíteni a play-t, gmail-t, stb-t.
ötleteket telepítési leírással együtt kérném.
előre is kösz!#?*@&!
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Adott egy I9000-es telefon, és az lenne a problémám, hogy panelban lakok, és a házban egyszerűen használhatatlan a telefon, alig van térerő, mobilnet is csak akkor ha kihajolok az ablakon. Van erre valami megoldás ?
-
quailstorm
nagyúr
-
Janou
őstag
válasz quailstorm #25372 üzenetére
+ 1
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25372 üzenetére
Egy kis segitséget kaphatok hozzá ? Új rom, flash, root meg ilyenek mennek, de ilyet még sosem csináltam. Hogyan kezdjek neki ?
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25375 üzenetére
Na akkor még egy kis help és itt sem vagyok. I9000XWJW1 a verzió, 2.3.6. Erre egy rootlást kérhetnék ? Ahol vannak linkek, sehonnan nem tudom letölteni a szükséges fájlt.
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25380 üzenetére
JW1-et próbáltam, de nem rakja fel. asser failed: run_program ("/tmp/updater.sh") Status 7
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25382 üzenetére
Akkor nyomkodhatom én itt a gyárira... Linkelnél nekem egy olyan Romot, ami neked tökéletesen megfelelt ? Na és akkor mondd meg, hogy melyik modemet rakjam rá utána.
-
quailstorm
nagyúr
válasz salgocomp #25383 üzenetére
Én nem vagyok ebben mérvadó mert nálam nem a legjobb ROM volt a fontos hanem a kitkat.
gappsban nem tudom mi a nehéz, google második találat ez
Szerintem meg nem a legjobb modemet választottam, bár a GSM javult, a WiFi rosszabbat mutat, használat közben nem nyilvánul meg. XXJW4
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25385 üzenetére
Köszi. Hát nekem ezzel a modemmel is használhatatlan a telefon lakásban.
-
salgocomp
senior tag
válasz quailstorm #25387 üzenetére
Kint még teljesen jó, esetleg ha kiállok az ablakba. De itt panelba egyszerűen használhatatlan, még a jelet is elveszti, csak segélyhivás. Ha közelebb rakom az ablakhoz, akkor már jobb. Még egy romot kipróbálok egy modemmel, ha nem jó kivágom az ablakon.
-
galaxys80
veterán
válasz salgocomp #25392 üzenetére
Már,hogy ne lenne. Csak 2G esetén lassabb.
Ez nem a telefon hibája. Bármilyet vehetsz ez lesz. Ha szolgáltatód nem ad 3G lefedettséget azon a helyen ,akkor nincs mit tenni.
2G-n eleve sokkal tovább bírja az aksi. Amikor netezni akarsz, akkor meg átteszed 3G-re.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest