- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
Aktív témák
-
twine
veterán
Véleményem szerint nem bánt semmit!
Odinban nem nyúlsz semmihez, csak betallózod az adott modem file-t a Phone-hoz...és start...
Szerk:
Akkor igazad volt,,,nekem nem volt tiszta hogy a gyári JVH-é, vagy valami "heggesztett"!
Azért írtam amit, nehogy gond legyen abból hogy más filet használsz[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
Srácok!!
Vmi extra nagy gubanc van a telomba már egy ideje! Egyik pillanatban, hogyha nem piszkálom annyit a telót, akkor 2 napig simán bírja vagy akár 3 napig, és most meg már szinte 12 órát alig bírja!!!!!!!!!!!!!!
Semmit nem használom a telefont és 12 óra alatt lemerül! Semmien beállítással nem szórakoztam! Egyedül annyi volt, hogy egy Battery Calibration-t betoltam, de nem is egyből utána jött ez elő, hanem megcsináltam és kb. 2 hétre! Szval nem hiszem h sok összefüggés lenne közötte!Segítsetek!! Mien programmal tudnám megnézni, hogy mi zabálja fel a telefonom? Vagy van nektek vmi tippetek?
Köszi a segítséget!!!!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Vagany
őstag
válasz Maffia91 #2505 üzenetére
System Panel Lite
Usage Timelines Free
Ha GB Rom-od van akkor ez sajnos ismert hiba, de tuti megoldás még nincs rá.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Kapanyél
őstag
Akinek üzemidő problémája van, az adott esetben gondolja végig, hogy nem véletlenül azért van a hirtelen kapacitás csökkenés, mert egyszerűen csak öreg az akkuja? Sok készülék itt már simán túl lehet a 400 töltési cikluson...
Van valami akku diagnosztikai szoftver, amin az elhasználódást lehet figyelemmel kísérni?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
pityaa23
senior tag
válasz inkubator #2486 üzenetére
Én pont ugyanebben a dilemmában voltam az elmúlt 2 hétben. Defy vagy SGS, már egyik este szóltam a telefonboltos cimborámnak hogy jöhet a Defy, de másnap reggel már hívtam , hogy ha még nem rendelte meg, akkor inkább SGS legyen belőle! Hogy miért, annak az az oka, hogy lefekvés előtt néztem videókat mindkét telefonról és a galaxy sokkal gyorsabbnak látszott, játékoknál egyértelmű hogy jobb, a nagyobb kijelző is pozitívum, ha sokat használod netezni, plusz az hogy AMOLED, nagyon szépek a színek! Biztos nagyon jó a Defy is még ha némelyik hibás is, de mint volt E52 tulaj bevállaltam volna a kockázatot, viszont én nagyon örülök, hogy a Galaxy-t választottam!
-
csabám
addikt
A cull bug jelen van JVH - nál is? Jelenleg JVB - n vagyok és kezd zavaró lenni. . . Hogyan tudnám orvosolni? Thx.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
DeX|
tag
Hello
Valaki segitsen Galaxy ace-ben hol tudom beállitani hogyha kies-hezcsatlakoztatom akkor milyen usb módban menjen?
ami levan irva itt
Nem csatlakozik a KIES, mi a teendő?
Tedd fel a driver packet. Csak akkor működik a KIES, ha az alap Home (TouchWiz3) aktív. Ha fent van a launcerpro vagy hasonló Home módosító program, akkor a Home Switcher programmal válaszd ki a TW3-at, majd utána csatlakoztasd a telefont a géphez. Viszont előtte feltétlenül nézd meg a „beállítások-> névjegy -> USB beállításokat” hogy ott a Samsung Kies van-e kiválasztva.Galaxy aceben telefon névjegye alatt nincs semmi beállitás. megnéztem gyári kézikönyvet, abban se irnak semmit.
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
berczy03
aktív tag
válasz Kevin's #2485 üzenetére
Miért szomorítanál el? Ahogy érzed...
Nem tudom, hogy Criskeloban van-e voodoo sound, nem használtam soha, nem hiányzik, de tudtommal kernelfüggő, nem ROM, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nem reklámoztam, csak mint tényt közöltem, hogy tetszik, mennyire bejön. Mindenesetre kicsit fura, hogy Te mondod, hogy ne reklámozzak ROM-ot, holott, ha emlékeim nem csalnak, pont Te voltál aki minden nap más ROM-ot sztárolt néhány héttel ezelőtt, tán' még meg is jegyezték neked!ricsik: Hát komolyan, követhetetlen már ez. Tegnap este még néztem és cs v52 volt, kicsit gyorsan pörögnek itt a dolgok.
Egyébként sikerült életet lehelni bele. Három 100 kOhm-ost kötöttünk össze és utána beröffent download-ba, utána már sima ügy volt minden.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
cozmo
őstag
Milyen call bug?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
milanmylo
aktív tag
Na ebből a MIUI RCv8c ből elegem lett. Rengetegszer úgy belaggol, hogy fél percig semmire sem reagál... MG1 jobb?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
rene0619
aktív tag
Hu skacok,most csinaltam egy kicsomagolos,bekapcsolos,nyomogatos videot az S2rol.ha erdekel vkit akkor majd feldobom a linket ha kesz lesz a vagas.nagyon brutal jo es smooth!!!!
szerk: az előzőeket I4ről írtam
De megvan még az S is.
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
R2D20208
addikt
válasz milanmylo #2518 üzenetére
MIUIUT mindig nagy kedvvel rakom fel, és a leirtak szerint. Mindegyik ajánlottat kipróbáltam, már lemondtam a kameráról is, mindig csalodnom kellett. Mindegyiknél jött valami bug, valami leállás. Olyan elkeseritő, mindig olyan szomoruan szedtem le. De soha többet nem fogok csalodni,mert nem rakom vissza többé.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
lefkosia
őstag
2.2.1 tudtok ajánlani témákat?
The Truth Is Out There
-
twine
veterán
Az van hogy egyenlőre nálam egy erős kérdőjel ez a JVO modem! Történt ugyanis hogy tegnap este otthon egy "erős" repart-os, wipe-os őrület után feldobtam ugyanazt a romot amit ma(JS5 DOC kitchen) és arra ezt a modemet! Ugyanolyan álom volt a működése a GPS -nek az első bekapcsolás után mint a JVB-s GINGER alatt! Ma előlről kezdtem a melóhelyen az egész dolgot, hogy ne egy összecsapott félálomban készített rendszerem legyen, és most itt a belvárosban kb 2-3 perc volt amig az első fixem megvolt! Lehet ezt betudhatom a magas házaknak körülöttem..stb....minden esetre egy kicsit lekonyult a számról az a tegnap esti széles vigyor, de meglátjuk még az elkövetkező napokban hogyan viselkedik a GPS!
Lehet nem csak a modemnek köszönhető az a bika GPS a Ginger alatt? -
derrik
őstag
Hali......
http://www.androidng.com/install-google-talk-video-audio-any-android-gingerbread-phone
az itt leírtakat elolvasva ? Meglehet-e úgy csinálni, hogy a rendszermappából kitörlöm az eredetit. Ezt átnevezem, és bemásolom helyette ???? Ja !! JVH-n ????? -
twine
veterán
Srácok némi kis help-re volna szükségem!
BLN-hez a Missed Call nevü alkalmazást használtam hogy világitsanak a gombok a készüléken, de ez eltünt a marketröl! Valami ehhez hasonló kis erőforrásigényű progit tudtok nekem ajánlani? -
[DE2JAY]
senior tag
Kis Akkubug infó. tőlem
Tudom hogy mindenki szeret széthaxolt/témás/lagfixált telóval járkálni, de nézzétek el nekem, hogy még root sincs a gépen, megvan az oka!
2011-05-03-án meguntam, hogy Oppen-nel karöltve jön a merülős bug és pásztázza a telómat. Úgy döntöttem, hogy csak és kizárólag érintetlen JVB-t fogok használni.
Valamint a telepítési útmutatóm végén leírt .thumbnails mappa törölgetését*!Most kijelenthetem, hogy ez idő alatt 1x jelentkezett a médiaszerver feltámadása amit a .thumbs mappa* kiírtása helyre is hozott!
*"...hiba keletkezik a .thumbnails mappában itt tárolja a képekhez a kicsi képeket a rendszer. Megpróbálja javítani a rendszer de nem tudja innen van a merülés egész nap 100% pörög a proc..."
A romok samfirmware-ről vannak, a JVH repart nélkül került fel amikor kijött /semmilyen reset nem volt/ nincs multiCSC, semmi buhera!
Most 23h 11m megy a telefon végig wifivel és kb 70% az akksi, bár az utóbbi napokban kevesebbet nyomkodom. Kijelző csak 1 óra ez alatt.Nah ennyit akartam
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
engine88
aktív tag
május 4-i JVH-ról van vélemény valakinek?
Felrakhatom?
-
G@ß!
őstag
A telefon tárhelyét mivel tudom formázni romolás előtt?
-
mariobros
tag
Nem tudja valaki, hogy a JVH-hoz jelenleg a CF-Root, vagy FuguMod Kernel, a jobb választás? Melyikben van overclock, illetve melyiknek, jobb a teljesítménye? Az Ultimate Kernel-el mi a helyzet? Jött ki újabb a beta2 óta?
Üdv: Dani
Üdv: Dani
-
tesopapa
aktív tag
válasz mariobros #2541 üzenetére
Fugu 3.8 OC/UV nincs, lagfix voodoo van.
Chainfire és Damian GTO.
A CF-ben ha jól tudom nincs voodoo, de nem biztos. A GTO-ban van minden.Supercurio kernel nincs oc, lagfix, voodoo van.
Én spec a Fugut használom. De volt fenn a GTO is. Semmi gond velük.
-
berczy03
aktív tag
Na egy gyors kis tapasztalatmegosztás:
Tegnap ugye raktam Stock JVH + Criskelo v51 + v52, majd ma reggel update v54.
No, ne tegyétek... Látszólag minden okés votl, erre screen off-nál nem jött vissza a kép akármit nyomtam, semmi... Hívtam magam, kicsöngött, de meg se rezzent a telefon, se kép, se hang. Reboot után oké, az első screen off-ig, utána ugyan ez.
Újraromolás lett a vége, v51 + v54-el és most oké. Szerintem V52-re ne tegyétek a v54-et, bár azt írták mehet, de nem jó.mariobros: Nekem supercurio van lagfix-el, nekem ez jött be legjobban, ajánlom!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
rene0619
aktív tag
válasz [DE2JAY] #2537 üzenetére
Az akkuidőt nem nehéz megnövelni hogy ha nincs használva a teló
1 hete egy iPhone 4et használok, azóta nincs benne a sim az SGSben, viszont a wifit bekapcsolva hagytam. azóta 100%ról 39re esett a töltöttség mostanig.
Tesztelgetem az iphonet, hogy érdemes e váltani, de eddig mindenképp arra hajlok, hogy IGEN!
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #2544 üzenetére
azért állítom mert így van...
Doc2.1 JVB + voodoo_dev (2 erős napot elmegy, kb 5 óra kijelzőhaszn.mellett)(a v3-ra nem váltok amíg nincs rendes téma benne... )
esetleg muveszur nyilatkozik, hogy a témája jó-e JVH-ra... -
CHIPman
nagyúr
Gondolom az Angry GPS program is odatesz valamennyit, de ez a JVO modem tényleg nem túl jó GPS terén. Nem mászik el megállásnál, mint a JVK, de menet közben kb 20 perc alatt fog jelet(akkor is csak azért, mert megálltam), de amikor elkapja, akkor jól tartja.
track[tettem egy jelölőt a bekapcsolás helyéhez]
A JVK 3 perc alatt megállás nélkül talált jelet, de többször vesztett, és elmászik megállásnál.hardverapro.hu/tag/chipman
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #2548 üzenetére
Nem jó a témám JVH-ra sajnos, de ha az isten is úgy akarja, hogy holnap nem legyek naggyon másnapos, akkor lehetséges, hogy portolom a témát JVH-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest