- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
bok92
addikt
Lejárt a szerkesztési idő...
Nem voltak gondok a 7.5-el.A 7.1-nél volt,az hogy nem bootolt be rendesen, de aztán ráflasseltem a 7.1-et és működött Úgyhogy, most nincs semmi gond(kopp-kopp).
Csináltam még egy rebootot, és az új lockscreen még mindig remekül műküdik.Szóval, romolásra fel![ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Kéne egy kis segítség.
Feltettem a stock JVP-t. Utána a Dark Core 2.7.3-at, nem engedtem elindulni, revocerybe beléptem lagfixet engedélyeztem (kiírta, hogy a köv bootra engedélyezve lesz). Reboot, bemondta, hogy partíciót konvertál, kb. 2 perc... majd még mondott valamit, ekkor már nem figyeltem. Köv restart után azt mondja "invalid data partition" és nem indul. Recoverybe visszamenve és kikapcsolva a lagfixet újra (gondolomt vissza)konvertálást nyomott restart után és elindult rendesen.Mit csináltam rosszul?
-
sb
veterán
Log:
2011-06-18 18:54:27 model detected: 8GB-smaller-movinand
2011-06-18 18:54:27 option: lagfix enabled
2011-06-18 18:54:27 option: lagfix is allowed to convert /system to Ext4
2011-06-18 18:54:27 filesystem detection on system:
2011-06-18 18:54:27 Ext4 on /dev/block/stl9
2011-06-18 18:54:27 filesystem detection on dbdata:
2011-06-18 18:54:27 Ext4 on /dev/block/stl10
2011-06-18 18:54:27 filesystem detection on cache:
2011-06-18 18:54:27 Ext4 on /dev/block/stl11
2011-06-18 18:54:27 filesystem detection on data:
2011-06-18 18:54:27 RFS on /dev/block/mmcblk0p2
2011-06-18 18:54:27 no need to convert cache
2011-06-18 18:54:27 no need to convert dbdata
2011-06-18 18:54:27 battery level: %
2011-06-18 18:54:27 convert data (/dev/block/mmcblk0p2) from rfs to ext4
2011-06-18 18:54:29 check space availability for data:
2011-06-18 18:54:29 available: MB
2011-06-18 18:54:29 used: MB
2011-06-18 18:54:29 sdcard available: MB
2011-06-18 18:54:29 check Ext4 additionnal disk usage for data
2011-06-18 18:54:29 backup data
2011-06-18 18:54:31 ERROR: unable to mount /dev/block/mmcblk0p2
2011-06-18 18:54:31 no need to convert system
2011-06-18 18:54:32 manage fat.format in /sbin
2011-06-18 18:54:32 fat.format wrapper installed in /sbin
2011-06-18 18:54:32 fat.format renamed to fat.format.real & symlink created to fat.format_wrapper.sh
2011-06-18 18:54:32 running extension: apk_cleaner.sh
2011-06-18 18:54:32 TouchWiz 3.0 Launcher cleaned up: apk now optimized
2011-06-18 18:54:32 running extension: install_su.sh
2011-06-18 18:54:32 secure su binary for Superuser apk already installed
2011-06-18 18:54:32 running extension: sdcard_cleaner.sh
2011-06-18 18:54:32 sdcard cleaned up
2011-06-18 18:54:32 old liblights already backed up
2011-06-18 18:54:32 running init ! -
kutkut
addikt
Na, felraktam.
Tényleg gyors, smooth, de az ondemandos governor nem probléma? Nem merül tőle jobban?
Ebben a lockscreenben nem lehetne beállítani az Operát, mint böngészőt? Az alkalmazások beállításainál beraktam alapértelmezettbe az Operát, de még így is a "gyári" böngészőt nyitja meg (a lockscreenről)... 5let?
Meizu MX3 32GB
-
fecosrac
tag
Egy kis helpre lenne szükségem e-mail fiók beállításával kapcsolatban.
POP3 fiók-ként belőttem a mailemet és szuperul fogadja is a teló a leveleket, de küldeni nem tudok.
Kimenő smtp szervernek próbáltam már a "mail.t-mobile.hu" és a "mail.t-email.hu" címeket is de mindkét esetben "kapcsolódási hiba" üzenetet kapok. Netán a portot kellene beállítanom?Aki tudja a megoldást segítsen pls. Thx.
-
R2D20208
addikt
Én tegnap másképp csináltam ezt a siystem apk . s dolgot Az akksikijelző miatt is, mert a régit nem irná felül. Tehát. A JVP romomat, ami van nekem már ugy raktam fel, hogy mielőtt felraktam, a zip - ből kiszedtem a system apk - t és ugy telepitettem fel. Előtte csináltam hard resetet, majd átraktam a te témád system apk - ját a belső sd re előre, meg egy total commander apk - t, hogy tudjak majd melozni. Felment a romom, totl commander install és ugy raktam be a system apk- t :-D Tehát picit másképp, de megoldodott ugy is
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #9332 üzenetére
Ha teljesen szűz telepitést csinálsz nem tolja rl. A kódos hardresetes telepités, és én egyből a saját kernelével rootoltam a szűz samfirmwares romot. Semafhore kernellel csináltam CWM- t. Nekem nagyon jo az akksi. Holnap rakok be képet a tegnapi első töltésemről...
Az előzőben systemUI apk ról beszéltem, csak elirtam a nevén Onlces
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!! -
R2D20208
addikt
-
Kevin's
senior tag
válasz R2D20208 #9366 üzenetére
Nem értem minek reklámozod ennyire mindegyik romot . Neked mindegyik rom nagyon jó , akár orosz , akár Juwe ,, uhh ez király próbáld ki.Mindenki azt tesz fel amit akar .. nem értem az ilyen embereket !
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
R2D20208
addikt
válasz Kevin's #9367 üzenetére
Ugy érzem ezt nem kezdem kielemezni veled, és elnézésedet kérem, hogy megosztom tapasztalataimat. Megigérem, a TE kedvedért soha semmit nem fogok irni semmiről se romról se kernelről. És soha senkire nem erőltettem semmit. Hisz hogy is tehetném. Te kis butus. Hát persze hogy mindenki azt használ amit akar. Neked tetszett már valami itt ? Mondjuk egy ROM ? :-D De ha én téged megkérhetlek, te ne kötekedni, és állandóan ezt a telefont szidni és az összes romot fikázni járjál ide. Köszönöm ! TE CSAK erre vagy képes, és ezt kb 5 ember már itt megiirta a közösbe is ! Folytasd, sok sikert! (tudod engem kérdeztek, és én válaszoltam) De ez nálad úgy néz ki nem termmészetes dolog. Segiteni, megosztani dolgokat. Rendben
(Lkereki majd priviben mesélek jó ? Nehari itt nem osztom meg , mert van akit zavar, bár azt hittem ez az a fórum itt. )
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Estig alig használtam, kb 7 körül elkezdtem eBuddyzni edge-en, az látszik is a végén, utána hagytam online, de nem nyomkodtam és ki volt kapcsolva a képernyő is, aztán megint bekapcsoltam és nyomkodtam. SpeedMod K15H-T8 van fenn, jobb lehet ennél a DarkCore?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Kevin's
senior tag
válasz R2D20208 #9368 üzenetére
Isten ments , hogy fikázalak téged forumok királya! Engem ér eme remek tisztelet , hogy itt lehetek és panaszkodhatok vagy épp segítséget kérhetek a remek kollégáktól ... akik szívesen segítenek ahogy te is ne vedd sértésnek amit írtam .. Egyébként már 1 hete nem cseréltem romot Tweaky vel nagyon elégedett vagyok üzem időben is mindenben .. köszönöm , hogy megkérdezted .. Nem a romot kell fikázni mert az nem tehet semmiről , de te is be ismerheted nem épp a legjobb telefon a galaxy s , de mivel ilyet vettem ezért ez kell használni magamra vetek .. További jó forumozást én a háttérben el leszek olvasom amiket írtok informálódom
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
cozmo
őstag
Ez itt még nem volt:
Megoldás merülős mobilra:
"Hivatalos forrásból (Samsung Repair center) a következő a megoldás azoknak, akiknek a JV... rom nagyon fogyasztja az akksit:Az ok, hogy az Android rendszer nem hagyja a telefont pihizni.
A megoldás:
1. backupolni minden adatot titaniummal, vagy egyéb backup szoftverrel (NEM nandroid!)
2. Belső SD-kártya adatait lementeni, majd mindent törölni
3. Eclair romot (jav.: JM8 vagy JM9) 512-es pittel és repartitionnel Odinnal flashelni
4. Hagyd betöltődni a rendszert
5. Mehet a JV* rom odinnal pit és repartition nélkül!
(*Opcionális* Bootolás után mehet egy CWM3-as kernel odinnal, majd a custom rom, amit használsz)
6. Mehetnek vissza a backupok (system appok ne, user appok is csak a legszükségesebbek, SD-kártyára is csak az, ami muszáj)Forrás: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13838026&postcount=39498"
Forrás:http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3137.msg309748#msg309748
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
legenda
szerintem ekkora léptékű frissítés megugrása pit és re-partition nélkül, legalább annyi hibalehetőséget hordoz magában, mint annak az esélye, hogy gb alatt előjön a probléma úgy, hogy tiszta alapra, pit és re-partition mellet felhúzásra kerül!
mellesleg a kies által történő frissítés is hivatalos, aztán valakinél bejön, többeknél meg nem...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #9371 üzenetére
Én amúgy a teljesen friss romolás híve vagyok, és romfelrakás előtt is után is még a CWM- be is wipéket megcsinálom. Utánna már tényleg nem ay én "hibám" ha bármi bug van.
Kevins ha kell, én szívesen elnézésed kérem, de ha irok valamit bármi romról( sokat tesztelek) , azt csak megosztom, bug nem bug jó nem jó . Tapasztalatokat irok, de segitek is bárkinek. Nem egy emberrel nekiálltam skypen keresztül romolni, ugy hogy odint sem tudta mi az. Bocsi, ha esetleg éjjel durvát irtam, bár tényeket, de fáradt voltam.
Chipman ez nem a mi harcunk ez csak tényleg mind 2 - k részéről véleménymegosztás kernelekről speedmode - kontra darc core
Na nézzük : 3,5 óra kijelző , egy óra netezés, ugyanannyi zene, autós bluetooth használat, wifi csak nagyon kevés, max egy óra telefonálás, folyamatos 3 G :Örüljünk ennek hogy ez igy van Chipman sztem és JVP tényleg jobban ott a szeren mint a többi.
Ui : Kevins én egy lelkes amatőr vagyok, nem a fórumon királya. De jövő héttől nem büdösitem itt a levegőt, mert valószinű másik táborba megyek ahol művészurat és Kalit boldogithatom :-D (hacsak nem hagyom meg sgs I - et is romtesztelőnek) )
Bocsánat a rengeteg helyfelhasználásért, kussba maradok igérem
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Sziasztok! Hol lehet kiválasztani az adatszolgáltatást? 3G kellene,de csak EDGE-t kapcsol mindig.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz thomasvold #9379 üzenetére
Beállítások / vezeték nélküli és ... / mobilhálózatok / adathálózat aktiválása
+1: a hálózati mód legyen gsm/wcdma...
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz thomasvold #9381 üzenetére
Nem lehet hogy ahol vagy csak az van?
Más: láma kérdés lesz aMIUI böngészőjét nem lehet átrakni JVPre? Vagy olyan böngészőt linkelne valaki ami nem áll meg hírtelen scroll közben...
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz thomasvold #9383 üzenetére
Akkor szerintem elég sanszos
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
zozyk
addikt
Unalmamban felpattintom megint CM7-et egy glitch kernellel...
Majd jelentkezem...
cm_galaxysmtd_full-32.zip 2011-06-19 07:59:09
[KERNEL][CM7#32/MIUI V6.x][17/06/11] Glitch V10C/VC -1.6GHz OC/UV-Voodoo-Smartass
[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
"A beállítást nem lehet befejezni - Szervercsatlakozás sikertelen"
Ezt a választ kapom amikor kimenő posta szerverének a "mail.t-email.hu" SMTP szervert írom be és a "110"-es portot.
Megjegyzem IMAP-ként létre se tudja hozni a fiókot. Ezt POP3-ként kreáltam.
Egyébként ez egy saját domain-hez tartozó e-mail cím, tehát értelemszerűen a bejövő szervernek azért nem a t-email kiszolgálót lőttem be. De a bejövő levelekkel nincs is gondom, jön minden szuperül. Küldeni viszont továbbra sem tudok.
Szétvet az ideg már....
VKI HELP PLS!!
-
nggabi
félisten
válasz fecosrac #9386 üzenetére
figyu van egy ötletem de csak tipp. állítsd be a gamiles címedet küldésre. a gmailen megtalálod a beállításokat. elvileg a gmailnek is van smtp szervere de majd kali papa megmondja én még nem próbáltam csak hallottam...
nekem így megy... ez tré kábelnethez van, a szerződésben benne van a felhnév és jelszó.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
vagyula
senior tag
Figyi,nem tudom ki a szolgaltatod,de én kipróbáltam a kimenö beállításoknál csak akkor ad szerv.csatl.sikertelen beállítás hibaüzit,ha a kimenö smtp hibás.
Ha a felh.név vagy jelszó rossz más hibaüzenetet ad.
én t-s vagyok,nálam ez mail.t-online.hu,ha mondjuk .hi-re állítom át akkor jön a szerv.csatl.sikertelen ill.ha nincs netes kapcsolat.
Más:
Valaki légyszi dobjon nelem egy stock JVP-s settings.apk-t.köszi[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
-
nggabi
félisten
az új csirkésben is elfordul a kép telefonálás közben?
"szenyor dzsíííí"
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valaki nagyon nyomja a Juwe 5.0 romot. Felejtsétek el.
Akksi időben kevesebb, mint a gyári JVP ugyanolyan használat mellet.hibái: - Ébresztés funkció 10 perc után leáll, ugyan mutatja, hogy be van állítva
de nem ébreszt. Emiatt majdnem nem keltem fel- 1 nap használat után elkezd laggolni. Reboot után ok.
Quadrant 1300-1400 között ami érdekesnek tűnik.- Én Wifin szoktam netezni 2G beállítások mellett, így is érdekesen merül a teló.
Sokan utálják a 2.2.1-et , de a JS8-as ROM nagyon stabil, és nem merül minden híreszteléssel ellentétben.
Egyetlen egy dolgot csináltam vele, felraktam voodoo kernelt, és az aksim 12 óra standby mellett 2%-ot csökkent úgy, hogy véletlenül bekapcsolva hagytam a wifit.Előnyét nem látom még mindíg a 2.3.4-nek. Szép, meg minden, de számomra
túl sok újítást nem tartalmaz.A MOD-ok amiket meg készítenek, néha kiborítóan szarok tudnak lenni 2-3 nap használat
után. Kinézetén tényleg dob a készüléknek, de másra nem jó. Rajzolgatjuk az UI-t.QUADRANT: Érdekes, hogy sok emberkének 2000 feletti értéke van benne, de lehet, hogy hülye vagyok, de sem 3d-ben, sem számításban nem lesz gyorsabb a készülék. Természetesen OC,UV mellett igen, mivel a proci rá van kényszerítve magasabb órajelre.
Történetesen érdekes, hogy 2.2.1 alatt a Quadrant 3d-részeinél 15-20%-al magasabbak az FPS értékek. Akkor hogy jön ki nagyobb érték 2.3.4 alatt ??????? Mindegy ...Üdv, jó ROMolást Kernelezést. JUWE-t felejtsétek el . Híg fos teli huggyal !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9395 üzenetére
3 napja használom csodálatos akksiidővel, hibamentesen. De én veled nem vitázom . JUWE egy nagy szar!
(picit olvass utánna JuWe fórumnak, a több 100 ember hazudik vagy esetleg más ? )
nem - e Kevin's csinált egy uj nicket
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest