- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Aki Bezke 4.1 et használ megkérném, hogy vakaki gyomlálja ki nekem azt a fekete fehér csillaghullás vagy mi a fene animált háttér apk- t. Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Beep78
csendes tag
Valaki? Szóval én szívok csak a facebook-kel, vagy másnak sem jönnek értesítések?
-
Kapanyél
őstag
Nem értelek. Te, vagy itt más nem úgy posztol bármit is, hogy az az ő saját véleménye, tapasztalata? Mindenki általános érvényű, nagy igazságokat publikál?
Egyébiránt, bár szubjektívnek tűnhet, mégis teljesen tisztán látszik, hogy a gyári JVP még egy durván optimalizált kernellel is pont ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint a JS8 vagy JSD. Már akkor is kíváncsi voltam, hogyan lehet még annál is gyorsabb valami?
Nem érzem úgy, hogy bárkit is megbántok azzal, hogy elmondom: pont ugyanilyen jó a 2.2.1 is, mint a GB.De kíváncsi vagyok, szerinted mik azok a paraméterek, amikben jobb a GB?
Van olyan program, ami ezen megy, de Froyon nem ment?
Smooth-abb a tökéletesen smooth-nál is?
Előbb talál 2 másodperccel fixet a GPS?
Jobb a hangminőség?
Jobb a WiFi kapcsolat?
Kompatibilisebb a BT?
Több rá a téma?
Tényleg érdekel!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Piwi
veterán
válasz Kapanyél #9207 üzenetére
ehhez én is hozzászólnék
szerintem amiben a GB jobb mint egy JS8 az a sebesség...
JS8ból már kihoztak mindent amit lehetett,GB meg még szinte "gyári",aminek a csiszolása szinte folyamatos,amíg a JS8 lassan feledésbe is megy a fejlesztések terén...
ez csak az én meglátásom és nem vitának szántam
egyébként nekem se JS8 alatt se GB alatt nem volt gondom se wifivel,se GPS-el,se BT-al..na meg hogy 10mp vagy 20mp talál jelet az igencsak mindegy[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tariattila
veterán
ezt a "hamarabb talál jelet" témát felejtsük már el!
nem ez a lényeg! a menet közbeni pontosság pedig sokat javult a Gingerrel
úgy érzem az energiagazdálkodás is sokat javult...
a Gtalk feature-ök sincsenek a froyoban
és sorolhatnánk... de akinek ezek nem fontosak akkor a JS8 is tökéletes lehet[ Szerkesztve ]
-
legenda
ami vélemény, az csak vélemény, ami meg tény, az tény! amit te korábban leírtál, az csak vélemény, a te véleményed!
több szempontból is jelentős különbség van a 2.2.1 és a 2.3.x között, többször linkelve már a hivatalos leírás is, a nem hivatalos további javításokat/képességeket szintén megtalálod, ha visszaolvasol!
amúgy nekem már mindegy; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B.Ricsike
őstag
A különbség óriási, ha te ezt nem látod, akkor veled valami baj van. Sebességben böven odaver a Froyo-nak, Nekem eddig a Bezke pl még csak 1 pillanatra sem akadt meg menü görgetésnél vagy akárminél, ami mondjuk egy Js8-on eléggé sokszor elöfordult. Ha sok program volt feltelepítve, szintén belassult a Js8. Jelerösségben abszolút mérföldekkel veri a GB akármelyik Froyo-t.
Szóval a különbség rettentö nagy! De ha te ennyire elégedett vagy a JS8-al, akkor nem kell belekötni olyanokba, hogy miért nagyszám szerintünk a GB. Használd egészséggel akkor azt!
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
válasz lefkosia #9164 üzenetére
Az új TitaniumBackup a busybox-ot is tartalmazza már!
Más:
Közben megoldódott a voodoo sound problémám. Okulásra:
issue: nem volt voodoo sound a gyári JVP-s ginger alatt hiába volt fent a 3.7-es CF kernel azt mondta nincs. (a voodoo control plus is ezt mondta)
solve: CF kernelt odin segedelmével újra feltettem. Innentő kezdve a voodoo control plus végre látta hogy ez biza olyan kernel és végre működik a voodoo sound.Érdekesség: Az ingyenes voodoo control csak addig látja hogy voodoo-s a kernel, ha mellette fel van telepítve a fizetős verzió. További érdekesség hogy az ingyenes voodoo sound indításkor nem kér root jogot! Most lehet hogy Chainfire korlátozta az ingyenes verziót, hogy ne működjön csak legyen mézesmadzag előttünk, és tegyük fel a fizetőset (nem gondolnám). Vagy csak hibás, mert nem kér root jogot. Ergo nem látja hogy voodoo sound-ot támogató kernel van rajta?!
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Kapanyél
őstag
válasz B.Ricsike #9211 üzenetére
Nyugi van. Te vagy az egyetlen, aki nem vette az adást.
Veled ellentétben, nekem semmi bajom nem volt a JS8-JSD-vel. Egy röccenés, annyi sem volt tapasztalható. Stock JS8 SMk13e kernellel, RFS (!) fájlrendszerrel hibátlan volt.
Ehhez képest a GB a hétköznapi használatban semmi újat nem nyújt nekem. Pont ugyanolyan jól működik, mint az elődje. Igaz, nincs is szétmoddolva a ROM.Többiek
Én gyakorlati szempontból nézem ezt az egészet. Most végigolvastam újból, hogy elméletileg miket támogatna még a GB, de ami a SGS kapcsán ténylegesen is érint minket, az nem túl sok.
GB changelog
De mondom, nem az a lényeg, mi van leírva, hanem amit nap mint nap tapasztalunk, nem? Én ezt az egészt úgy értem most, hogy ha valami tökéletes volt eddig, akkor nem létezik mégtökéletesebb. (egy tökéletes csöcsön is ha változtatsz, akkor az max. ugyanolyan jó lehet, de jobb már nem )R2D2
OK, +1, de neked miben?
Egyébként no offense, nem froyo vs. gb hitvitát akarok, hanem JSD vs. JVP-t, mindentől függetlenül.[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
cozmo
őstag
A JVP-t használóktól kérdezem:
Pro és kontra melyik most a legjobb kernel JVP-hez? (indokoljátok meg a választást)Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
bulika25
csendes tag
hello.
tudnátok segiteni?a marketröl letöltött/barcode scanner-rel/ dolgokat hová rakja?néztem a downland mappába de nem találtam.call meter ng tudtok jobb progit?köszönöm.hello. -
berczy03
aktív tag
Hello!
Nem tudja valaki, JVP-hez van DamianGTO kernel? Próbálta már valaki Bezke alatt?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Robertoq
őstag
válasz B.Ricsike #8718 üzenetére
Nem teljes a siker Felraktam samfirmware.com-ról a JVP-t, aztán felraktam a Dark_Core_2.7.3_JVP.tar kernelt, reset megvolt és kiválasztottam a romot (Tweaky,Bezke) és ezt írja:
E: Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device)Gyári jvp után formáztam a belső sd. Megoldás?
-
Robertoq
őstag
válasz Robertoq #9223 üzenetére
Plusz: sikertelenség után simán elindítottam nincs hálózat, nézem nincs imei
Gyorsan visszaraktam a gyári csomagot, ekkor már volt térerő, de nem tudtam hívni, merthogy nincs hálózat. Bemegyek beállításokba, hálózat ismeretlen. Rányomtam erre a sorra és jó lett. De para volt :S -
bok92
addikt
MIUI v7:[link]
- MCGv7 will have all the new lockscreens!
- Driver improvements
- 720p Recording Fix
- Other updatesAz új lockscreennel még gondok vannak, de szerintem hamarosan azt is javítják.
-
bok92
addikt
Nem működik a MIUI v7 sem. Valami ötlet?Mert csak a bootloop jelentkezik...A wipe data/datadata és system-et hol találom meg a CWM-ben?
-
Lasi31
tag
Nem igazán nyerte el tetszésem az aláírásomban szereplő rom. A sebességgel vannak a problémáim. Eddig egyébként Darky-s voltam... ha főzök egy 2.3.4-et meg leszek elégedve a sebességgel?
-
-FreaK-
veterán
mount and storage menüpont alatt van format /system stb.
Nem kell data meg datadata wipe ha egy korábbi miui-ről jössz csak /system meg /cache.
Kivéve persze ha valami problémásan működik mert akkor kell a másik két data is is.Amúgy MCGv7.1 feltöltés alatt, hamarosan fenntlesz.
[link]MCGv7 Additions
- New Lockscreens Added (Still part Chinese - will be translated in other updates)
- 720p recording fixed
- Improved Sound Drivers
- Improved Signal Strength
- Other small fixesMCGv7.1 - Change Log
- Lockscreens Translated to English (credit me if using!!!)
- Theme Manager Should Be Working Correctly (Works my end)
- Other small tweaks -
lkereki
tag
Feltettem a Juwe 5.0-t, és elbaxta az imei számomat. No wipe verzió volt. Wipe-ok megvoltak. Én néztem el valamit, vagy járt vele más is így?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Feltettem a Juwe 5.0-t, és elbaxta az imei számomat. No wipe verzió volt. Wipe-ok megvoltak. Én néztem el valamit, vagy járt vele más is így?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
bok92
addikt
SIKERÜLT!!
Ennyi szenvedés után végre...A megoldás:ultimate kernel cleaner script, majd a neo 07 kernel, majd wipe data cache, format system ,cache, és végül a 7.1-es MIUI.El sem hiszem,hogy működik...SzlobiG:Az egész téma manager nem működik, szóval az új lockscreen sem.MAjd várjuk az újabb javításokat...
-
correctman
tag
Üdv.
Nem tudja valaki hogy hogyan lehetne működésre bírni a MIUI file explorer-t nem MIUI-s ROM alatt ?
Megtetszett de kénytelen voltam leváltani a MIUI-t mert nagyon merült vele a vas....... Jelenleg Bezke 4.1 van és akksiban lényegesen jobb !! -
cimp
senior tag
válasz lefkosia #9241 üzenetére
Hali.
Dark Core kerneleket honnan lehet letölteni? Rákerestem párszor gugliba de egy értelmes linket se találtam, vagy én nem voltam elég értelmes hozzá.
KösziXiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
lefkosia
őstag
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
válasz lefkosia #9248 üzenetére
Köszönöm!
Valószínű, hogy a hétvégén megcsinálom teljesen. (Kicsit már kész vagyok a sok szerkesztéstől, de ez most tényleg egy bitang jó téma. - Alapvetően a "Legend X 2.5- Végre galaxy-hez méltó hangokkal!)A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs