- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tombike
aktív tag
tudom kiest nem favorizalja senki de azert egy kerdes
milyen product kod ala tolti a kies a 2.3.4-et? melyik regioban elfogadott mar a 2.3.4 xeu meg 2.3.3-at ajanl[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Üzenet írás közben valamit megnyomtam és a félig kész üzenetet a telefon kiírása szerint a piszkozatokba mentette el, viszont a piszkozatot nem találom sehol.
Kérlek benneteket ha valaki tudja hol találom a piszkozatokat írja meg.
Köszi, üdv. -
legenda
-
master90
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy ki próbáltam az alap headsetet és valamiért visszhangosan szol mintha nem érintkezne a 3.5 jeck voodoo van fent
kipróbáltam egy htc headsetet és azzal is ugyan ez volt !
Sima Fülhalgatoval rendesen szol ! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz theiron320 #8270 üzenetére
Ilyen már nekem is volt.
Legelső alkalomkor, amikor használtam a fülest.
Bedugom, azt olyan bután szólt h na. Mondom ezzel mi van. Bedugom a gépbe a fülest, ott jó.
Vissza a telóba, megint nem jó.
Azt látom, nincs benne teljesen. Kicsit erősebben kellett bedugni, azt egyből jó lett. -
master90
aktív tag
válasz theiron320 #8270 üzenetére
Persze Hogy be dugtam legelőször én is azt hittem hogy nem dugtam be jól de nem
Mindkét headsetet kipróbáltam és teljesen belenyomtam ![ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Ugy veszem eszre, hogy ennel a JVP modemnel a kelletenel tobbet fogyaszt a wifi es a 3g-s cella keszenlet is. 62%on vagyok 1 ora 24 perc kijelzovel (screen filterrel, a minimalisnal kisebb fenyeron), 1 ora 20 perc zenehallgatassal, 11 ora wifi es cellakeszenlettel. Szerintetek milyen? telefont 16 oraja huztam le a toltorol.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
R2D20208
addikt
Én nem értem Ferrari, meg még nem tudom kiknek van gondjuk JVP- vel "is" 15 órája megy megint az akksim, 91 % on van, sokat fotoztam ma, és volt egy 20 perc hivás is. Amugy pihizett, de 97 % rol , 6 ot esett enyi idő alatt. Csirke 69 el lagfixxel ! Ti csináltok teljes hard resetet romoláskor? Nekem miért nincs soha ilyen gondom? Ez szerencse? Semmi nem akad csirkén sem galéria se semmi. Tényleg, csak fura, de akkor szerencsés vagyok csak.Ja, és végig 3 g - n .
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
kutkut
addikt
-
korpicschess
veterán
Dekirály... felraktam egy hirdetést a telóról, gondoltam feltolom a legfrissebb Criskelo-t, de akkora vicc, hogy most újraindulgat bootscreen-nél.. megint kukába megy róla minden. Pedig előtte is Criskelo volt, v65...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
R2D20208
addikt
válasz korpicschess #8280 üzenetére
Az nem azt jelenti, hogyha előtte is az volt rajta, simán feltolhatod rá sajna.De sztem egy oldalt se kellett volna visszaolvass, pont volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
sagit
veterán
mi a fäszért nincs anysoft és quadrant a marketbe? xeh a product kódom... és jvp a rom...
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!JVP re a sima voodoo controlt feltehetem?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
G@ß!
őstag
válasz theiron320 #8284 üzenetére
Én a plust tettem, műxik!
-
odium
aktív tag
válasz tombike #8286 üzenetére
Erre:
"Az almat meg lehet akasztani, csak nem ikonok lapozgatasaval meg 2 alkalmazassal... Tesod szifonjan meg valami nem oke. Nem flamet akarok kelteni de az alma tenyleg smoothabb. Aki ezt nem ismeri be, az vak. Itt mi szopunk Darky/Doc romokkal meg Gingerkenyerekkel ott meg OTA megy a full optimalizalt lag es problemamentes rendszer. Ja hogy nem muszaj romolni? Nem muszaj csak nelkule Nokia 3310 a telefon...Meg szerintetek miert oda fejleszt mindenki (eloszor)? Jatekok progik stb."
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Volna egy kis baj.Feltettem a jvp deodexed romot.A baj az, hogy darkcore és supercurio kernelevel sem megy a recovery menüm.Download mod van de a másik nem működik.Valami ötlet?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
G@ß!
őstag
válasz theiron320 #8291 üzenetére
Tuti jó kernelt tettél fel?
-
bossvico
senior tag
Engem nem érdekel, hogy azt almának hívják, de néha úgy érzem, hogy a csúcs Gpu a telefonomba sokat unatkozik, ott meg mindenben szinte kihasználják az erejét, a menü animálásban, görgetésben, alkalmazásokban, a játékban itt is.
Töltsétek le a compass gl-t, meg egy sima compass progit, mindjárt kiderül mi miért szmúúúúúúúúúúúút.
Amúgy konkrétan tudtok olyan romot ajánlani amiről tudható, hogy kihasználja a gpu gyorsítást szinte mindenhol, ez lenne a miui? erről valaki régebben írta, hogy nem így van, de most már dicsérik, hogy smoot, csak az akkut zabálja. nekem nem sikerült telepíteni sajna, de kiváncsi vagyok. ja lehetett volna off is, meg nem is.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
G@ß!
őstag
TW4 + csomó cucc deodexed jvp-re: xda topic
Iszonyat jó és gyors!
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Egy ilyen telefon vásárlása előtt állok. De nagyon elvagyok gondolkodva az itt leírtak alapján.
Nincs egy normális android verzió ami tökéletesen működik a telefonon ? Egy symbian rendszernél ilyen nincs. Amikor gyárilag kihozom akár függetlenül vagy a t pontból ,akkor az az op rendszer nem jó a telefonon ? Nem igazán értem miért kell ezeket a romokat variálni ?!Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
G@ß!
őstag
válasz theiron320 #8294 üzenetére
xda topic
Ezt töltsd le:
Gingerbread-GT-I9000-XXJVP-stock-kernel+hacks.tar -
bossvico
senior tag
válasz ferrari1 #8216 üzenetére
Nekem is csinálja még mindíg ezt a phone apk leállt hibát, de csak ha nem én rakom le.
Mindent leírtak szerint csináltam, már csak az odin verzióra gyanaxok, te melyikkel raktad?
én az 1.52-vel.
(#8297) snecizero: mert mindíg van jobb, de a gyári se rossz.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest