- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #8399 üzenetére
A jövőben meg próbálok figyelni erre ,de már nem sokáig leszek itt ebben a fórumban.Hála égnek el kell a telefonom, soha többet nem veszek androidot ...főleg nem Samsungot !
Boki: ugye mondtam 13.-a van itt a 6.13 élol
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
bok92
addikt
MIUI 6.13[link]
Aki feltette a 6.12 -őt az tegye fel, mert vannak hibajavítások, meg a superuser is javításra került -
Kevin's
senior tag
válasz CHIPman #8403 üzenetére
Hát fején találtad a szöget , mert én is WP7 et veszek méghozzá HTC -t .. jobb , mint ez a retek Android 1-2 napig bírja vagy még addig se . Egyik kollégámnak WP7 es telója van 5 napig bírja és egész nap wifin lóg ez kell nekem .
A jövendőbeli drágám ez lesz HTC 7 Trophy
Sagit : nem egész nap lóg a wifin ne úgy értsd de nem merül le 1 nap alatt ,... akár ,hogy nyomkodom és már próbáltam nagyon smooth .. egy fikarcnyi akadás sincs benne nem laggol .. már ezért is megéri .Engem k...ra idegesít ha laggol akadozik. Ha már 100 ezer ft fizettem egy telóért elvárható ,hogy bírja legalább 3 -4 napig ne 1 napig ne akadozzon ne laggoljon lehet téged nem zavar de engem igen
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
sagit
veterán
válasz Kevin's #8404 üzenetére
akinek laggol az androidja meg is érdemli
am pont pénteken nyomogattam meg xnace O7-ét
tényleg semmi lagg DE hogy csak a csempék színét lehet váltani az vicc ( ennyi a testreszabás)ha meg azon vergődsz hogy 100kért nem bírja "27" napig azon miért nem hogy ennyi pénzért lehetne magyar nyelv a telefonban?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
MODERÁTOR
budapestnite: Elég egyszer is beírni, ez nem chat, hanem fórum.
Harrrr!!!!
-
Kevin's
senior tag
-
sagit
veterán
válasz Kevin's #8408 üzenetére
mindenkinek annyit ér a telefonja amennyit ki tud hozni belőle... a telefon tudása egyenesen arányos a tulajdonos IQ-jával
regelj UK-s vagy USA-s accountot hogy elérd a marketplace-t, ne küldj BT-n semmit.. ott is vannak hiányosságok dögivel...
cseréld le, szíved joga de ne sírj itt hogy fos az SGS mert aki kicsit is gatyába rázza az egy remek telefont kap
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Kevin's
senior tag
De épp ez itt a lényeg magad mondod ha kicsit is gatyába rázza az ember 100 ezer Ft -ért még én tegyek azért, hogy ne akadozzon már ez a retek Hehe meg fusson már normálisan, míg ugyan ezt a WP7 nél alapból tudja nem kell babrálni hogy normálisan fusson ...
-
sagit
veterán
válasz Kevin's #8410 üzenetére
babrálhatod hogy be tudj lépni a marketplacbe... azzal meg hogy nincs magyar nyelv a frissítésig szartse tudsz kezdeni...
de az neked való rendszer lesz..
vazze csodálkozol hogy merül az sgs-ed? MIUI-val 1,6 Ghz-en?
csak ne írj már több fika hsz-t ide könyörgömPhilips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ferrari1
őstag
Ma feltettem a Bezke 3.5-öt. Elmentem itthonról feltöltött akksival, volt 2 óra 24 perc beszélgetés, 30 perc zene, 3 óra 37 perc wifi és most áll 67%-on.
Köszönöm Bezke
-
Linkin
senior tag
az android ilyen sosem lesz annyira jòl optimalizàlt hogy ne akadjon pl kétmagosok én azt sem értem hogy minek kell àllandòan romolni lehet valakinek fontos de akadàs és hibamentes ùgysem lesz.
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
lafaty80
addikt
1nap 17óra 50perckor 2%-on állok, de még merek netezni és ide beírni, NAGYON KIRÁLY!
Hihetetlen mit kibír az új rom, pedig most aztán használtam is rendesen mindenre.
Na így már nagyon jó a telóCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Koga777
tag
válasz Kevin's #8404 üzenetére
A wp7-es mobilok azért bírják wifivel 5 napig, mert kikapcsolják a wifit, ha a képernyő kialszik. Biztos kell olyan mobil, amin nem lehet saját csengőhangot beállítani, nincs multitasking, nincs normális navigációs program rá, a fizetős programok ötször annyiba kerülnek és alig van programválaszték? Persze bármilyen fájlt nem tudsz rátenni és a ZUNE-t kell minden piszlicsáré dologra használni. Nincs netes forgalom számláló program, mert a rendszer nem engedi, hogy ennyire bele lehessen nyúlni. STB...
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
odium
aktív tag
Ennek fuss neki még egyszer Öreg.
Kevin's: nagyon kinyílt a csipád mióta megy a romolás. A helyesírás és az ékezetes betűk használata nem az erősséged, a WP7 jó lesz neked meglásd! Drukkolunk!
U.I.: Az még nem tűnt fel, hogy csak neked vannak mérhetetlen problémáid az SGS-el? -
zozyk
addikt
Megtalálták a trollok a fórumot...
Érdekes hogy szinte mind újonc...[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
de jókat nevetek az emberi butaságon
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
OnIces
tag
...into the air...
Nem tudom, ki, milyen mesevilágban él és mit gondol... de mégis mit vártok el néhányan -tisztelet a kevés kivételnek- ettől a szerencsétlen telefontól???
ROM(b)olgatjátok -akár naponta többször- és csodálkoztok, ha egyszer azt mondja elég!?
Csináljátok már ugyanezt meg egy számítógéppel! Cseréljetek rajta naponta operációs rendszert! Kíváncsi lennék meddig működne fagyás nélkül...
...és persze, hogy a saját hülyeségét senki nem fogja belátni; inkább a telefont titulálja sz@rnak...
Pedig ennyi szabadságot adó -és ilyen jól működő- kütyüt meg kellene becsülni (nem b.szogatni állandóan) és akkor elégedetten mondhatnád magad egy egyéni, különleges (és sehol a világon ugyanilyen megjelenéssel nem létező) SGS boldog tulajának...
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Remus389
veterán
Az utolso bekezdesed masodik fele gondolom ironia
mas. csinaltam egy factory resetet es annyira gors es laggmentes a cucc... mint soha elotte, mint egy iphone, de komolyan, 2.3.3.+ dark kernel 2.2
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
OnIces
tag
válasz Remus389 #8424 üzenetére
A működéssel sosem volt gondom -kivéve a GB-s akkudraint- (de ezt megoldottam).
...én a "megjelenését" rajzolgatom gyakran -de az is már kezdi felvenni a végső formáját.Szóval -lehet megkövezni- én egy messzemenőkig elégedett SGS tulaj vagyok.
OFFoff:
nem ismer valaki egy olyan képkezelő progit (PC-re!), ami szépen sorbarendezi a képeket és el is nevezi azokat pl.: 001-002-003...stb. ???? Ne kelljen már egyenként átneveznem többszáz fotót. Van ilyen program???
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
maci74
tag
GingerCriskeloV71 in the house!
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
Linkin
senior tag
nem trollkodàsnak szàntan csak ez véleményem de lehet ez majd megvàltozik:-):-)
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Remus389
veterán
En is imadom, tenyleg jo a hardver csak a szoftver reszet kellett jol beallotani.
tudnal abban segiteni hogyan rootoljam meg a telom? mert most factory reset utan akarnek nyomni eg titanium backupot. 2.3.3. JVK+ dark lernel 2.2
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Everman
addikt
"Pedig ennyi szabadságot adó -és ilyen jól működő- kütyüt meg kellene becsülni (nem b.szogatni állandóan)"
Ez némileg ellentmondás
Most vagy ott a szabadság és lehet nyugodtan bafogatni, vagy nincs és akkor ne nyúljon hozzá?
Ha meg nem bírja a bafogatást, akkor az a "szabadság" csak látszat.Ha meg jól működik, akkor miért akarja mindenki ennyire megjavítani?
-
OnIces
tag
válasz Remus389 #8428 üzenetére
Ebben a GB-s tábor fog tudni segíteni pontosan.
Én feltolné rá
-odinnal -reboot nélkül- egy speedmod kernelt
-akksi ki/be
-háromgombos recovery, abban az advanced CWM menűből rootolnám (no reboot!)
-download mód
-aztán odinnal vissza egy GB-s kernel ...DE várj inkább egy GB-ben járatos tanácsára!
Everman:
a b.szogatást az OPrendszerére értem. Egyébként b.szogassa csak mindenki nyugodtan... nálam sem pihen 10percnél többet egyfolytában..
A szabadság meg az, hogy azt, úgy, és annak állítasz be, ahogyan akarsz (más értelemben is ).
Azt, hogy ki, miért akarja "megjavítani" a telót ne tőlem kérdezd. Szerintem a többség nem is megjavítani akarja, csak kíváncsi... (és ezt viszik néhányan túlzásba)[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Valahogy nem lehet a ramot növelni?
-
balu333
tag
Sziasztok! Na végre nincs battery drain, supercurio kernelével elég jó . GPS-t még nem tudtam letesztelni, wifi jelerősség kicsit ugrál, de ugyanolyan messziről is veszi a jelet, mint az előző ginger (jvh), így ezzel nincs gondom!
ui: Az ilyen fikázásokat énse értem, tökéletes telefon nincs és nem is lesz, mindig kell hogy újat tudjanak mutatni különben senki nem cserélné le a telefonját, ebben akkor meg mi lenne az üzlet. SGS is elég jó, legtöbb probléma inkább szoftveres volt! Merülésre pedig, kijelző rengeteget eszik akku pedig csak 1500mAh, egy ilyen telefonhoz ez nagyon kevés, a régi telefonokban se sokkal kisebb teljesítményű akkuk voltak! De minél vékonyabb telefonokra törekszenek, ez sajnos az akku méretét is befolyásolja, talán majd a nanotechnológia majd változtat ezen
-
Piwi
veterán
csirke v70-ből hogyan lehetne kigyomlálni az msn és társai gagyi alkalmazásokat?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Zolesz007
őstag
Azt hogy lehetne elérni, mondjuk Operába vagy akármibe, hogy a böngészőben a rendes PC-s gmail felület jöjjön be, Vagy csak, hogy böngészős gmail-ba is tudjak képet csatolni.
Fold 5
-
bodoraudio
aktív tag
tapasztalat miui 6.13?
vajon jobb e az akku idö?[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Melyik a legjobb rom?
-
milanmylo
aktív tag
Na srácok Steve bácsi hatalmába kerített... Most már biztosan elhagyom a GalaxyS-t. Akinek: van 4 harapásos almája ne tartsa magában
Ha valakit érdekel az alábbi linken megtalálja: Tökéletes Galaxy S
Ha eladom sírva fakadok...[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
kutkut
addikt
válasz Zolesz007 #8435 üzenetére
Te is rég jártál erre...
Gyári böngészőbe írd be, hogy: "about:useragent" vagy vmi ilyesmit. Innentől egyértelmű. Nem próbáltam, de hátha...
bodoraudio: Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi 4 órában 1%-ot esett folyamatos wifi szinkronnal.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
bok92
addikt
MIUI 6.13.1:[link]
- English Language Pack Updated
- Issue with Chinese Writing On Install Fixed
- SuperUser Issues Permanently Fixed
- Sound Driver Improvements
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest