-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
Olyan hangereje van a mikrofonnak, hogy bárhol tudsz beszélni vele
-
kraftwerkfan
tag
Szisztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan romot, ami ki van gyomlálva, nincs semmi extra benne és gyors? Mindennapi használatra kellene, nem játékra. 2.3.5 gyári van fenn, viber, fb... Apple
-
SFAkos
aktív tag
válasz kraftwerkfan #25454 üzenetére
Hát a kigyomlált és mondjuk JB, akkor a Slim-et ajánlom, abból is a 4.2.2-eset, de rápróbálhatsz a 4.4-re is. Itt van az előbbihez a Slim gapps is, ebben nincs benne minden hülyeség csak a lényeg.
Ajánlott egy CM-re telepíteni, mert elmászhat az imei.
Egyébként a Facebook alkalmazás valami hihetetlenül megfogja a telefonunkat, szóval bármilyen romra felteszed ( főleg hogy mostmár külön Messenger is kell ) megfogja enni a RAM-ot és belassítja. Erre ajánlott használni a play-ből a Greenify nevezetű programot, ami lehibernálja. Viszont arra figyelj, hogy ha automatikusan van akkor nem fogod megkapni az üzeneteket. Én ki szoktam tenni a hibernálás most gyorsgombját és amikor használom a telefont és tudom hogy nem kell akkor kattintok rá.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok (újra)
Asszony telefonjára felraktam ezt: 2013 February 2.3.6 I9000XWJWB (CSC I9000OXXJVC - MODEM XWJW1)
Tehát gyári 3 fájlos, 512-es pittel Odinba, re-partícióval. Megy minden, kivéve a mobilnetet. Telenoros. Mi lehet a probléma?
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25459 üzenetére
akkor nekiállok majd, és megcsinálom
Szegény barátnőm már agyfaszt kapott a telefontól, eljutott arra a szintre, hogy már kb telefonálni sem lehetett vele...
legújabb darkslim...
-
RockHaRD
addikt
még egy gondolat: Jól gondolom, hogy root nélkül nem lehet megoldani, hogy a Widgetsoid a kezdőlapon lévő widgettel tudja ki-be kapcsolni a mobile data-t?
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25463 üzenetére
azt írja a toggle, hogy ICS+ / root az igény
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25465 üzenetére
közbe a kezembe került a telefon, és megy a kapcsoló gond nélkül. Most akkor felrakom a sema kernelt, meg a lagfixet.
szerk.: kell egyáltalán a sema kernel a lagfixhez?
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25467 üzenetére
resetelődik minden, ha most a gyári állapot mellé felrakom a sema kernelt?
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25469 üzenetére
Bocsi a sok hülye kérdésért, csak régebben volt ez a telóm, akkor értettem hozzá, de mára már Alma van, ez meg asszonyé, és az iPhonet is szarrá moddolom mindig, meg volt előtte ZTE Blade, és így a 3 kavarog a fejemben
csak annyi, hogy odinba betallózom a kernelt, és mehet az eksön?
-
RockHaRD
addikt
válasz quailstorm #25471 üzenetére
1. hsz-ben közben megtaláltam. Pit, és re-partition nélkül simán a pda-ba tallózva mehet a kernel.
-
kraftwerkfan
tag
Nabasszus...feltettem az ajánlott sli 4.2.2-t, és eltűnt az IMEI...üres konkrétan...
Apple
-
quailstorm
nagyúr
válasz kraftwerkfan #25475 üzenetére
Mentés van?
Kétféle IMEI eltűnés van. Amikor eltűnik, akkor kell a mentést visszarakni.
Vagy amikor a modemhez nem fér hozzá a rendszer, akkor egy odinos gyári ROM flashtől megjavul. -
SFAkos
aktív tag
válasz kraftwerkfan #25475 üzenetére
Rakj fel egy CM10-et, vissza fog jönni és arra telepítsd a Slimet. Vagy akár maradhatsz azon is, az se rossz. [link]
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért , hogy rakjak fel neki JB-t(CMet kért pontosan) az SGSre ..
Szóval ha a leírás alapján értelmezem ..
Akkor első , hogy felrakom a GB-t majd azt rootolom és cwmet (ezt hogy?) felrakom.
Majd a megfelelő (melyik lenne a legjobb?) CM-et fel flashelem ...
Röviden ennyi lenne ? És a kérdéseim isRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
-
kraftwerkfan
tag
válasz quailstorm #25476 üzenetére
Nem volt mentés, de 2.2-es froyo-t pánikomban rátettem, visszajött...na most ez egy nagyon butuska... :-) ha erre rányomom a slim-et, megint elmegy az IMRE?
Apple
-
kraftwerkfan
tag
-
galaxys80
veterán
válasz kraftwerkfan #25481 üzenetére
Hát szóljál neki, hogy IMRE gyere vissza.
Froyo-ra először 3 fájlos GB romot tegyél Odinnal. Utána mehet a CM.
-
glacious
addikt
válasz kraftwerkfan #25481 üzenetére
Ez az automatikus javítás nekem sose tetszett
Ha elmegy az IMEI akkor, slim előtt CM kell, mert annak intelligensebb a telepítője -
( V )
veterán
válasz kraftwerkfan #25480 üzenetére
És miután vissza jött az IMEI lementetted az ESF-t?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
quailstorm
nagyúr
válasz kraftwerkfan #25480 üzenetére
2.2-re mióta szabad CM-et flashelni?
-
kraftwerkfan
tag
válasz quailstorm #25485 üzenetére
Hirtelen a Szputyi-félét találtam a gépemen, ami 2.2. Aztán rátettem a slim-et, megint üres az IMRE. Menteget a f@szom. Nem hiszem el, hogy nincs még egy olyan pakk, ami nem qrja el a számot, ki van gyomlálva és gyors...
Apple
-
fo_di
őstag
válasz kraftwerkfan #25486 üzenetére
http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/242-vibrant-imei-problems
ez a vibrantra van elvileg írva, de gondolom, hasonló a te gondod ismellesleg tényleg tegyél fel egy utolsó gb 3 fájlosat odinnal, arra meg egy cm-et cwmből, és utána tedd fel a slimet, nem véletlen nem ajánlott 2.2ről direktben ekkorát lépni
-
( V )
veterán
ha nem fogadod meg a jó tanácsot akkor ne csodálkozz hogy nem jön össze...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
galaxys80
veterán
De most komolyan. Többen, többször leírtuk, hogy mit csinálj.
Ennek ellenére mész a saját fejed után.[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
De van. Csak úgy kéne feltelepíteni, ahogy már legelőször is írtam. Meg utána még páran párszor... Még linket is adtam hozzá
-
schumi
aktív tag
hi
úgy néz ki megválok szeretett galaxy s-emtől
Szerintetek mennyit kérjek érte, én 18e-re gondoltam ?
Esetleg érdekelne itt valakit ?(megvan a gyári doboza papírjai, töltő, t-függő, megkímélt, 3 hónappal ezelőttig végig kijelzővédő fólia volt rajta a kicsomagolástól kezdve). Oldalán a műanyag kicsit meg van kopva, mint minden galaxy-n.
[ Szerkesztve ]
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
Zenehallgatás közben az akadásokkal, megreccsenésekkel lehet valamit kezdeni? Órajelváltásra, elvó-nem alvó állapot váltására gyanakszok.
-
Tonyk
veterán
Srácok, LG G2-ről van tapsztalat?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
SFAkos
aktív tag
válasz quailstorm #25493 üzenetére
Nekem anno allor csinálta ezt, amikor haldoklott az SD kártyám. Miután már egyszer a másolás megszakadt rá (laptop kártyaolvasóban is) tudtam hogy az a baja. Utána belső tárról nem csinálta. De persze lehet szoftveres gond. Valami rèmlik, hogy egyszer volt ilyesmi parám mèg ès a deep sleep-et a sema kernelben nem szerette a poweramp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest