- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
batorpeti
tag
Konkrétan erről a telefonról lenne szó. Mi a véleményetek?
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Érdekes dolog történt. Írtam, hogy nekem nem jött be a Juwe MOD.
Hát fogtam , vissza a gyári JVP, és már repült is a kártyára a SIM LOCK.
Hát most szúrom tökön magam, mert a kártyám céges, és foggalmam sincs
mi a PIN illetve PUK kód..Ilyenkor mit tudok tenni ?
Telefonon nem látok semmilyen SIM-toolstVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9457 üzenetére
mondjuk dark core 2.7.3. Van efs mentésed? Ugye van external sd-n
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9459 üzenetére
Szerintem told rá a 3fájlos JVP-t pittel, reparttal, utána kernel.Lehet egyből visszajön,ha nem mehet dark core,aztán másolt vissza az efs-t.
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9460 üzenetére
Megpróbálom. Egyet nem értek. A kártya másik telefonban kéri a PIN-t....
Ez k..rva furcsa. Ilyet még nem láttam. Asszony kártyája az SGS-ben műkszik.Lehet hogy lockolódott a Sim-em ??????
WTF ??
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9461 üzenetére
Ha sim locked akkor a hálózatot blokkolja a teló, tehát sim lockos lett, legalábbis én úgy értelmezem.
Kiderült,hogy nem a kártya a hibás és más szolgáltatós kártyát elfogad (valószínűleg,de ezt nem írtad, így csak találgatok)miui.hu
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9452 üzenetére
Ha nem oldodik meg a dolgod, este ha otthon gepnel vagyok tudok segiteni ne aggodj...
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
eladogeppc
veterán
Egy kis problémám akadt.
Rootolás nélkül nem tudom az EFS-mappát visszatolni
2.3.4 alá nem találtam root progit.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Szóval visszakerült a JVP, dark core 2.7.3 rajta.
EFS visszamásoltam.
Wipe meg minden full erase.
Reboot.Seeeemi nem változott.. brühühüüüüü
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
titán
Nekem a régi 2.2.1 kétszer is lezárta a simet, mert EGYSZER elrontottam a pint.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9470 üzenetére
Szal csak ez az egy rohadt sim nem működik és csak a te telódban?
Amúgy pin-kódos a kártya?[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9471 üzenetére
Csak ez nem működik. Szerintem valamelyik ROM visszazárhatta. Más kártyával megy a telefon
Na most nézem a SIM LOCK-os menümet. Hát ez fasza.:
Hogy a jó..... most ezt miért csinálja ? Mintha megpróbáltam volna megváltoztatni
a SIM kódot.... hát ez teljesen átment gyökérbe..
Innen gondolom már csak a PIN vagy a PUK kód segít ???Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Megnéztem a Státuszokat is:
Hálózatzár: OFF
Készülék hálózatzára: OFF
Szolgáltatózár: OFF
Tartalomszolgáltatózár: OFF*#7465625#
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9473 üzenetére
Lehet,most hülyeséget mondok, de szerintem csak bekapcsolta a pinkód kérést.
lefkosia köszi
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9475 üzenetére
Nem kéri, alapból nincs bepipálva. Ha rábökök akkor csinálja ezt.
A furcsa, hogy térerőt méri, de amikor ki akarok választani egy szolgáltatót, akkor
azt mondja hogy azt nem lehet, marad az automatikus kiválasztás.
És persze utána nincs telefon.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9476 üzenetére
Figyu a sim-zár a pin-kód.
Nem értem hogy tudod ezt változtatni ha nem tudsz a kártyával hálózatra lépni.
Bökj rá és írd be a pin-kódod.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
norbi2010
őstag
Lagfix mire jó?
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!!Nem tud senki segíteni???
-
lkereki
tag
Ha más is járna így: nem volt imei-számom Juwe 5.0 felrakása után. Pda/phone/csc verziónál a phone "unknown" lett.
Megoldás: odinnal újrarakni a megfelelő modemet, és minden királyság. :-)OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lefkosia
őstag
Átlátszó Notification bar-t keresek deodexed JVP-re. Akinek van legyen szíves tegye elérhetővé.
Előre is köszönömThe Truth Is Out There
-
kutkut
addikt
-
-FreaK-
veterán
válasz norbi2010 #9478 üzenetére
A Samsung a Galaxy S készítésének során egy RFS nevű fájlrendszert használt amit elég rendesen elcseszett (a korábbi verziók esetében), ezért a telefon nagyon akadozós, lassú volt. A lagfix ezt oldja meg, átkonvertálja a rendszerpartíció-t EXT4 fájlrendszerbe amitől gyorsabb lesz minden. Igazából az újabb romok alatt már nem is feltétlen kell, enélkül sem akad a rom.
-
tombike
aktív tag
Ha van ügyfélbiztonsági kodod akkor az ügyfélszolgálat megadja a puk kodot telefonon is
-
DarkByte
addikt
Megint jövök kérdezgetni.
Munkatárs szikszalagjára szeretnék szintén JVP-t tenni. Nem szolgáltatói mobil, eddig nem volt rajta semmi ODIN-ozás, download mód van.
Előbb az /efs-t gondolom nem ártana lementeni, mivel lehet ezt gyorsan megoldani? Root-oláshoz azt hiszem z4root-ot használtam én anno, de a fene se tudja ez a 2.2.1-es Android-dal ami most rajta van menni fog-e. Valami tuti tipp? Nem lesz az egész műveletre csak egy órám kb.
Illetve direktben flash-elhetem a 2.3.4-et erre ODIN-nal ugye? Nem kell másik ROM-nak megelőzni (gondolom nem, elvégre ez mindent legyalul a mobilról)Előre is köszi!
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A telefonom névjegye:
Alapsáv verziója:I9000XXJVP
Kernelverzió:2.6.35.7-I9000XXJVP-CL264642
ficeto@vpn #Dark_Core_2.7.3_JVP
Build száma:GINGERBREAD.XXJVP.A kérdésem:ez most deodexed vagy odexed,honnan lehet ezt megtudni?Mert tegnap a notibart akartam megváltoztatni de valamit elcsesztem mert eltűnt az egész.
Mivel és hogy tudnám szebbé látványosabbá tenni?Köszönöm a válaszokat.
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki nem a telefonnal lett a gond, mert bármilyen más kártyát képes regisztrálni a
pannon hálózatán, csak a cégest nem.Létezik, hogy elbaszta a kártyámat az, hogy felraktam, majd leszedtem a Juwe 5.0-át ?????
A kártya más telefonban kéri a PIN kódot...
-
norbi2010
őstag
Speedmod-os kernelben van lagfix?Én nem találom
-
norbi2010
őstag
válasz korpicschess #9499 üzenetére
És hol?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok