- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz ferrari1 #3150 üzenetére
A rossz kamera az CM7 bug. A MIUI meg CM7 Based. Szóval olyan app-et teszel fel, amilyet akars, attól nem lesz jobb, ha egyszer a kamera driver a sz@r.
R2D2: Dropbox, asszem' valami hasonlót tud. Vagy feltöltöd XDA-ra, vagy 4shared, de ilyen file hosting oldalakra nem tudsz képet tenni a témáról.
Twine: Megint én "nyertem"
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
R2D20208
addikt
Milyen olyan ingyenes fel és letöltőoldal van, ami sinkronizál pc vel és teloval is, és pl felrakok valamit, pl a témámat ,és meg tudom osztani egy letöltőlinkkel valakivel? Nem küldi el az apk-t a gmailem, ahogy el kéne küldje. Azt szeretnén feltenni pl valakinek. Gmail beállitásnál van valami ami miatt nem kapja meg az a valaki? Ő freemailes, de az sztem nem számit...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Remus389
veterán
sziasztok! melyik az a ROM+kernel amelyikben működik a TW4 és a voodoo sound?
visszakerestem már de nem lelem
illetve a Kernelt is ODIN-nal kell felrakni, tehát felteszem a ROM-ot Odinnal és utána kernelt cserélek?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
ferrari1
őstag
Igen tudom. Így viszont csak felhasználói élményben ad többet mint a gyári rom vagy a főzöttek. Egy próbát megért, ezt is ki kellett próbálni... és rádiót sem találtam benne...és merül, android rendszer továbbra is 58% pedig az akkut is kivettem már.
Jó lesz ez ha még fejlesztik, nemkicsit, bár nem tudom milyen volt a régebbi miui. Ez a mostani biztos jobb mint a korábbiak.
Nekem nem nyújt szolgáltatásban többet mint a rendes SW
-
xnace
őstag
-
R2D20208
addikt
Ejjejjj ((( Törlődött az összes appom!!!! Nincs valakinek egy appcsomagja, vagy egy linkje, mivel most nincs mobilnetem, nem szeretnék mindent kiguglizni...Facebook, skype, chat and go, twitter, quadrant, stb stb stb. Szoval tud-e valaki egy appcsomagot ?
A dropbox hogy működik ha elmondanátok, köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Hard resettel, és nem volt mentve...Mert romoltam, és szűz telora akartam tenni . Hát az lett
Na tehát én egy olyan lehetőséget keresek, ahol az összes appomat, apk mat témámat stb tárolhatom, mint picassán a képeket. De ha akarom, egy url linkkel megosztok egy képet, azt le is töltheted. Ezt szeretném appoknak is. Hu, ha ez igy érthető
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
jó akkor felraknám a JVB rom-ot a fugumod 3.8-as kernellel
a JVB rom az megy de egy kernelt hogy frissítek?
xnace: nem értem miről beszélsz, én nem vagyok ebben annyira benne, a CWM az olyan mint az odin?
annyit szeretnék hogy legyen voodoo sound fix-em lényegében, és mellesleg okés és megbízható legyen, ennyi
ha van egy step-by-step leírás már itt sem vagyok
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Valaki nem tudja esetleg, hogy ezt a CRT TV Screen Off Animation-t hogy lehetne felrakni? (gyari JVH-ra)
Talaltam tutorial-t, de csak pislogok. (abszolut nem ertem)Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Remus389
veterán
Igen, de a FUGU-ból ne az ultra-t tedd először, hanem a simát.
miért? később rárakhatom az ultrát is(rom csere nélkül)?
jah és ez az EFS mappa mentés fontos? helyrehozhatatlan károkat lehet vele szenvedni? végülis már azóta 2x frissítettem rom-ot(először KIEs aztán odin JVK-re) és nem volt problemo
-
xnace
őstag
-
nggabi
félisten
válasz Remus389 #3165 üzenetére
ha még nem gyalultad le a jvk-t elég egy voodoo control app plus-t feltenni nem kell h tudja a kernel...
proradeon: tv off benne van jkay témáiban amik jók odex romra is... linket találsz ha visszaolvasol...
xance: ne szivasd már a népet vuduhoz már elég az app is nem feltétlenül kell kernel is...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Halfer
tag
Üdv. Mi lehet az oka, hogy gyári 2.2 óta a live wallpaper-k akadnak lapozáskor es lock hátterében is? Előre is köszi ha van valakinek tippje, megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
a fájlrendszer? annyira nem érdekel
legyen voodoo soundfix és kész! látom a marketen fent van 733 Ft, de rootolni kell, azt írja jüó a gyári JVK-ra de rootolni kell
ha megveszem(nekem megéri) és előtte rootolom akkor jó lesz ?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
jaaah h kell ext4 is... ezt nem láttam... akkor stock kernel + hacks supercurió féle. nekem bevált meg van vmi új béta kernele is, abban már tényleg benne van a voodoo is...
remusz: tw4 csak deodexedre jó tehát a gyárira tudtommal nem. apk-hoz meg google és applanet a barátod
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
vzoltan
aktív tag
Miui kerdes
Hali, melyik jobb es miert?
Miui(miuiandroid.com) vagy ez a Mcgv2 vagy Bozv10 ?!Elozo 2 fent is volt, de nem tudom miben mas, illetve egyikben sem talalok fm radio appot, miuibol miert hianyzik? Lesz valaha radio benne?
Koszi!
-
Bavid
senior tag
MIUI alatt miért 60 karakter enged 1 smsben elküldeni? Meg lehet oldani a normálisa 160 hosszúságút?
-
JNSK
aktív tag
Darky 9.5 Extreme-re fel lehet tenni ezt? [link] Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bmarko
tag
válasz vzoltan #3183 üzenetére
A MIUI CM7 alapú, egyenlőre nem oldották meg a rádió használatát a CM7-es Nexus S-ről származó kernellel (Reméljük egyszer menni fog).
A miuiandroid.com-ról származik az "eredeti" MIUI semmi, csicsa nincs benne. A másik kettő kicsit módosított, más téma, plusz alkalmazások. Személyes vélemény szerint jelenleg az MCGv2 a legjobb. Ez utóbbiban és a Boz-féle változatban van twframework támogatás.Bavid: Utánanézek
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Üdv!
Elgondolkoztam egy ilyen telefon megvásárlásán, illetve a galaxy s 2ön is. A 2 azért lenne jobb, mert pendriveot, kártyaolvasót tud kezelni vagyis fgépről könnyen lementhetők a fényképek kameráról, viszont még nem kapható és majdan az ára is sok lesz...
Használt készülék vásárlásnál mire érdemes figyelni? Van vmi szervíz menüje, ahol az érintő képernyőt lehet tesztelni, mint az LG arénán? Arénával már szívtam...
Fel lehet tenni az S2 kezelő felületét? Tetszik a dizájnja.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
milanmylo
aktív tag
Mi lehet az oka annak, hogy miután letöltöttm a telefonra a sims3 hd-t miután megnyitom rögtön bezáródik az alkalmazás? MIUI van fent...
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
dome29
aktív tag
Énmég kezdő vagyok az Sgs.ben, így kérdeznék pár dolgot...
Pc.re hogyan tölthetek fel képet?
Kell valamien progi?
Illetve játékot hogyan tudok az I9000-re rakni?
illetve hol tölthetnék le?Nagyon megköszönném!
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor