- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a telefon felélesztéséhez. Lemerült az aksi, feltöltöttem. Mikor bekapcsolom a telefont, elindul az animáció meg rezeg és ennyi. A két alsó gomb világít, a képernyő meg sötét. Eddig semmi baj nem volt vele. A készülék szolgáltató függő. Telenoros.
Ha lehet nem szeretném szervízbe vinni.“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
legenda
válasz Paladin1492 #9651 üzenetére
recovery működik? amennyiben igen, úgy;
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
metaldog
aktív tag
Hali megvettem a telót és azt kérdezte az eladó hogy van- rajta internet mondom van mert a teló állandóan frissíti magát. Nekem mondom olyan netem van az egyik szolgáltatónál hogy 3 hónapig ingyen van havi 100 mb-os adatforgalommal, azt mondja hogy az kevés de letilthatja a frissítést de akkor netezni sem tudok ha wifi-vel. Mi ebből az igaz nem lehet megoldani hogy netezni tudjak de automatikus frissítés meg ne legyen?
-
legenda
válasz metaldog #9653 üzenetére
milyen frissítést tiltana le? vagy az egész mobilinternetes adatforgalmat kilőtte volna?
magad is belőheted úgy a szinkronizációkat/frissítéseket - valahol kikapcsolható, máshol meg a legnagyobb intervallum beállítása -, hogy minimálisra csökkented a rendszer által a háttérben forgalmazott adatmennyiséget!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Másik Zé
tag
9604-re valaki esetleg tudna válaszolni?
Nem találom a gmail fiókomban a címlisták között a telón tárolt számokat.
Szinkronizált pedig.Ezt nem mobilról küldtem el.
-
vepe
őstag
tudtok nekem olyan progit ajánlani, amibe a telepített szoftok ikonjait belelehet pakolni ?(olyan kinézet lenne jó, mint pl az energiagazdálkodás)...
-
a.t.t.i.
senior tag
Feltettem a legujabb miui-t patchel együtt,és megváltozott az imei számom.
Ujracsináltam elölről mindent,mindvégéig megvolt az imei csak az utolsó lépés a miui telepitése után mászik el.
Mi lehet a gond? -
DeX|
tag
válasz korpicschess #9645 üzenetére
Kicsit bövebben ha kérhetem?
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
legenda
válasz metaldog #9659 üzenetére
market; beállítod, hogy figyelmeztessen frissítés előtt, illetve a telepített alkalmazásoknál kiveszed a pipát, hogy automatikusan frissítsenek!
gmail; a címkéknél nagyobb intervallumot/értéket kell beállítani a szinkronizálási napok számánál!
samsung apps; frissítés csak wifi kapcsolat esetén, vagy ki!
e-mail; ha állítottál be fiókot, akkor ellenőrzés/szinkronizálás soha, vagy csak nagyobb intervallumban!
van még néhány alkalmazás, ahol alapban bekapcsolt állapotban van a frissítés; mininapló, napi tájékoztató...stb, amik nem sok forgalmat bonyolítanak, de ezeknél is kikapcsolható az automatikus frissítés!
a böngészőben érdemes kikapcsolni a bővítményeket, mert a flash sokat tud fogyasztani!a.t.t.i.; maga a moddolt firmware...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tag
-
Vrtboy
tag
Sziasztok Urak,
Nekiláttam az olvasgatásnak, de ez a funkció relatív sürgős lenne így hozzátok fordulnék, mielőtt megtalálnám a sok post között.
G-mail fiókokt szeretnék beállítani. Ez a GMAIL és EMAIL menüben is könnyedén megoldottam. De mind a két alkalmazás az összes levelemet betölti. A gondom az, hogy munkanapokon kb. minden percben jön 10 levél, amelyeket viszont nem szeretném, hogy megjelenjen. Plusz a SPAM és TÖRÖLT mappákat sem szeretném ha átjönne.
Meg lehet oldani valahogy, hogy csak adott mappákat szinkronizáljon? A Gmail fiókomban a beállítások alatt ki-be lehet pipálni, hogy IMAP szink. esetén megjelenjen e egy mappa vagy sem. De azt hiába állítom, a telón megjelenik.
Köszi a segítséget.
-
legenda
válasz Paladin1492 #9662 üzenetére
amennyiben megtörtént a két wipe, és nem segít, úgy próbálj meg odin segítségével felhúzni egy 3 + 1 állományos firmware verziót úgy, hogy kipipálod a re-partition funkciót! ha ez sem segít, akkor hardveres hiba lesz...
Vrtboy; a telefonon a gmail beállításainál a címkéken belül minden mappa esetén beállítható/ki-, és bekapcsolható a szinkronizálás!
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
ha kernelt cserélek, a telepített progik elvesznek?tehát újra kell mindent telepíteni?
-
cozmo
őstag
Nem!
1.De alapvető érvényű hogy elötte mentést kell csinálni CWM ből (nandroiddal).
a. És ha laglix (ext4) be van kapcsolva csak lagfixet (ext4) támogató kernelt tehetsz fel.
b. És ha laglix (xy) be van kapcsolva csak lagfixet (xy) támogató kernelt tehetsz fel.
c. Na nincs lagfixed bekapcsolva akkor elvileg akármilyen kernelt felrakhatsz.Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
tag
Köszönöm a segítséget, de eddig mentem el csak. A telefon még garanciális, én meg nem értek ezekhez a romokhoz. Úgy hogy nem piszkálom tovább. Meg próbálok keresni egy hozzáértőbb embert.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
metaldog
aktív tag
Újabb kérdés, ha adatkábellel csatlakoztatom a telót a gépre akkor miért nem látja mondjuk a tc mint külön meghajtót? Vagy hogy lehet megoldani hogy lássa?
-
Zolesz007
őstag
Szevasztok. Felraktam a 2.3.4-et FuguMOD kernel-el és TW4-el most bekapcsol a teló és kb percenként újraindul a "bejelentkezés"(tehát nem indul újra csak a tw4 és jöna médiakeresés. Mire az végez kb 10 sec és már kezdi is előről)
Most akkor TW 4 nem kompatibilis valamivel?
Fold 5
-
Kevin's
senior tag
Kezdek hajlani a Miui felé már megint ezek a témák brutálisan jók de ez a Tweaky Revolution is nagyon jó gyors stabil.. Miui-sok változott már az akku idő a Miui-nál vki tud vmit erről nyilatkozni ?
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
cozmo
őstag
válasz metaldog #9672 üzenetére
Mikor csatlakoztattad a Pc-hez húzd le a pda-n a redőnyt és ott kattints az USB...-ra és csatlakoztasd. Vagy kapcsold be az USB hibakeresés funkciót és úgy.. egyszerűbb.
(#9671) azorzo: Tegyél rá új ROM-ot kiessel az hivatalos, egy próbát megér szerviz elött. Ha nem javul meg, akkor javaslom a samsung szervizfutárt!
Almás laptop!
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
lkereki
tag
válasz Másik Zé #9656 üzenetére
Ha a névjegy mentésekor a telefonba vagy a sim-re mentettél, akkor nem fog felszinkronizálni. Beállításokban tudod belőni, hogy hova mentsen.
Telefonról vagy sim-ről vcf-formátumban el kell menteni, és ezt tudod a google-be felrakni. Aztán meglesznek a google címtárban.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
tag
-
legenda
válasz Paladin1492 #9681 üzenetére
szerintem egy próbát megérne, hogy ránézzen egy hozzáértőbb, lehet, hogy néhány perc alatt javítaná a hibát egy odin által felhúzott firmware!
-
-FreaK-
veterán
válasz Remus389 #9654 üzenetére
Sry, a hozzászólásodból nem derült ki.
A Yaffs2 egy kimondottan NAND flash-hez készült fájlrendszer, úgy tervezték hogy a lehető legkevésbé terhelje a flash memóriát és gyors legyen. Szerintem ezt kéne használni minden flash alapú megoldásnál (:Kevin's: Még nincs sajnos előrelépés de Galnet azt írta hogy már tudja hol lehet a probléma és készül a megoldással. Izgatottan várom a pénteket
Ezentúl viszont úgy tervezi hogy jóval kevesebb frissítés lesz, inkább áttér a ritkább, de jól tesztelt, stabilabb frissítésekre.[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Van egy kardinális hiba a JVP-vel!
NEM MEGY A NET A BUDIN! Eddig elért oda a wifi de most JVP modem kevés hozzá mint macisajtban a brummogás.
A másik hiba amit a JVP is tartalmaz: Néha mikor egy nem fogadott hívás után a hívásnaplóra kattintok akkor az felvillan majd kidob asztalra És képtelenség megnézni a híváslistát. Max egy újraindítás vagy egyéb görcsölések árán.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
R2D20208
addikt
válasz Kapanyél #9598 üzenetére
Sztem kernelcsre. Semafhore nem kiforott még. Én is leszedtem.
Cosmo sztem nem mindegy az összeállitásod. Nekem hála az istennek, pont hogy JVP a legjobb térerő ügyileg. Nem mindegy az alap, a rom, a kernel. Ezek nagyon befolyásolják sztem a térerőt is. Legalábbis nálam..
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Deadzone41
őstag
holnap lesz egy független 2.1es sgs-em. tudnátok adni vmi linket egy szájbarágós oldalhoz ami leírja hogy kell 2.3 ra frissíteni? kéne vmi fasza kernel is mert szeretnék voodoo sound-ot.a telefont nem akarom utánna buherálni szóval vmi stabilan működő cucc kéne.
-
tesopapa
aktív tag
Srácok, aki még nem próbálta tegye fel az új JVP-s Talon kernelt egy próba erejéig. Szerntem beszabehu. 1200-1300-on parádés. 1400-1500-ön szerintem simán hozza a MIUI-t, minden lefolyik a képernyőről (animáció, LP...) Quadrant 3500+. 1600-on kifagy a telóm.
Fogyasztásban passz, teszt alatt van. Egyenlőre 1,3GHz-n megy[ Szerkesztve ]
-
legenda
próbáld frissíteni a gmail alkalmazást, egyrészt magyar lesz, másrészt jobban kezelhető a szinkronizáció - ez pláne igaz, ha az asztali gmail fiókodat magyar nyelven használod!
olyannal én is találkoztam anno, hogy a telefonon egy régebbi verziós - angol - gmail alkalmazás futott, az asztali verziót meg beállítottam magyarra, és néha akadás volt, illetve megjelenítési problémák jelentkeztek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tesopapa
aktív tag
válasz Deadzone41 #9690 üzenetére
Ha szájbarágós kell, akkor frankón az 1.hsz és a [pdafanclub galaxy s FAQ] (regizni kell, de megéri) kell neked.
Abszolút minden le van írva. Max a legfrissebb 2.3.4-et és egy dark core 2.7.3-as kernelt tegyél fel az alapján.[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Most akkor van bln-es 2.3.4 kernel vagy nincs?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest